Сексуалните традиции при различните народи

• 43 517
  • 431
  •   1
Отговори
# 330

за грозни мацки  Mr. Green

ама ако се опиташ да си представиш и самеца - кръстоска между Кофе Бобоне и Мара Кафаня  Mr. Green

Найс ..а  Grinning

# 331
  • по пътя на светлината
Снеже, ти ме съветваш да кажа на татко, извинявай, ама аз никога не съм споделяла с родителите си такива интимни неща, неудобно ми е. Аз и на приятелките си не казах, за това реших да се допитам във форума на българските майки, за който съм чувала само добри отзиви, че много помагали и пр. Но вече се съмнявам, че е така, защото хората, които се опитват да ми помогнат тук са много малко, другите или се подиграват, или пишат против Роке , а аз не съм дошла тук за това!
Мила ми Села,акъл не се налива!Казваш,че късно си започнала полов живот,бъди спокойна с твоя Роке ,ще наваксаш за 100 години напред....Пусни някоя снимка да го видим....

# 332
Вече е 18,05. Цялото семейство сме затаили дъх и чакаме развръзката...

# 333
  Мила ми авторке,
Тези мои съфорумци  те налазиха без жалост, питат, пипат с мръсните си ръчички, пъхат оченца през нЕк'ви дупки  Crossing Arms
То тъй, който не го прави, почва да го приказва много и да зяпоти в чуждите прозорци,гиди войаори!  Stop
Ти си запази романтизма, вярата в добрите интернационални отношения, докосването по начин, непознат за тези задръстени лелички, дето от завист припадаха от корниза на прозореца на твоята ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ. Ясно  Naughty това е love story, секса е м/у другото, колкото да отрази силата на вашите чувства.
Ако ти трябва доберман за твоята душевност- на разположение съм ти  Hug

# 334
Немо , какви са тези неща във всяка тема? Да не си катализатор?

# 335
  • Пловдив
Гледам не е заключена темата още. Та да кажа : вие нямате сърца. И авторката и 90% от писалите. Малката е крива, а майка и току прицвили. Ми наплаших си детето. Добре че баща и я заведе на разходка, та да ви дочета.
Сега сериозно. Верно че братчеда отпадна, но все пак за протокола биваше да уточним от чия страна е - на бащата или на майката. Не подценявайте тази подробност. Защото, ако е италианче, тройка с него си е жива перверзия и възлюбения просто е пробвал АМН (ако мине номера). Но ако е от Гана ...... културни традиции е нарушило момчето ф името на лИбоФта. Което значи - дръж го здраво и гледай да не ти го отмъкне някоя по-отворена.
И не се връзвай на тези които ти се подиграват. Те завиждаааат.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 19:58 от Pesheck

# 336
Ох, какво ли става на барбекюто?

Дали ще се върнат довечера? Rolling Eyes

Как никой пък не се сети да я пита дали да чакаме включване довечера? Crossing Arms

# 337
Е,то да не е толкова лесно мисленето на сценария  Mr. Green Дайте му/и малко време  afwitch

# 338
На мен пък вече ми доскуча тази история. Няма екшън.
Дано да има и втори епизод, нямам търпение да прочета сблъсъка със свекървата-италианка и бабата-ганайка (по бащина линия, вуду-магьосница 15-то поколение).  smile3508

# 339
Тъй като заминавам за уикенда една последна идея как да сюрпраизнеш Роке. Включва вана и мухи.
1. Събличаш Роке и го възбуждаш максимално
2. Слагаш го да легне във ваната
3. Пълниш ваната с вода, така че само върха на пениса му да е над водата
4. Взимаш една муха, късаш и едното крило и я пускаш във водата да се върти около връха на пениса му. (ако мухата се удави пускаш втора и така докато Роке свърши).

като допълнение можеш да му нарисуваш една мишена на тавана да я цели и гледаш мухата да не е цеце, че ще го хване сънна болест

Садист Shocked

# 340
Екстра е идеята с мухата.
Дали става в леген  newsm78

# 341
Визирах мухите, Знато Laughing
Пепеляши Heart Eyes

# 342
Стига сте хора! Какви са тези приказки? Това не е секс а отмъщение? Аз обичам секса? Тук пишат повече жени. Дали да не се открие нова тема2 Къде е онзи Господим дето разгада основния въпрос? Мисля, че тема от рода "Различията в секса между мъжете и жените " ..и да се закове.

# 343
  • България
Аз вече се изкушавам да разбера,и дори вече нямам търпение,дали след проби със всякакви скафандри,маски,и разни тем атрибути,последната изненада да гласи толкова изкусителен секс,че след края му-началото на оргазма не завърши със  #2gunfire  мортос-и да стане за "наслада" на повечето афроМАНГАЛИ и остатъците да послужат за насита на извратените им цигански мутри...

Сега СЕРИОЗНО:девойче остави тези мераци с подобни извратени,умопомрачени садисти-канибали-това ако е истина...просто е нечовешко  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
А това че си вфлюбена-нищо подобно...само така ти се струва,защото досега не си видяла,що е това и има ли почва за развитие у цървуландия-наритвай час по-скоро гадния,извратен мангал,ако ти е мил жи4вота...

# 344
Мързи ме да чета 23 страници Naughty. Резюменце може ли?   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт