Незабравима / Unutulmaz / тема 68

• 25 539
  • 759
  •   1
Отговори
# 210

Ами не знам дъщеря ти в коя възрастова група е, но ако е колкото моя син, да ги запознаем - той ще й повлияе добре. А, и още един коментар на сина ми:
- Леле, тия Гюлерови каква готина маса за хапване имат на двора!

Той, синът ми си пада по хапването и затова вече е почти с габаритите, които аз имах, но в казармата. Но интересното е, че архитектурата и обстановката в Мавзолея въобще не го впечатлиха. По това май си приличат с Еда.
Охх твоя син е голяма скица. Но щом папка добре си направо не знаеш колко добре си. Аз по цял ден се моля на моята хубавица да яде и отговора е все като на Еда - Не. Но още е малка затова казва несамо а не "Не съм гладна"

# 211
  • София

Този чаровник е ''ВИНОВНИКА'' да сме тук заедно  love001  love001  love001

Ех, бе Радииииииииииии! Тази ми е от  любимите! Всичките мъдри мисли и смешки ми се изпариха от главата! #Shocked #Shocked #Shocked

# 212
  • София

Ами не знам дъщеря ти в коя възрастова група е, но ако е колкото моя син, да ги запознаем - той ще й повлияе добре. А, и още един коментар на сина ми:
- Леле, тия Гюлерови каква готина маса за хапване имат на двора!

Той, синът ми си пада по хапването и затова вече е почти с габаритите, които аз имах, но в казармата. Но интересното е, че архитектурата и обстановката в Мавзолея въобще не го впечатлиха. По това май си приличат с Еда.
Охх твоя син е голяма скица. Но щом папка добре си направо не знаеш колко добре си. Аз по цял ден се моля на моята хубавица да яде и отговора е все като на Еда - Не. Но още е малка затова казва несамо а не "Не съм гладна"

Ама на въженцето е първа, нали?  hahaha hahaha hahaha Не се ядосвай, после ще се чуди на каква диета да мине!

# 213
  • Варна

Този чаровник е ''ВИНОВНИКА'' да сме тук заедно  love001  love001  love001
buriaБожеее, Ради! #Crazy #Crazy #Crazy Сега вече стана страшно #Shocked #Shocked #Shocked- откъде ви дойде на ума пак да се побъркваме с тия снимки?! smile3521 Бре, удар ще получа... newsm09 newsm09 newsm09 Two Hearts smile3517 smile3544

# 214

Ама на въженцето е първа, нали?  hahaha hahaha hahaha Не се ядосвай, после ще се чуди на каква диета да мине!
Това е ясно ама до тогава да търча с чиниите някак си не ми се вижда при условие че между другото търпя много голяма диета и волята ми е станала желязна щом не се изкушавам да ям въпреки че постоянно я моля и ходя с чинията.

# 215

А тази е за Петко Peace
Лека нощ мили и незабравими и от мен smile3507

# 216
  • Варна

Я, пак да видим малко истински мъж какво е! newsm10 newsm53 newsm74 #Onfire

# 217
# 218
  • София
Хайде още малко от тази любима моя серия.........

# 219
Надпреварвате се да пускате от хубава по-хубава снимчици -как ще се спи сега????

# 220
  • София

Това е ясно ама до тогава да търча с чиниите някак си не ми се вижда при условие че между другото търпя много голяма диета и волята ми е станала желязна щом не се изкушавам да ям въпреки че постоянно я моля и ходя с чинията.

Ще го мине този период, само търпение да имаш!  Hug

# 221
  • Варна

newsm81Това вече е прекалено #Shocked #Shocked #Shocked- истинска провокация! smile3514
Ей, тука има хора със слаби сърца, ей #Crazy #Crazy #Crazy- божеее.......божеее......спаси ме от изкушението..... newsm09 newsm09 newsm09 newsm17 newsm17 newsm17 Two Hearts smile3517 smile3544 smile3544 smile3544

# 222
А аз като започнах да гледам филма трябваше да ходя много в командировки и вечер след работа колегите ми ходеха по заведения,а аз оставах в хотелската стая да гледам филма. Бях си взела лаптопа с мене. И се хранех със сандвичи. Кой знае какво са си мислели за мене,но нали немците не си изказват мнението, мога само да гадая. newsm78 newsm78 newsm78

# 223
Чета ви тук кой как гледал сериала по Нова.

Аз съм за оплакване спрямо вас. Като се има предвид че съм на улицата с въженцето, федрбала,колелото и куп други такива до 9:30 нон стоп там добре че тук има двор маса да има къде компа даа си сложа и да ви чета че филм Йок. Една серия не мога да изгледам.

# 224
  • София
Малко за охлаждане на страстите, момичета. Ей, тоя сладур ще се появи утре

Общи условия

Активация на акаунт