Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 545
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Защо Нова Ти Ви не поканят Серхан и Йозлем в България ?
Това ще се превърне в събитие. А нашите талантливи съфорумци, ще могат да поднесат творенията си.
Защото няма начин да не ги поканят в студиото.  Praynig

Навремето си спомням посещението на Освалдо Риос.
Че даже и българска дизайнерка му шила костюм.
И Касандра идва.
А ей къде е Турция и Истанбул.  Hug

# 61
  • Русе
Аз си падам по интелектуален тип мъже и признавам си да го срещна така, както е на горната снимка, ще го отмина, без да го забележа.  Wink
А ,не! Никога не гледам само опаковката! Ако видя оня поглед от клипа на Розовка...копчета ще хвърчат! smile3532
А определено това ще бъде сложно ако е увит в костюм и вратовръзка...  Oha! Oha! Oha!
И катинар да си сложи, ще го изгриза! Само погледа да видя...! hahaha

# 62
  • Варна
Божеее.... #Crazy #Crazy #Crazy amiiii Two Hearts smile3517 Ама е хубав, хубав... newsm03 newsm09 newsm09 newsm09

# 63
Това ще се превърне в събитие. А нашите талантливи съфорумци, ще могат да поднесат творенията си.

Страхотна идея! newsm74 newsm74 newsm74

# 64
  • София
Харун ни гледа доста страстно...полегнал е прекрасно а аз ще трябва да ви напусна ,вечеря и салатка да приготвя......на моя си Харун  love001  love001  love001очаква ме и филма,серия по Нова

# 65
Аз си падам по интелектуален тип мъже и признавам си да го срещна така, както е на горната снимка, ще го отмина, без да го забележа.  Wink
А ,не! Никога не гледам само опаковката! Ако видя оня поглед от клипа на Розовка...копчета ще хвърчат! smile3532
А определено това ще бъде сложно ако е увит в костюм и вратовръзка...  Oha! Oha! Oha!
Уинона, добре дошла в клуба на неизлечимо болните от Харунова треска... newsm47 newsm48 newsm47

# 66
  • Варна
smile3532 smile3532 smile3532 newsm10 Големи сте сладурани, ей!    love001 smile3521 newsm51

# 67
  • Русе
Кой знае колко им е бюджета?! Миналата година интервюираха Шехеразада и Онур в Турция. После  у нас дойде един от артистите, запозна се с дубльора си. Беше много приятно, при Гала беше

# 68

Божеее.... #Crazy #Crazy #Crazy amiiii Two Hearts smile3517 Ама е хубав, хубав... newsm03 newsm09 newsm09 newsm09

Баш като филмова звезда, да му се не види!!! Smile yes Grinning smile3544  girluu

# 69
  • Варна
Харун ни гледа доста страстно...полегнал е прекрасно   ...... love001  love001  love001

Олеле, мале... #Shocked #Shocked #Shocked newsm09 newsm09 newsm09 newsm53

# 70
  • Русе
Уинона, добре дошла в клуба на неизлечимо болните от Харунова треска... newsm47 newsm48 newsm47
Скъпа, почти половин година съм освидетелствувана! newsm62 Зора беше вас да намеря?! smile3508

# 71
 Дани, Боби smile3501 smile3501 smile3501 newsm74

За вас незнам момичета, обаче аз като го видя така ......и.. smile3517 #Milti Kissing Heart Heart Eyes smile3544

# 72
Харун ни гледа доста страстно...полегнал е прекрасно а аз ще трябва да ви напусна ,вечеря и салатка да приготвя......на моя си Харун  love001  love001  love001очаква ме и филма,серия по Нова

Боб, май се опитваш да ни провокираш,  Naughty Naughty Naughty, ама не се давамеееее.... Добра поза е заел, прекрасно личат всички негови релефни особености, да гледаш,  #Crazy #Crazy #Crazy да гледаш и да му се ненагледаш... Хубавец мамин, сладък, пу,пу, да не са му уроки... smile3555 smile3555 smile3555

# 73
  • Русе
Харун ни гледа доста страстно...полегнал е прекрасно   ...... love001  love001  love001

Олеле, мале... #Shocked #Shocked #Shocked newsm09 newsm09 newsm09 newsm53
Божеееее! Помагайййй! 4 секунди ми трябват! newsm17

# 74
  • София
Бобояна,  welcome. Напоследък се губиш, тази работа ще те умори, значи! Но пък се включваш повече от перфектно, със страхотно стихотворение. Много искрено и затрогващо!  smile3501 newsm10
Здрасти,Кометче!  newsm51 Мани, остави се! Хората по това време  newsm41 newsm41 1swing 1swing   grinning039  car003 , а аз  smile3523 smile3529 atwork Ама така е при мене, работата ми е циклична - като има, няма лято, няма зима! То в тая криза, не се й оплаквам, че иначе няма парички!  Но, каквото и да правя и където и да ходя, пак при вас се връщам!   love001

Общи условия

Активация на акаунт