Лакове за нокти - тема 8

• 51 375
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
аз да ви се похваля - вчера си купих страхотен цвят лак - тюркоазен на Umbrella. Малко е непокривен и ще трябват по 2-3 пласта, за да се получи този прекрасен цвят, който ме плени, но май си заслужава.  Party
а в допълнение си купих същия цвят ризка - много съм доволна Simple Smile

# 586
Момичета кажете ми моля, къде във Варна има лакове на КА? Гледах в Елитис (до Практикер), но едно, че нямаха кой знае какво разнообразие и другото, че лаковете изглеждаха като развалени  Sick
Благодаря предварително!

# 587
  • Варна
аз да ви се похваля - вчера си купих страхотен цвят лак - тюркоазен на Umbrella. Малко е непокривен и ще трябват по 2-3 пласта, за да се получи този прекрасен цвят, който ме плени, но май си заслужава.  Party
а в допълнение си купих същия цвят ризка - много съм доволна Simple Smile
Може ли снимка, че и аз отдавна си търся такъв лак  Praynig

# 588
Реших го-лакирах се в бяло с Бонго дръмс Grinning

# 589
Ееее да му се не види...толкова ми харесва това с преливката, но не мога да го постигна и това си е!  baby_neutral Мрън... Confused
Аз съм поръчала на сестрата и братовчедката на мъжо ми утре да ми купят някакво лакче, че ще ходят на пазар и после у нас на гости - та да видим с какъв цвят ще ме изненадат.  Mr. Green

Ама айде сега моля ви се, безобразие!  Crossing Arms Еми като се чудите и накрая се налакирате с нещо, ама доказателствувайте със снимчица де...ние иначе останалите без въображение какво да правим... Joy
Valandin сега сериозно, много му се чудех на този, че вместо зулу-то все него срещах и така и не си го купих. Сега май ще съжалявам?

А ето и от мене една красотичка в розовко http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs269.snc4/39774_134 … 191_3432938_n.jpg
И закачка за любителите на ОПИ http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs230.snc4/38817_144 … 858_2138879_n.jpg

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 22:34 от Беки Б

# 590
  • София
Klemy, aко кажеш, че живееш и близо до центъра ще е добре.  Mr. Green
Ммм, Люлин.
Обаче ако някой е умрял за някой цвят може да свирка да проверя.  Grinning

# 591
Klemy, aко кажеш, че живееш и близо до центъра ще е добре.  Mr. Green
Ммм, Люлин.
Обаче ако някой е умрял за някой цвят може да свирка да проверя.  Grinning
Моля те моля те кажи къде е точното то... Rolling Eyes  Praynig моля те, моля те... ако искаш на лични, да не досаждаме и да спамиме? Hug

# 592
новата ми придобивка:
Golden Rose Care + Strong Nail Lacquer
121 Lavender Pink - много нежен и чаровен цвят; беше доста гъст обаче и аз го преразредих  Confused

на Брадата точките са чудни  Sunglasses

и да се оплача - на Перфект /пак ли  Twisted Evil/ матиращият заздравител се е пресякал докато е стоял три седмици в гардероба на тъмно и на стайна температура /в северната стая/ - бях го ползвала един път, чисто нов беше  Twisted Evil

сега съм загледала един каталог на Ейвън и ме сърбят ръцете да си поръчам лак! всеки път съм недоволна от лаковете им, но все давам последен шанс  Crazy; чудя се между Мамбо мелън и Кораловия риф - може ли някакъв коментар за тях? най-вече ме интересува плътността - ако ще нанасям нещо три пъти - не го ща!  Crossing Arms

и

Адри, какъв Ноемврийски дъжд си ти?  ooooh!
хубава е песента на Пистолетите и Розите, но ти си Майско слънце или нещо подобно  Laughing

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 23:50 от bubanka

# 593
  • Габрово
Реших го-лакирах се в бяло с Бонго дръмс Grinning
По-скоро полупрозрачно Grinning
Аз съм с него на краката (там не обичам да ми се набива на очи), но на ръцете ми е немислимо да си сложа нещо толкова прозрачно, че са ми много къси нокътните плочки и е гадно  Crossing Arms

Аз днес се лакирах за пръв път с лак на S-he, за трайност ще коментирам допълнително, но да го похваля - не помня откога лак не ми е съхнал толкова бързо!!!  Shocked (а не се води бързосъхнещ  Grinning)

# 594
  • Бургас
Бубеее Hug Hug Hug (да се извиня и тук за едни писания, дето се е наложило да забършеш преди да успея да си ги махна аз Blush)  Иначе ето ти едно фотце на Мелъна:

Хубав цвят е, с мнооого ситни почти незабележими сребристи (мисля) перлички, и по мое мнение средно покривен - сиреч 2 слоя би трябвало да те оправят Peace

И едни други на марката - ей тъй за инфо:

Хубави млечнопастелни цветове, които изглеждат гъсти и покривни и се съблазнявам за 2 от тях Blush

# 595
  • София
Бубс, имам вече 2 на Ейвън и за мое учудване се оказаха доста покривни, още първия слой покри чудесно, ама за перфектен резултат нанесох още веднъж. И топ отгоре - стана бетон работата Simple Smile

# 596
Бубс добре дошла.  Heart Eyes Hug
Зарежи ги Ейвън, нещо друго си избери Есенс например.

# 597
  • София
Бубс, от майското слънце се слънчасва, та затуй си избрах дъждец да ме вали в жегите  Laughing

И аз не съм фен на Ейвън, но за тези точно лакове нищо не мога да кажа. Хубави цветове са

# 598
Брадата, мерси!   bouquet
аз май точно към Динята клоня и описанието ти ми харесва  Mr. Green
от Пастелно Розовото Гагамага се оплака като непокривен  Wink

Атти, мерси и на теб!   bouquet
офф: взе ли си Гре-то с червената капачка?

Денс, нищъ скъпи лакове, и без това повече си ги гледам, отколко ги слагам  Crazy
сега съм се навила и на онези, блестящите люспи на Голдън Роуз, за които писахте в темата, че са чудесни върху черно  Blush
холограмното черно на КА не ми допадна много, 'щото ми е много блестящо, тези хич не знам как ще ги харесам, но поне ще пробвам  Joy

# 599
Не скъпи, от евтините, но покривни. Ние вярно май повече си ги гледаме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт