Срастване при момИченцата-2

• 121 633
  • 564
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!Минаха 20 дни от мазането, за съжаление без необходимия ефект.Има разлика, там където беше срастването, се вижда как ципата изтънява, стои по-бяла, има цепчица вече, а не розова.Но до пълно разлепване не стигнахме Sad.Мажех само вечер.Чудя се дали да не продължа още десет дни Confused

# 271
Здравейте!Минаха 20 дни от мазането, за съжаление без необходимия ефект.Има разлика, там където беше срастването, се вижда как ципата изтънява, стои по-бяла, има цепчица вече, а не розова.Но до пълно разлепване не стигнахме Sad.Мажех само вечер.Чудя се дали да не продължа още десет дни Confused

На твое място аз бих продължила още няколко дни. Иначе тези 20 дни мазане ще са напразно.
Това е моето мнение, подчертавам.

# 272
Aз съм мазала  сутрин и вечер !

# 273
Ние утре сме на лекари пак по други поводи,но ще разбера как сме ... и със срастването

# 274

На твое място аз бих продължила още няколко дни. Иначе тези 20 дни мазане ще са напразно.
Това е моето мнение, подчертавам.
точно това си мислех и аз
Aз съм мазала  сутрин и вечер !
за това мисля да го продължа още, след, като съм пропускала сутрешното мазане
.вече е на десет и дава сериозни заявки за пубертет, дано не стигнем до оперативно лечение

# 275
Ние днес бяхме по лекари , нямало е срастване  Peace

# 276
Пали, аз също мисля, че трябва да продължиш с мазането. С моята дъщеря се случи същото - 20 дни мазах и ефект нямаше. Накрая се отчаях и реших, че ще ходим за манипулация. Обясних на лекарката какви са страховете ми /че самата аз съм преживявала многократно този кошмар и имам страхотна травма от това, че детето ми е много наплашено от всякакви мед. манипулации и не искам да я стресирам и пр./ и тя каза, че ще го направи с упойка. Така стана обаче, че малката беше болна и тя каза да изчакаме да оздравее, а през това време да продължа да мажа, а ако много се притеснявам да мажа с обикновен дефламол. Слава Богу оправиха се нещата без да се стига до манипулация.

Иначе съвета на нашата гинеколожка е да се мият момиченцата с интимен гел за възрастни. Не мога да пресъздам точно защо, че беше отдавна, но беше свързано с киселинността, която пък имала отношение към срастването.

# 277
Понеже си пипнахме вирус минахме през личната
И тя ми каза да продължа още десет дни, ако не се оправи да поръчвам Овестин и след месец почивка, през който да мажа с Дефламол да почна Овестина.Не е фен на идеята за операция
Дано всичко се оправи
лисе, супер

# 278
Здравейте, нашата педиатърка ни каза, че имаме срастване още Декември и ни препоръча да отидем на гинеколог, като за Бургас препоръча д-р Калчева. Но аз не виждах изобщо никакво срастване и нищо не предприех  #2gunfire Confused 
 Тази вечер видях тази тема и като къпахме малката, реших да я огледам по-подробно. Срамните устни са срастнати до средата, но влагалището все още е свободно.
Можете ли да ми препоръчате детски гинеколог в Бургас, защото Калчева записва от седмица за седмица и се притеснявам за 10 дни да не срастне още повече  Tired

# 279
При нас беше в долната част - на около 10 месеца.
Водихме я при доктор Сираков в детско-юношеската гинекология в Майчин дом.
Човекът извърши процедурата с неимоверна лекота за няма и една секунда и детето дори не се разрева. Ужасно облекчение при цялото притеснение преди това. Повече за сега (3 г.) не се е поврторило.

# 280
И моята дама тук Sad. Не съм я водила още до ЛЛ, но тази седмица ще го направя.

# 281
След 20 дневен курс, резултат на половина Confused
Сега сме в двуседмична почивка и чакам Овестина от Португалия
правим десет дневен курс и ако не се отлепи, тогава ще я водя на ДЕТСКИ ГИНЕКОЛОГ

# 282
Здравейте, бих искала да попитам ако виждам ципа навътре във влагалището - ок. 5 мм навътре, на бебка почти догоре (има само малка дупчица да пишка) това срастване ли е? Иначе е зачервена доста и ще я водя на лекар, но все пак да попитам и вас.. Има плътно слепване, но не е на входа на влагалището или малките устнички, а малко по-навътре... Благодаря ви предварително.

# 283
Аз все пак посетих д-р Калчева, преди един месец и тя ми каза, че изобщо не трябва да се притеснявам от слепването на детето. При нас бяха слепнали само срамните устни, но не и влагалището. Каза, че няма нужда от някакви действия, но аз все пак я помолих да я разлепи. Дръпна я за няма и секунда, а Нора дори не усети. Калчева обясни частта за хормоните, които го причиняват и каза, че до 2-годишна възраст нещата минават и ако пак слепне да не се притеснявам. Единствено проблем се създава, ако влагалището е напълно затворено. Тогава има риск от инфекции, защото попадналата урина неможе да излезе. Каза да мажа с мазно кремче за да не залепва и това беше. Каза, че тези неща от самосебе си се оправят. Дори не ни таксува  Simple Smile

# 284
Днес ходихме в Майчин дом, имаше слепване на вагиналния отвор почти догоре. Оправи я доцента, тя въобще и не разбра, толкова беше щастлива, че е гола и се смя на доктора през цялото време... Ще знам да наблюдавам занапред... Дано да се размине с това и да не се повтаря, защото докато е бебе - лесно, но като порасне ме притеснява да не се травмира.

Общи условия

Активация на акаунт