Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 515
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Ей, моят човек Тарък дойде! newsm10 hahaha hahaha hahaha
Тарък е много готин, винаги на точното място в точния момент, сладур! newsm08
Само и той да не излезе човек на Бату,че то цялата охрана на холдинга и семейството излязоха такива. Thinking

# 106
  • Варна
Бре, така като всяка вечер има серия, имам чувството, че действието направо препуска #Crazy #Crazy #Crazy- дали наистина дават всички епизоди от турските серии newsm78- много бързо се развива всичко Thinking- ей на, вече стигнахме до раждането! Crossing Arms

# 107
Дани, и аз имам същото чувство. Днес гледах годежа и си спомням как бавно течеше действието в турската серия, а днес, макар и разделен в две серии, така бързо мина. Исках да видя какво точно отговаря Харун с онази полуусмивка, гузна някакси, а то било отговора му дали да живеят Толга и |Еда в дома им. Ами не ги искаше, изкриви се от неудобство, като отговаряше.

# 108
  • Варна
Доста ми е странно така Thinking- като се сетя що нерви изпотроших покрай тия серии ooooh!- струваше ми се, че действието тече бавно, тягостно, а сега ми прилича на екшън! #Crazy Ето утре вече ще видим и Ямур- чудна работа! newsm78

# 109
Между другото - отвратително е качеството на качените серии с българския дублаж - размазани образи, глухи гласове, изобщо  Sad
Ама Листопад е семейният ни филм и докато вървяха паралелно, не исках да се цепя от колектива  Wink, така да се каже, защото ние си ги коментираме героите и е по-интересно, като можеш да споделяш. Незабравима си е само мой избор, никой не иска да коментира този филм, добре че сте вие  Praynig.

# 110
Между другото - отвратително е качеството на качените серии с българския дублаж - размазани образи, глухи гласове, изобщо  Sad
Ама Листопад е семейният ни филм и докато вървяха паралелно, не исках да се цепя от колектива  Wink, така да се каже, защото ние си ги коментираме героите и е по-интересно, като можеш да споделяш. Незабравима си е само мой избор, никой не иска да коментира този филм, добре че сте вие  Praynig.
Ако пред мене стоеше подобна дилема човек убивам ,но ще си гледам Незабравима!!! smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 111
Има и друго, Листопад не съм го гледала в турския вариант, само няколкото последни серии, затова ми е много интересен, а в Незабравима, знам какво става, благодарение на чудесните ни преводачи. Иначе Наде , и аз съм неудържима. Ами мен и сега като ме видят на компютъра с Незабравима, казват, че акъл нямам , ама  Wink

# 112
  • Варна
Десетки пъти съм гледала всички серии. Crossing Arms Сега тези, дето вървят по Нова- първо ги гледах като ги пуснаха в НЕТа за пръв път и каквото разбрах- разбрах; после още веднъж- да се опитам да разбера още от това, което си говорят; после като пуснеха някакъв превод на някой диалог- пак, за да се опитам го вместя в действието и се опитам да разбера и останалите диалози; после- пак и пак...Сега пък сериите с дублаж по Нова, а утре- пак ще гледам някои определени епизоди в някой сайт... Crossing Arms
Тоя сериал е като наркотик- искам още и още... пак и пак гледам... #Crazy #Crazy #Crazy smile3555

# 113
  • София
Я да ви разкажа как днес за първи път гледах заедно със сина ми филма. Оказа се, че той от известно време е започнал да го следи, като се усетил, че съм запален по него и даже пиша по форуми. Доскоро ме подиграваше как чукам на клавиатурата и се оглеждам непрекъснато (странно, не съм забелязал, сигурно преувеличава за оглеждането). Оценката и коментарите му ме впечатлиха:
 - Единственият турски сериал, който става за гледане
- Еда е готино маце, което не е за изхвърляне
- Мелда е чудовище отвсякъде, най-вече откъм носа
- Много реват тия хора бе, еле пък Еда - не се ли обезводняват?
- Еда какво толкова спечели, като все бягаше и не искаше да ходи в болница - от понеделник до четвъртък са само няколко дни - едва ли Ямур толкова бързо се е развила.
и т.н. и т.н.

Ех, каква смяна расте! Вече съм спокен за бъдещето на форума, респективно на сериала - може да бъде само светло.

# 114
И аз съм така .Снощи гледах 8 епизод на нова първи сезон и се чувствах  така все едно ,че я гледам не за н-ти ,а за 1-ви път.Този филм ме отказа от всички други сериали . Дъщеря ми ми каза , че по-добре да гледам 100 сериала , отколкото един по 100 пъти , че било за лечение моето поведение. hahaha hahaha hahaha Joy Joy JoyАз и казах ,че се лекувам във форума . Peace

# 115
Моя син отначало гледаше с мен , но после му писна и ме караше от Нета да му пускам само  малоумника Керем , най го кефил . Прав си Бганьо каква бодра смяна расте , нямам думи. Weary smile3505 newsm61

# 116
  • София
И аз съм така .Снощи гледах 8 епизод на нова първи сезон и се чувствах  така все едно ,че я гледам не за н-ти ,а за 1-ви път.Този филм ме отказа от всички други сериали . Дъщеря ми ми каза , че по-добре да гледам 100 сериала , отколкото един по 100 пъти , че било за лечение моето поведение. hahaha hahaha hahaha Joy Joy JoyАз и казах ,че се лекувам във форума . Peace

Ами не знам дъщеря ти в коя възрастова група е, но ако е колкото моя син, да ги запознаем - той ще й повлияе добре. А, и още един коментар на сина ми:
- Леле, тия Гюлерови каква готина маса за хапване имат на двора!

Той, синът ми си пада по хапването и затова вече е почти с габаритите, които аз имах, но в казармата. Но интересното е, че архитектурата и обстановката в Мавзолея въобще не го впечатлиха. По това май си приличат с Еда.

# 117
Наборка на Йозлем  е . Същата вятърничава натура каквато беше Еда в 1-ви епизод и по подобни момченца си пада като Йозлемката , много съвпадения има . hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 118
  • София
И моят син е много запален по "Незабравима" / почти не 5 години е/, но познава всички герои, дори вчера като започна филма преди да съобщават артистите, той ги казваше преди превода. С баща му ококорихме очите. И понеже дойде 5 минути преди да свърши филма и след като свърши ни вика "Мамо, днес беше много тънък филма", направо да паднеш...

# 119
  • Варна
Ако някой от моите синове ми се обади между 20 и 21 часа и казва: Опа, май се обадих в свещеното време на сериала! Айде, ще се обадя после- сега гледай на спокойствие! Това е- времето за гледане на сериала ми е СВЕЩЕНО! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт