Веселин Маринов с нов хит-за хляба!

• 9 680
  • 106
  •   1
Отговори
# 75
Секссимволите на българската музикална сцена  Heart Eyes Heart Eyes
Трябва да ги съберат пак - да направят нещо като "20 години по-късно"!

Малко трудно ще стане. Иван Балсамаджиев скоро ни напусна Confused...

# 76
Пардон, не стигнах до него в клипа, то и без звук го пуснах, де.
Но и мисълта ми беше за другите двама.

# 77
To това е някаква 'китка' от хитове   Grinning

# 78
Групата във Фейсбук "Да помогнем на В. Маринов да спре да пее" усилено спами имейла на "Господари на ефира" с предложение да му дадат Златен скункс. Според мен си е заслужил даже два - мъжки и женски.  Mr. Green

# 79
Чудех се дали някой има инфо колко човека са в групата "Да помогнем на В. Маринов да пее".

# 80
70 011 души Mr. Green

# 81
# 82
  • София
когато видях заглавието на темата, помислих, че е просто бъзик, НО уви.... не било  ooooh! ooooh! ooooh!

# 83
Какво се чудите - човекът просто върви по утъпканата от ДЕян НЕделчев пътека. Икебаната предизвика буря от коментари и вот тебе - "пръчки събирам, съчки намирам" (тъй ли беше?)
Че и Веско сега...
Само че при него вече е deja vu. И не е интересно.
Икебаната поне го прави ей така, заради изкуството. А тоя е поръчков. Това ми е по-гнусно даже и от творческите му напъни. Осъден на щастие с олио Плиска, егати  Tired
Хахах, направо оплискан, омазан в щастие Joy

# 84
 hahaha  http://dobrudja-news.net/index.php?option=com_content&task=v … 440&Itemid=28

От Горчивото вино към Златния хляб...Сега чакам и основното ястие, поднесено от сервитьори, облечени като полицаи...  Party

Thinking Ама какво искаме от хората- и те трябва да ядат хляб, пък бил той и "Златна Добруджа"...

# 85
Господи, тази година ти взе любимият ми певец Майкъл Джексън. Взе любимата ми актриса- Фара Фосет. Взе любимият ми актьор- Патрик Суейзи. Напомням ти, че любимият ми български певец е Веселин Маринов...

# 86
това вече беше доста ...  Confused

# 87
Господи, тази година ти взе любимият ми певец Майкъл Джексън. Взе любимата ми актриса- Фара Фосет. Взе любимият ми актьор- Патрик Суейзи. Напомням ти, че любимият ми български певец е Веселин Маринов...
Това беше гадно, макар, че сигурно си правиш майтап

# 88

Наистина не ти е лесно, но пък ти добре се справяш.  Peace

# 89
70 000 души във Фейсбук не го спряха да пее, даже точно обратното - бълва хит след хит.   Tired

Това е, меко казано, жестоко.
И грозно.
70 000 души без работа (много съм мека).
Във Фейсбук има кампания за събиране на книги за децата от дом "Мария Терезия" в Стара Загора, например. (Знам, защото аз съм инициаторът). Да се бяха събрали сто, ама няма.
Виж, друго си е да подгониш една толкова ................. (сложете си думичка) кауза.  Rolling Eyes

Прати ми линк, моля, мога да включа много хора, вкл. себе си - заралийка съм.

За Веско Маринов не обичам да говоря, защото започва да ме боли стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт