Книгите на Димитър Недков

• 2 730
  • 1
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже нещо за книгите на Димитър Недков - "33 - Заплахата Дан Браун" и "Знакът на българина"?

Напоследък много се пише и говори за тях. Хвалят ги от всички страни. Четох интервю на Дончо Цончев, изказвания на Божидар Димитров - все суперлативи. И сега се чудя дали да ги изпонакупя. Но ми се иска и някой, който ги е чел тук да каже нещо. Струва ли си, наистина ли са толкова хубави, ако не се прочетат голям пропуск ли ще е?

# 1
Тъкмо мислех в една друга тема да отварям дума за този писател. Мъжът ми си купи и двете книги и ги изчете на един дъх, каза, че е много заинтригуван и според него всичко описано почива на реални събития. Аз прочетох "Заплахата Дан Браун", сега чета "Знакът на българина", определено са интересни, но се опасявам, че не мога да се нагърбя с абсолютното твърдение, че всичко разказано е истина, а не художествена измислица. Както и да е, книгите са увлекателни, има доста исторически факти за масонството и ордена на тамплиерите, достатъчно количество мистика и търсене на артефакти, за да се класира сред добрите книги на новите български автори.

Общи условия

Активация на акаунт