Сексуалните традиции при различните народи

• 43 590
  • 431
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Еми той проби дупка с един нош от долу точно където се намира и моята дупка.
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Oх, не мога повече!!!! Joy Joy Joy

# 61
Само аз не разбрах: Как точно правите секс, когато ти си с неопренов костюм?

Сигурно на принципа на секса с чорапогащник  Mr. Green   Whistling

# 62
  • София
Добре че не е някой германец от Бремен, там в секса няма приятели, но участват магаре, куче, котка и петел.

# 63
  • Ænima/Albuquerque

smile3532 smile3532 smile3532

# 64
  • Ænima/Albuquerque
Само аз не разбрах: Как точно правите секс, когато ти си с неопренов костюм?

Сигурно на принципа на секса с чорапогащник  Mr. Green   Whistling

Ааа,ама при секса с чорапогащник пръстчетата на краката ти се свиват,не се дупчи с нош...  Thinking

# 65
Извинявам се, че нахлувам направо с проблем в този прекрасен форум, но въпросът е сериозен и не търпи отлагане.
Аз съм на 23 години и уча Маркетинг и Връзки с обществеността в престижен московски университет в България. До сега не съм имала сериозна връзка, въпреки, че изглеждам доста добре и привличам мъжките погледи, като магнит. Да си кажа честно, загубих девствеността си миналата година и от тогава до сега съм имала общо 8 сексуални контакта.
В началото на Юни се запознах със страхотен мъж, който не е българин, тук е студент, не в моя университет, запознахме се в една дискотека. Започнахме да излизаме заедно и въпреки езиковата бариера /той не говори български добре, но разбира всичко, а аз владея само майчиният си език/ нещата между нас потръгнаха перфектно.
Проблемът е в секса. Първите пъти беше много добре, но нещо се случи когато заминахме за 8 дена на морето в Китен. Започна да ме кара да обличам неопреновия му костюм, да слагам очилата за гмуркане и докато трае самия акт да държа тръбата в устата си (не знам как се казва тази тръба, с се която диша при гмуркане). Реших, че това е нещо нормално, защото съм гледала филми, в които хората ги опичат тези неща, аз не съм тъпачка, както казах все пак съм на път да взема диплома за весше образование. Обаче, като се прибрахме довлече от някъде едни маскировачни дрехи. Вечерта каза, че е поканил братовчед му на гости, който също е студент в България, а аз трябвало да облека маскировачния костюм и да го направя с двамата, защото според техните традиции така се правело..... Аз отказах и се скарахме, той каза, че изобщо не го обичам и нямам сериозни намерения към него, а това не е така.
То има и други работи, но ви разказвам в резюме, просто за да добиете представа за ситуацията.
Въпросът ми е възможно ли е сексулната култура на различните народи да бъде различна и дали не съм се изложила, като някоя българска задръстенячка? Ако е така как мога да оправя нещата?
Ще бъда благодарна за компетентни, сериозни и адекватни мнения по въпроса.

Поне земете се снимайте, ще излезе добро клипче  Joy

Айде стига бе!

# 66
La Sombra, моля те !
Най-вероятно НОШ идва от ганайски диалект и всъщност означава нож.

# 67
  • Варна
Голям смях Joy Joy Joy

# 68
На вас ви е смешно, ама тоя костюм така запарява....

# 69
Добре, че само една дупка е пробил все пак.

# 70
  • Galaxy 13197853088
Да не би случайно да иска да ти намекне лекичко, че си дебела ?
И всъщност да ти провежда терапия за отслабване с онези специалните костюми които рекламираха?

# 71
Мале,голяма забава е тука  Laughing Обаче откъм идеи направо бълва  Mr. Green А това за дупката с ноШа ... е феноменално  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha Joy

# 72
  • Насред хаоса
Да не би случайно да иска да ти намекне лекичко, че си дебела ?
И всъщност да ти провежда терапия за отслабване с онези специалните костюми които рекламираха?
Тц. Иначе нямаше да прилага ноШ. Целта на тия костюми е точно "запаряването". Туриш ли му нош, метай го у кош.

# 73
И маскировъчния костюм ли пробихте? Съветвам те да го зарежеш, защото при вас разходите за секс ще са основно перо в бюджета ви!

# 74
 smile3532 хохохохох ахахахаххааххаха хохохохо е няма такава тема

е чети : http://intimno.rozali.com/sex-taini/p10544.html

По междо другото не помня в коя държава когато се жени млада двойка първо бащата на момчета спи с булката.. после и роднините могат Sick

Общи условия

Активация на акаунт