Сексуалните традиции при различните народи

• 43 551
  • 431
  •   1
Отговори
# 45
Весенце, права си и темата е именно за това- за раздвояването на сексуалния партньор. Някакъв съвет?

мултиплицирайте се всички  Party  няма да е само той я  Crossing Arms
после- колкото повече, толкова повече  Sunglasses

# 46
Curiere de la Sela, аз понеже съм сериозен човек, имам намерение да ти отговоря сериозно на въпроса. Това с бащата ганаец е притеснително. Проучи внимателно дали  не е от югоизточните части на Гана. Ако корените са му от там - спукана ти е работата. Там имат традиция, наречена Trokosi - дават си момичетата на селските свещеници за да изкупят греховете на семейството. Свещенниците ги ползавт за секс и за работа, но понякога забравят да ги хранят. Ако свещенника умре, девойката е прехвърлена на негов приемник. Добрата новина е, че цялата работа трае от 3 до 5 години. Това с маскировъчните дрехи ме навежда на мисълта, че твоят приятел иска да си спомни за силно неплодородните земи на родината си и в такъв вид да те предадае на приятеля си, в който вижда свещенник, човек пред който трябва да изкупи греховете си. Помисли! Вярно 3-5 години ще те ползва предимно приятелят, ще те побийва, може да не ти дава да хапваш често, но пък секс няма да ти липсва. После ще можете да се вземете на спокойствие с момчето и което по-хубаво -  всичките ви грехове  ще бъдат изкупени, та ще може да си лапате шнорхели наволя.  Peace

# 47
Шевролета, много ти благодаря. Значи действително разковничето се крие в традициите.... Има и нещо друго аз искам да му обясня, че при българите, сексът не бива да е между повече от двама души, но той май не разбира /все пак това му е първата година в България/. Май ще трябва да се запиша на курс по английски Thinking

# 48
Curiere de la Selaq , май ще трябва да се откажеш /не от курса по английски/ от този човек.Не зная дали е традиция или извратеност, но при случай, че ти не приемаш нещо в секса и се настоява за това...

# 49
Един курс ще реши проблема!

# 50
Един курс ще реши проблема!

"С" -то за благозвучие ли е, или за множествено число?  Mr. Green

Curiere de la Sela, погледни от добрата страна на нещата, а именно, че с шнорхел в уста трудно може да те накара да правиш свирки. Mr. Green
Освен това, може да се научиш на нетрадиционен секс и след това да си търсена  в сферата на услугите.

# 51
Окончание за множествено число! Нали на английски си говорим!  Laughing

# 52
  • Насред хаоса
А форумът си има правила, според които опит за заобикаляне на наложена временна забрана по вълшебен начин я трансформира в безсрочна такава.
Вие естествено няма от къде да знаете това, тъй като е изписано в правилата на форума, а там пише и за "пързалките" и за мултиакаунтинга... вие си имахте вашите 30 мин.
Ако истината боли - извинете!

Това са думи на Таттман, придружаващи катинара на наскоро заключена тема, не помня коя беше.
Отивам да обувам кънките.

# 53
Аз мисля, че неопреновия костюм, говори за сериозни намерения от страна на момчето. Също и факта, че иска да те представи на близките си, тоест братовчед му. Едва ли, ако изпитва уважение към теб, като човек, би си позволил да те развява гола. Желае да ти спести неудобството и затова те моли да облечеш костюм по време на партито с братовчед му. И замисли се върху поста на Шевролета, има резон в думите и.

# 54
Ами именно де, аз просто цитирам нашия Лидер, няма нищо лошо, още преди да се регистрирам, редовно четях тук и искренно се възхищавам на финалните думи, с които се заключват темите, този ми направи много силно впечатление, едно истинско Финале Гранде bowuu
Сега може ли да се върнем на темата?
Пълнолуние, може би имаш право, а аз мисля много над думите на Шевролета. Hug

# 55
Това са думи на Таттман, придружаващи катинара на наскоро заключена тема, не помня коя беше.
Отивам да обувам кънките.

Да, с тези думи Татти сложи катанеца на поредната тема на Маева  Mr. Green (онази с разказа в картинки  hahaha)

# 56
  • Italia
Само аз не разбрах: Как точно правите секс, когато ти си с неопренов костюм?

# 57
  • Насред хаоса
Маева, кофти трева си пушила тоя път. Вместо да те издигне във висинето, тя те е стоварила под водата, с неопренов костюм, че и във виденията се мярка някакъв с неясни сексуални традиции, ама с фетиш към неопрена и оная тръба за дишането.

# 58
Еми той проби дупка с един нош от долу точно където се намира и моята дупка.

# 59
  • Насред хаоса
Еми той проби дупка с един нош от долу точно където се намира и моята дупка.
Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha НоШ?! Като ти казвам, че си напушена ...

Общи условия

Активация на акаунт