Сексуалните традиции при различните народи

• 43 510
  • 431
  •   1
Отговори
# 345
вие се бъзикате ,но какви откачалки има и то точно чужденци ........ ooooh!

# 346
  • Italia
Мързи ме да чета 23 страници Naughty. Резюменце може ли?   Flutter

Невъзможно е резюме, трябва да се прочете!

вие се бъзикате ,но какви откачалки има и то точно чужденци ........ ooooh!
Разкажи де, разкажи, и без това Куриере сигурно чак утре ще ни доразкаже...  Praynig

# 347
Да ти разкажа, от 14 етаж на 13-ти блок на Дубровник, във Варна, метнаха една девойка за краката и ръцете пред входа на общежитието. За 83г говоря.
Купили й корекомски парфюм, но като дошло време да си го отработи, се уплашила и отказала.

# 348
Роке италианец ли е?

# 349
Роке италианец ли е?

Не точно, наполовина. Майка му е италианка, баща му е ганаец от западната част. Има фетиш към неопрен, африкански маски и найлон. Освен това борави изкусно с ноШ и обича да споделя любимата си с братовчед си. Ама направете си труда да четете де.  Grinning

# 350

Разкажи де, разкажи, и без това Куриере сигурно чак утре ще ни доразкаже...  Praynig

Кур....коя newsm78

# 351
Искам да се включа със сериозна молба към авторката.
ИЧ не ми пука дали си Пепеляшка, Мария или Пена..... само те моля съвсем сериозно ако някога се захванеш да пишеш книга, моля те драсни ми едно ЛС да си я купя.
Понякога умората ми идва в повече и едно такова четиво ще ми се отрази супер.  Hug

# 352
Братовчеда по бащина или по майчина линия е?

# 353
  • София
Искам да се включа със сериозна молба към авторката.
ИЧ не ми пука дали си Пепеляшка, Мария или Пена..... само те моля съвсем сериозно ако някога се захванеш да пишеш книга, моля те драсни ми едно ЛС да си я купя.
Понякога умората ми идва в повече и едно такова четиво ще ми се отрази супер.  Hug

Присъединявам се към молбата.
Не държа да е книга. Все си мисля, че то писането си те напъва и няма как този талант да бъде удовлетворен само във форума. Моля, за линкове.

# 354
Стигнах до 13 страница

# 355
  • София
Рано-рано станах да прочета развръзката! Моля те, Села, кажи какво е станало. Сдобрихте ли се с Роке? Искрено се надявам да не се е обидил, но ако те обича, ще разбере, че е от неопитност.  Peace

# 356
  • France
Усещам, че цяла ноШт е придобивала опит..... Mr. Green

# 357
# 358
Искам само да ви кажа, че снощи си изкарахме много хубаво, беше много весело и бяхме много хора. Песни, танци- истински купон  newsm44. Накрая обаче стана малка издънка. Всички си легнаха и с Роке започнахме да се целуваме, т.е. нали разбирате един вид тръгнахме да правим любов. Той отиде да се изкъпе и ми каза да го чакам в двора, а като дойде ме хвана за ръката и ме заведе до една косачка за трева, накара ме да я хвана и я пусна (аз бях гола). Тя много бучеше и бръмчеше, като трактор, започнахме да го правим, аз я държа. По едно време той ми каза да кося и аз косих, но малко ми беше гадно, защото нали съм гола....И така, ту го правим, ту кося... Всичко беше в рамките на нормалното, но някакъв шантав съсед се обади на приятеля на Роке да прави забележка за шума, голямата работа, все едно не знам какво и трябваше да спрем  #2gunfire. Легнахме си на канапето, гушнахме се и заспахме, като двама истински влюбени  Heart Eyes.

# 359
Садист, трябвало е да те остави по гумени галоши, да не ти боцка окосената трева.
http://woman.-spam082-/uploads/tinymce/1258705476-4b8871e63bfd00 … 4722b18890003.jpg
Е тия, лилавото настройва интимно. И са маркови, честна дума - на лудата Vivienne Westwood.

Общи условия

Активация на акаунт