Сексуалните традиции при различните народи

• 43 588
  • 431
  •   1
Отговори
# 30
....запис ... Blush

# 31
Вишистка,а не знае,че се казва Шнорхел...ебати тъпата пързалка... Laughing
Тя да не е от Виши?
ПП Как се пише вишистка или висшистка?Оф,добре,че ми е последен ден във форума.Моля за съдействие.

# 32
Не знам защо ми викате Марче, като истинското ми име изобщо не е Марче, а започва с буквата С, но няма да ви го кажа, тъй като придпочитам за сега да остана анонимна. Никнеймът ми идва от любимия вестник на моят любим (майка му е италианка, а баща му е ганаец).
Е кво питаш тогава?
Не знаеш ли,че маймуните въпреки не дотам закостенелия им мозък,пускат една женска на повече от 1 мъжки. Освен това те са космати. Тебе не може да те окосми така,за това ти е облякъл неопрена. А за тръбата за дишане-най-вероятно я е набутал в устата ти,за да не говориш ooooh!

# 33
Ако ти си задръстена, щото си правила секс в неопрен, то аз какво да кажа за себе си, като сексвам само гола, и шнорхел не ползвам даже.

Извинявай, но това беше адски гнусно!  Sick

# 34
Тя да не е от Виши?
Мне. Дори не видях,че съм изяла с-то. Мерси за забележката Hug

# 35
Много плоска пързалка. Скука.
Не разбирам какво се превъзнасяте и викате "браво".
Всичките теми на автора, когото спрягате досега са били тъпи опити за провокации.
Но щом ви радват...

# 36
  • София
И аз искам да уча в тоз престижен Московски университет в България Crossing Arms и да срещам такива интересни чужденци Blush Mr. Green.
Стилът наистина е познат... Whistling и аз обичам Мария Heart Eyes.

# 37
Не знам защо ми викате Марче, като истинското ми име изобщо не е Марче, а започва с буквата С, но няма да ви го кажа, тъй като придпочитам за сега да остана анонимна. Никнеймът ми идва от любимия вестник на моят любим (майка му е италианка, а баща му е ганаец).

Ами ако искаш да ти викаме пепеляшче,просто ти забравих другите никове-те са толкооооз малко hahaha , а историйките така забавни,ама щом името ти започва със С-извинявам се  Laughing

Иначе екстра си се уредила с италияно-ганайчето Joy

# 38
  • София
Аз ти предлагам да спазиш българската традиция. Разпалваш 1 голяяма жарава дълга поне 100 метра. Идеята е да те държи на ръце докато те секси и да измине тези 100 метра, а приятеля му да праи кълбета, докато вие действате! Крайната цел е да провериш дали физически и духовно е предопределен за теб!

# 39
Тя да не е от Виши?
Мне. Дори не видях,че съм изяла с-то. Мерси за забележката Hug
Не е забележка.Самата аз се разколебах доста.

# 40
Вижте, преди да пусна тази тема, аз много обстойно се запознах с правилата на този чудесен форум. Наясно съм, че  тук не е конкурс за хумор, сатира и забава, нито зимна пързалка, нито дори ролба.
А форумът си има правила, според които опит за заобикаляне на наложена временна забрана по вълшебен начин я трансформира в безсрочна такава.
Вие естествено няма от къде да знаете това, тъй като е изписано в правилата на форума, а там пише и за "пързалките" и за мултиакаунтинга... вие си имахте вашите 30 мин.
Ако истината боли - извинете!

# 41
 Shocked Laughing личността нещо се раздвои  Thinking

# 42
Весенце, права си и темата е именно за това- за раздвояването на сексуалния партньор. Някакъв съвет?

# 43
Вижте, преди да пусна тази тема, аз много обстойно се запознах с правилата на този чудесен форум. Наясно съм, че  тук не е конкурс за хумор, сатира и забава, нито зимна пързалка, нито дори ролба.
А форумът си има правила, според които опит за заобикаляне на наложена временна забрана по вълшебен начин я трансформира в безсрочна такава.
Вие естествено няма от къде да знаете това, тъй като е изписано в правилата на форума, а там пише и за "пързалките" и за мултиакаунтинга... вие си имахте вашите 30 мин.

Идеален цитат, но нещо ти куца . Не си перфектен манипулатор, и стана скучно. Прекалено тъпо сте го измислили този път. Вложете повече творчество следващия. Щото дори и ние нередовните потребители на този форум ви хванахте сухата пързалка.  Mr. Green

# 44

Shocked
ХАХАХАХХАХААХхХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХХА Joy

Общи условия

Активация на акаунт