Fragrancedirect.co.uk- 10!

• 44 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Линката, добър подбор с Прим Жура! Другите не ги знам.

Данибейби, аз поръчах 212. Мисля, че е точно беж с розово.

# 31
  • Smallville
big pufana,благодаря Hug.
И аз към него се насочих,но загледах и 210.
Ще се пробвам Flutter

# 32
Само да ви попитам след колко време долу-горе след като са шипнати пристигат поръчките?
Това ми е първа поръчка и незнам защо ми е така едно притеснено.Шипната е на 12 и още я няма.

Тани, ти провери ли в пощенския си клон? Не разчитай на хвърчащите листчета, наречени известия. Отивай и ги карай да търсят от 15/07 примерно досега по имената ти.
Да така ще направя Благодаря ти!

# 33
Order Status:   Dispatched

Тия нещо са се разбързали. Ама понеже този път не бързам, че заминавам, та затова ще дойде за нула време и ще виси в пощата.

Ама верно, моята поръчка я шинаха днес точно за 3 часа, чудо невиждано  Mr. Green

# 34
Ох, и аз тук. Сто хиляди пъти пробвах да пусна поръчка, не стана.
Така че май се отказвам, понеже нещата ми трябваха за преди морето, а дотогава има малко повече от седмица....
И при мен е така, обадих се за поръчка. Незнам какво им става с сайта, за първи път ми се получава този номер! А пък аз доста пазаря от там Thinking
Дано скоро се оправи ! newsm78

# 35
Туп и аз тук, въпреки че отдавна не съм поръчвала  Blush

# 36
# 37
  • в града на атомното слънце :)
Записче   bouquet

# 38
Преди време имаше момичета, които пускаха поръчка до английски адрес. Има ли някой, който да пуска скоро, че искам да се присъединя да си пусна дребни неща, че така поръчката ми от 10 паунда ми излиза с доставка 14 паунда Rolling Eyes

# 39
  • София
Аз. Само че никога не съм го правила и точно влизах да проуча какъв е редът.

# 40
  • pomorie
може ли мнение за този парфюм
http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 0ml/invt/0003770/
 харесвам леки аромати жасмина на булгари ланвин еклат и dkny дона каран дали този би ми харесал 

# 41
може ли мнение за този парфюм
http://www.fragrancedirect.co.uk/calvin-klein/calvin-klein-etern … 0ml/invt/0003770/
 харесвам леки аромати жасмина на булгари ланвин еклат и dkny дона каран дали този би ми харесал 
Ще ти хареса,много е хубав!Летен,усеща се божура!

# 42
  • в града на атомното слънце :)
И аз вчера направих първата си поръчка от този сайт. След едно голямо чудене пуснах това
 1 of Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette Spray 100ml SKU: 0000240                   
1 of Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum Spray 100ml SKU: 0002165                   
1 of Sarah Jessica Parker Covet Eau de Parfum Spray 50ml SKU: 0010797                   
 Повече от година не съм си купувала парфюм и май ще си наваксам от тук.
Нямам търпение  Embarassed
Аз ли не виждам Primier Jour-a за 100 мл или съм го изпуснала  newsm78

# 43
  • София-Младост
И аз вчера направих първата си поръчка от този сайт. След едно голямо чудене пуснах това
 1 of Elizabeth Arden Sunflowers Eau de Toilette Spray 100ml SKU: 0000240                   
1 of Nina Ricci Premier Jour Eau de Parfum Spray 100ml SKU: 0002165                   
1 of Sarah Jessica Parker Covet Eau de Parfum Spray 50ml SKU: 0010797                   
 Повече от година не съм си купувала парфюм и май ще си наваксам от тук.
Нямам търпение  Embarassed
Аз ли не виждам Primier Jour-a за 100 мл или съм го изпуснала  newsm78
Явно е свършил, имаше го мин.седмица със сигурност, че и аз дълго му се чудех...

# 44
Изпуснах ви...

Общи условия

Активация на акаунт