Сексуалните традиции при различните народи

• 43 561
  • 431
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ти Джес Hug Много ми ставаше криво, когато приятелките ми казваха, че отдолу имам паяжина, обитавана от паяци пенсионери Tired

# 301
# 302
Благодаря ти Джес Hug Много ми ставаше криво, когато приятелките ми казваха, че отдолу имам паяжина, обитавана от паяци пенсионери Tired
О, нееееееееее  Joy Joy Joy
Криво си е, верно!

# 303
4. Взимаш една муха, късаш и едното крило и я пускаш във водата да се върти около връха на пениса му. (ако мухата се удави пускаш втора и така докато Роке свърши).

като допълнение можеш да му нарисуваш една мишена на тавана да я цели и гледаш мухата да не е цеце, че ще го хване сънна болест

А каква да е мухата, испанска ли?
Питам, защото си водя бележки и ми е важно да уточня.   smile3523

Мара де ла Села, напомни ми да ти подаря за рождения ден една кръгла четка за паяжини.  Hug

# 304
Села, аз да ти кажа малко се притесних. Ти сигурна ли си, че правилно си го разбрала за пчеларския магазин? Как ти го каза? Каза ли "бззззз-бзззззз", размаха ли ръце все едно лети или нещо друго за да поясни?
Това че ще ходите на Панчарево е хубаво. Ти обаче за всеки случай си не слагай парфюм и си вземи калиев перманганат /казват че разтворът помагал при ухапване от пчели. И нещо важно: Пчелите се дразнят от миризмата на чесън, кромид лук, лош дъх от устата, а потта и миризмата на коне, магарета и овце ги вбесява и нищо не е в състояние да ги успокои. Казвам ти го да внимаваш...С тези работи шега не бива! Naughty Да не те търсим после в Здравния подфорум... Naughty

П.П. Това за девствеността изобщо да не ти пука! Естествено, че изборът си е твой и никой нищо не може да ти каже! Виж ме мен,  две деца родих и още съм девица! Blush

# 305
  • София

Ама как бе! По - добре да си го правила когато ти искаш, отколкото щото мъжа иска и трябва задължително да се чукаш с него.

# 306
  • Куциндрел
Видяхме се и Роке бе по-красив от всякога Heart Eyes Каза, че не иска да ме загуби и щом не ми е приятно няма да го правим с брадовчед му. Малко ми стана жал, че прави такива жертви заради мен Party

Е*ти жертвата hahaha

Ако се докопате до кошера, пчелите ще изгонят паяците. hahaha

# 307
Неопрена не е ли по-подходящ за Панчарево  newsm78

# 308
Тъкмо тези дни не ми даваше мира един такъв въпрос- какъв е смисълът на пързалките и какво аджеба печелят авторите им от тяхното публикуване- то не са гонения, заключване , триене... Но ако всички пързалки са такива- моля ви уважаеми, пускайте по 2 на ден, моля ви модератори, не ги заключвайте!!!
За доброто на всички....
Такаива положителни емоции, такова забавление, такъв душевен оргазъм.....
Тати, ако четеш- нека тази тема просъществува   Praynig

# 309
Чак пък душевен оргазъм...
В наше село му викаме лятна жега и скука.  Laughing

# 310
  • По-близо до звездите
Видяхме се и Роке бе по-красив от всякога Heart Eyes Каза, че не иска да ме загуби и щом не ми е приятно няма да го правим с брадовчед му. Малко ми стана жал, че прави такива жертви заради мен, но реших да бъда твърда, защото от вас знам, че колкото повече се дърпаш на един мъж, той толкова повече полудява по теб. Ама ние не бяхме в квъртирата му, а в едно кафе до блокчето. Поприказвахме си и се целунахме, а довечера ще излизаме пак. Аз се прибрах, а Роке отиде да търси пчеларски магазин, каза, че ми готвел някаква "сюрприза" Party

То това хубаво - любов, любов... Ама мен все ме мъчи един въпрос - как се разбрахте кой какво и на кого ще прави, като ти не го разбираш, а той - макар, че разбирал теб - не говори български?  Thinking

P.S. Уффф - те ви го на хепиенда, преписан от някоя розАва книШка - "Видяхме се и Роке бе по-красив от всякога. Каза, че не иска да ме загуби...".
И браДовчеда е разкаран... И в чужбина ще ходят (интересно как ще се разберат със свекървата)...
Не ни остава нищо друго, според мен, освен да пожелаем щастие на младите и да очакваме новини от сватбата.  smile3521 married luvbed

# 311
  • Насред хаоса
Изненадка с пчелички? Каква е идеята - той да те гони бързо, ти да бягаш още по-бързо?  А накрая и двамата да бягате от пчелите в някой басейн? Пак ми намирисва на неопрен и нош.

Не така просташки, бе, Немо! Съсипа цялата романтика. То не бяха неопрени, полички, нам си кви още екстри, ти се изпляска така тривиално тук.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 17:10 от La Sombra

# 312
То това хубаво - любов, любов... Ама мен все ме мъчи един въпрос - как се разбрахте кой какво и на кого ще прави, като ти не го разбираш, а той - макар, че разбирал теб - не говори български?  Thinking

к*ра езци не знае  Grinning

# 313
Чак пък душевен оргазъм...
В наше село му викаме лятна жега и скука.  Laughing

Така като се замисля може и от това да е...много ме напече днес, но въпреки всичко страхотно разпускане и хилеш.
И за да не е съвсем спам- нямам търпение за развръзката от тази вечер...дано Роке има нет и като заспи да разберем подробностите около изненадата!!

# 314
  • Варна
Но ако всички пързалки са такива...

Каква пързалка е това?! Не е ли петъчна?

Общи условия

Активация на акаунт