Сексуалните традиции при различните народи

• 43 586
  • 431
  •   1
Отговори
# 270
Е как така ще и обещава, че няма да се повтори ? Нали тука ще измрем от скука с такива праволинейни герои Laughing
А сигурна съм, и на нея и харесва, къде ще намери такъв пич - маски, костюми, нош, тройки, шнорхел, гушкане   Crazy

темата е върха   Crazy Crazy Crazy  

# 271
  • София
Бе то за глава беше, ма как и беше името на другата му част, че не мога да се светна?

Май се подведохме дружно  Party
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B0%D0%B … D0%B4%D1%8A%D1%80

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 15:09 от sabah

# 272
Бе то за глава беше, ма как и беше името на другата му част, че не мога да се светна?

според мен трябва да е астронавтски костюм

# 273
# 274
  • София
Преположенията тръгнаха в грешна посока. Някакси газим в плиткатата част на дълбоката душевност на младежа. Това че досега Куриера е провокирала неговата дива африканска част, не значи, че и днес ще бъде същото. Хубаво е все пак да се направи един анлиз, какво точно в поведението и, провокира тази полвина, но това е друга тема.  Много по интересно ще е днес, да се срещенем с неговата галнтна италианска полвина и вместо неопрен и нош , да бъде намазана с джелато  и обладана докато свири на арфа. Примерно

# 275
  • София

според мен трябва да е астронавтски костюм

Скафандър е цялото, а частта за главата се нарича шлем.

# 276
Видяхме се и Роке бе по-красив от всякога Heart Eyes Каза, че не иска да ме загуби и щом не ми е приятно няма да го правим с брадовчед му. Малко ми стана жал, че прави такива жертви заради мен, но реших да бъда твърда, защото от вас знам, че колкото повече се дърпаш на един мъж, той толкова повече полудява по теб. Ама ние не бяхме в квъртирата му, а в едно кафе до блокчето. Поприказвахме си и се целунахме, а довечера ще излизаме пак. Аз се прибрах, а Роке отиде да търси пчеларски магазин, каза, че ми готвел някаква "сюрприза" Party

# 277
  • София
Преположенията тръгнаха в грешна посока. Някакси газим в плиткатата част на дълбоката душевност на младежа. Това че досега Куриера е провокирала неговата дива африканска част, не значи, че и днес ще бъде същото. Хубаво е все пак да се направи един анлиз, какво точно в поведението и, провокира тази полвина, но това е друга тема.  Много по интересно ще е днес, да се срещенем с неговата галнтна италианска полвина и вместо неопрен и нош , да бъде намазана с джелато  и обладана докато свири на арфа. Примерно
Тук се сещам за един лаф - Всеки може да намаже жена си със сметана!Бъди българин -намажи я с боб и люта чушка!

# 278
Е с това на главата е по добре отколкото с шнорхел и неопренов костюм пробит с ноШ.  Laughing

# 279
Видяхме се и Роке бе по-красив от всякога Heart Eyes Каза, че не иска да ме загуби и щом не ми е приятно няма да го правим с брадовчед му. Малко ми стана жал, че прави такива жертви заради мен, но реших да бъда твърда, защото от вас знам, че колкото повече се дърпаш на един мъж, той толкова повече полудява по теб. Ама ние не бяхме в квъртирата му, а в едно кафе до блокчето. Поприказвахме си и се целунахме, а довечера ще излизаме пак. Аз се прибрах, а Роке отиде да търси пчеларски магазин, каза, че ми готвел някаква "сюрприза" Party
Curiere de la Sela, отгоре ти дадох един съвет и защо ми се струва, че не е лошо да го послушаш. Кафето имаше ли климатик? Квъртирата да не говорим за нея!
Не зная какво значи "тема пързалка" но...

# 280

Аз се прибрах, а Роке отиде да търси пчеларски магазин, каза, че ми готвел някаква "сюрприза" Party

pasinet, направо ми се струва че си отгатнала "сюрпризата" на Роке.

Е с това на главата е по добре отколкото с шнорхел и неопренов костюм пробит с ноШ.  Laughing

# 281
  • София

Леле все повече се убеждавам, че темата е пързалка и авторката може да напише роман направо.

# 282
  • София

ако не намери магазин да пробва тук http://centrofugi.net.free.bg/

# 283

Това определено е Марчето!    Peace
Марче,я си признай...толкова си забавна,силно се надявам и модераторите да се забавляват с темата,шъ ти простът ,да знайш!    Laughing   

# 284
Снеже, ти ме съветваш да кажа на татко, извинявай, ама аз никога не съм споделяла с родителите си такива интимни неща, неудобно ми е. Аз и на приятелките си не казах, за това реших да се допитам във форума на българските майки, за който съм чувала само добри отзиви, че много помагали и пр. Но вече се съмнявам, че е така, защото хората, които се опитват да ми помогнат тук са много малко, другите или се подиграват, или пишат против Роке, а аз не съм дошла тук за това!

Общи условия

Активация на акаунт