Изписване на бебеот болницата

• 5 911
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Най-добре букет вземи,а може предварително да уточните от какво има нужда детето и по-късно на спокойствие,да го подари.Поне  ние така направихме.Кумата ми е много близка,така че си и казах какво искаме .А и на изписването всичко става така бързо,че нито ще има време да реагира,нито да се зарадва на подаръка,а нали все пак това е целта .Така че букет е моята препоръка Peace.

# 16
Когато изписваха нашите кръщелници,се разбрахме предварително какво да вземем,за да няма ненужни неща и естествено букет за майката.Няма традиции,няма правила.
На изписването на малката върнахме жеста и поканихме и кумци и кръстници,пак се бяхме разбрали какво да вземат.

# 17
На нашето изписване бяха само хора от семейството. Никой не е носил подарък специално за изписването. Бяха взели храна и напитки за вечеря, което много ме облекчи, тъй като вкъщи нямаше нищо.

# 18
Букет за майката  Peace Иначе за подаръче - при желание и според възможностите, защо не ?!? Hug

# 19
В понеделник ще изписват бебе,но сестра ми е кума и ще бъдат канени.МОля ви за помощ каков трябва да носи и какъв е реда?Събирам всякакви мнения и препоръки .ПОмагайте ,че е много трудно!  bouquet

Задължително букет за майката и дрешка или играчка за бебо. Най-добре е да си пита самата майка от какво има нужда бебето, за да не се получи така да купи нещо, което вече си имат  Peace

# 20
  • София
Честно да ти кажа, щом е кума и е толкова близка на семейството, на нейно място досега 100 пъти да съм питала бъдещата майка какво да подаря. Всичките ни близки купиха подаръци предварително - количка, легло, шезлонг, стерилизатор, дрешки, спални комплекти...
Но както вече са ти казали - букет си е желателно. За бебето вариантите за подарък са много.

# 21
  • Сливен
Абе каквото и е на сърцето и по джоба,най-добре да пита майката Grinning

# 22
 Не знам да има някаква традиция за това, но както посочват повечето - букет за майката и нещо за бебето - според възможностите. Това според мен е най-добрият вариант. Peace

# 23
Честно казано най-добре да се питат бъдещите родители какво искат, от какво ще имат нужда. Така със сигурност няма да се купи нещо излишно. Няма нищо необичайно или неудобно в това. А и подаръка може да се поднесе по-късно, не при самото изписване.

# 24
Букета е задължителен!При мен,който идваше на гости ми насеше и сладко(така се носело на родилка) Blush
Някакво символично подаръче за бебето,било играчка или дреха.

# 25
  • София
Наистина, най-добре е да пита от какво ще има нужда майката. Аз насъбрах толкова излишни джунджурии покрай разни поводи, само се чудя къде да ги дена Crazy А букетът си е задължителен Wink

Общи условия

Активация на акаунт