RAZBRAH KADE JIVEE MAIKA MI

• 1 754
  • 12
  •   1
Отговори
ZDRAVEITE NAI POSLE RAZBRAH KADE JIVEE MAIKA MI RAZBRAH SA6TO 4E E RAZVEDENA I IMAM BRAT KOITO E DVE GOD. PO MALAK OT MEN.TQ RAZBIRA SE NE PODOZIRA 4E AZ ZNAM NE6TO ZA NEQ SEGA NE ZNAQ KAK DA POSTAPQ TQ E V DRUG GRAD DA OTIDA I KAK DA ZAPO4NA RAZGOVORA KAKVO DA I KAJA OBARKANA SAM MNOGO I VAPROSITE MI SA MNOGO KAJETE MI KAKVO DA NAPRAVQ?

# 1
Не съм точния човек, който може да ти даде съвет, но ми е тъжно да ти седи така самотно поста  Hug

Мисля, че отнякъде трябва да намериш една мисъл за себе си ... в смисъл все пак  да опиташ да си предпазиш малко душата от предстоящото сътресение - хубаво или лошо. Не знам как става това...

Мисля си, дали не би могла да се обадиш по телефона първо и да поискаш среща ... Ако направо звънеш на вратата малко се страхувам, че е възможно да ти се случи нещо неприятно.

Имаш ли човек до теб, който те подкрепя ... приятелка?

# 2
  • Сливен
Наистина трябва някой да дойде с теб,да не си сама и да те изчака... На колко си години,ако не е тайна.
Според мен не е хубаво по телефона,отиваш и говориш... На колко километра е града

# 3
  • Някъде в България
Първо си вземи другарче да не си сама. После си направи проучване, за да си сигурна, че това е жената и ако можеш се срещнете без да я заговаряш. Не че очаквам да те познае, но все пак ти за себе си ще решиш в по-близък контакт дали изобщо да я заговориш. Не забравяй, че можеш да очакваш всичко от нея. Човек реагира по различен начин в стресови ситуации. Аз бих постъпила така на твое място. Желая ти успех! Hug Много си смела да знаеш! А относно брат ти...аз бих се свързала само с него и не бих търсила майка си, но това е личен избор, важното е да откриеш себе си!  bouquet

# 4
Аз нямам никакъв опит и не мога да дам никакъв съвет, но мисля че най-добре този разговор да го проведеш с майка си и от нея да поискаш съвет, ако вече не си го направил/а.

# 5
Здравейте благодаря на всички за съветите аз съм на 30 г. а знам че съм осиновена от 21 г. израснах с тази мисъл но просто едва сега реших да проуча коя е БМ искам само един разговор с нея искам да знае че не я обвинявам простила съм и имам 2 деца и никога за нищо на света не бих ги изоставила давам си сметка че майка за да се откаже от детето си трябва да е имала някакви причини а за разстоянието аз живея в София а тя е от Монтана.

# 6
  • Сливен
Щом си и простила давай,не се страхувай. Стискаме ти палци  Hug Ако неопиташ,после ще съжаляваш Simple Smile

# 7
Има един страхотен английски филм Secrets and Lies- няма го в Замунда, но го открих в Ю-Тюб без субтитри и в 14 части от по 10тина минути... ако разбираш езика и имаш желание да видиш какво прави едно момиче в твоето положение- гледай го и дано ти помогне. Аз дълбоко съм затрогната от този филм и го препоръчвам на всички от форума, не само защото е по нашата тема, а и заради прекрасния сценарий и актьорско майсторство.

# 8
  • Някъде в България
xrisiy , давай смело тогава! Кажи и това, което си намислила, но очаквай тя да не се интересува от това, защото и аз си мисля, че за да изоставиш детето си не е оправдание финансовото състояние или системата по онова време. Може обаче това да и е било болка и да и помогнеш да прости тя сама на себе си. И все пак може би точно системата е принудила нашите БМ да се откажат от нас. Стискам ти палци и после,моля те пиши! Твоят оптимизъм предизвика в мен много въпроси. Благодаря!  bouquet

# 9
Здравей елито, ти знаеш ли нещто за твоята БМ разкажи твоята история  Wink

# 10
  • Някъде в България
xrisiy,не много. Казва се Румяна и е била с полувисше образование. Откровено не ми се иска да я търся и да я виждам изобщо. Все ми е тая как изглежда и какво мисли по въпроса, но подкрепям идеята на осиновените да търсят БМ ако те го желаят разбира се и са на разумна възраст/ по моя преценка над 21/. Важното е човек да намери себе си и да уважава мнението на другия, затова не съм убедена, че БМ, дали децата си за осиновяване, желаят 100% да бъдат намерени. Ето затова мисля, че постъпваш смело и трябва да очакваш всичко. Стана май малко объркано, но ти ще разбереш... Hug

# 11
Мило дете,щом си я намерила,значи искаш да я видиш.Иди и говори с нея.Въпросите сами ще си дойдат и на място ще рабереш как.Но момичетата тук са прави,вземи някой с теб.
Късмет ти желая и всичко да мине както трябва. Hug Пиши ни да кажеш,как е минало.

# 12
  • София
Писала е, как е минало - има още две теми - срещнах се с майка ми /или нещо от сорта/ и изоставиха ме за 2-ри път  Peace

Общи условия

Активация на акаунт