Сексуалните традиции при различните народи

• 43 558
  • 431
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
хората, които се опитват да ми помогнат тук са много малко, другите или се подиграват, или пишат против Роке,...
Що бе ,Роке е фантазия,мъж-мечта!
Знаеш ли колко майки сега се молят техните половинки да вземат поне половината от неговото въображение...а не да ги тръшкат на спалнята всеки път...!

# 286
  • Костинброд
Майчице мила,ако днес не ме обявят за луда,че цял ден се смея сама и цвиля като кон няма кога.
Ама "сюрприза"-та за теб ли е или пчелите него ще го жилят(да не си го "обидила" човека и да не става работата,че разчита на пчелите).Или при отказа на брат`чеда вече тегне проклятие?
Леле да не бе да е сърдит и да ти готви марината и после да те сготви и дружно с родата да те хапнат...?

# 287
  • София
хаха
Майчице мила,ако днес не ме обявят за луда,че цял ден се смея сама и цвиля като кон няма кога.
Ама "сюрприза"-та за теб ли е или пчелите него ще го жилят(да не си го "обидила" човека и да не става работата,че разчита на пчелите).Или при отказа на брат`чеда вече тегне проклятие?
Леле да не бе да е сърдит и да ти готви марината и после да те сготви и дружно с родата да те хапнат...?

Ханибал Лектър

# 288
Леле Села , ако сюрпризата е това за което си мисля , дупе/и не само/ да ти е яко. Crossing Arms
Със сигурност ,за него ще си вземе две три африкански пчели. Joy Joy Joy

# 289
E, стига сте я стряскали, чак за канибализъм да и говорите.  Twisted Evil
Кой знае каква сладка  изненада и готви. Ще има да му носи после меееед.   Laughing

# 290
  • Варна
Села, стига гански селянии, момиче - събуди италианската му природа:!

П.П. Жегата ви изпи акъла, девойки! Мимето в Китен?! Мимето със студент, па бил той и италиано-ганиец?! Мимето с неопрен?! Боже, Божеее ....

# 291

Ето я сюрпризата.
Клачетата на Кулиерка вътре в медеца, а дупето на дупката (нали виждате, че има дупка)

# 292
  • София
Тъй като заминавам за уикенда една последна идея как да сюрпраизнеш Роке. Включва вана и мухи.
1. Събличаш Роке и го възбуждаш максимално
2. Слагаш го да легне във ваната
3. Пълниш ваната с вода, така че само върха на пениса му да е над водата
4. Взимаш една муха, късаш и едното крило и я пускаш във водата да се върти около връха на пениса му. (ако мухата се удави пускаш втора и така докато Роке свърши).

като допълнение можеш да му нарисуваш една мишена на тавана да я цели и гледаш мухата да не е цеце, че ще го хване сънна болест

# 293
  • Костинброд
хаха

Ханибал Лектър
Ами като не ми е помогнал "форума на българските майки" с ценни съвети и вижте как се излагам с моето закостеняло мислене.
Сексуалните традиции не са това което бяха ама пуста глава дървена как да и го "набия"?

# 294
Вие само завиждате, ама че сте  Crossing Arms

# 295
Роке се обади сега да ми каже, че ще ме вземе към 6 и ще ходим на гости на негов приятел в Панчарево, там се събирали довечера да си правят барбекю. Вижте, връзката ми с този човек не е сексуална, моля да разграничавате нещата, аз ви споделих за нетрадиционния начин по който Роке иска да го правим, но също така ви казах, че ние сме много щастливи заедно. Дори иска есента да ме води до Италия и да ме запознае с родителите му, което е страхотно, понеше аз никога не съм напускала родината.

# 296
  • София
Роке се обади сега да ми каже, че ще ме вземе към 6 и ще ходим на гости на негов приятел в Панчарево, там се събирали довечера да си правят барбекю. Вижте, връзката ми с този човек не е сексуална, моля да разграничавате нещата, аз ви споделих за нетрадиционния начин по който Роке иска да го правим, но също така ви казах, че ние сме много щастливи заедно. Дори иска есента да ме води до Италия и да ме запознае с родителите му, което е страхотно, понеше аз никога не съм напускала родината.
Само гледай да не те запознае с клиенти.

# 297
Снеже, ти ме съветваш да кажа на татко,  или пишат против Роке, а аз не съм дошла тук за това!
Посъветвах те за баща ти защото е мъж и може добре да оцени ситуацията + това ти е баща. не зная дали темата е пързалка, но ако е истина той е единствения човек с трезва преценка и може да ти помогне.
За Роке, спрямо това което пишеш и как се чустваш , се очудвам как мислиш, че някой тук може да има положителна преценка. Ако беше написала "аз харесвам това и на двамата ни доставя удоволствие" тогава няма проблем!

# 298
Ами аз не мога да кажа какво харесвам, защото преди Роке съм правила секс 8 пъти и съм пълен сексуален лаик, за това и попитах дали е нормално. Да, зная, че не е нормално толкова късно да загубиш девствеността си, но какво да направя, че точно на мен се е случило. Tired

# 299
  • София
Ами аз не мога да кажа какво харесвам, защото преди Роке съм правила секс 8 пъти и съм пълен сексуален лаик, за това и попитах дали е нормално. Да, зная, че не е нормално толкова късно да загубиш девствеността си, но какво да направя, че точно на мен се е случило. Tired

това кога да загубиш девствеността си е твой личен избор и никой не може да ти каже нищо. Има хора доста над твоята възраст който не са правили секс така че споко.

Общи условия

Активация на акаунт