Срастване при момИченцата-2

• 120 296
  • 547
  •   2
Отговори
# 375
Здравейте мами, поредната майка на момиченце със срастване съм. Може ли някой, който е ползвал Линоладиол крем да ми пише на лични,за да не повтарям вече задавани въпроси. Изчетох всичко за въпросния крем, но ми трябват отзиви от употрвбявали го. Благодаря!

# 376
Здравейте мами, поредната майка на момиченце със срастване съм. Може ли някой, който е ползвал Линоладиол крем да ми пише на лични,за да не повтарям вече задавани въпроси. Изчетох всичко за въпросния крем, но ми трябват отзиви от употрвбявали го. Благодаря!
И аз с това питане  Blush Защо на лични,инфото ще е полезно за всички с този проблем!Споделяйки помагате на дечицата със срастване  bouquet

# 377
Така е, права сте!
Дъщеря ми е на 2г и 6м и малко преди 2рата годинка сама открих слепването, прочетох за него, проверих я и беше на лице. Педиатърът и го прие с голямо очудване...Разлепи я с дръпване, имаше капка-двв кръв, след 4 месеца пак бяхме на изходна позиция, въпреки че махнахме памперса. Изчетох за Овестина и Линоладиола и разликата в съставките им. Оветин не си открих, ако наистина е по-ефективен ще го поръчам от чужбина, така и не ми стана ясно от прочетеното кой е по-добрия. Линоладиола го купих и от 3дни я мажа с количество колкото оризово зърно, малко ли слагам? Решила съм да го ползвам 3 седмици, достатъчно време ли е? Има ли мами ползвали го и да не се е получило разлепване?
Аз не я придърпвам, тя и не ми дава изобщо, трябва ли да опъвам леко? Извинявам се ако питам безумни въпроси, за това и предпочитах лични Simple Smile

# 378
Лейла,на моята щерка предписаха Линоладиол когато беше на 3г и половина.Обаче решихме с мъжа ми да не я мажа понеже е хормонален препарат.Може и да сме взели грешно решение защото все още е слепнала.Тогава гинеколожката каза 3 пъти седмично да нанасям минимално количество и леко да натискам и придърпвам.Според нея до месец-два резултата би бил на лице ако следваме съветите й.Скоро пробвах дефламол,но щерката се разболя от грип и 3 седмици пи лекарства.Затова престанах мазане с Дефламол че от антибиотиците се възпаляваше и трябваше да мажа друго.Тези дни пак ще започна и ще пиша какъв е резултата.Моля те ти пиши за Линоладиола какъв резултат дава  Hug

# 379
И аз я мазах с Дефламол,когато забелязах, че започва да сраства за втори път, но не успях да го предотвратя. Когато прочетох листовките на Овестина и Линоладиола ми прилоша, но мира не ми дава да я оставя така. Ако се наложи цепване с пълна упойка след време, сигурно ще се самозастрелям...Главно заради това се навих да пробвам хормоналните кремове. Месец-два както е казала вашата лекарка не е ли доста дълъг период, ако решите да я мажете с Линоладиола, попитайте я пак. Тук четох, че момичетата мажат по два пъти на ден в продължение на 2-3 седмици... Дано го изтастат дечицата ни по-бързо Sad

# 380
Момичета, "цепването след време с пълна упойка" не е вариант. Търсете начин сега да решите проблема. Проблемът идва след самата интервенция и болката, която децата имат при уриниране. Пък и става много голяма вероятността за развият уроинфекции, вследствие на срастването. А те са упорити и обикновено докато не се предотврати първопричината за появяването им са една след друга. Кураж. Само това мога да ви пожелая.

# 381
Тя каза месец мазане и ако се наложи да се продължи курса, ще прецени като види резултата,но до 2м трябвало да се разлепи мястото...

tonynette,благодаря  Hug

# 382
Макар и тънка ципичка си иска време за да се разгради сама.На нас ни отне месец и половина някъде.Дано и никога повече не ни се появи.Иска търпение и постоянство.Дано скоро измислят нещо да се предотвратят такива проблеми при децата или поне безболезнено решение.Успех и кураж! Hug

# 383
При щерката е точно прозрачна и привидно тънка ципичка.Но с насилствено разлепване не става.Явно е доста здрава  Tired

# 384
Просто процедурата трябва да се извърши от гинеколог, детски по възможност. Те имат опит в това. И колкото по-рано се направи, толкова по-безболезнено минават нещата. С времето ципата става все по-плътна.

# 385
При щерката е точно прозрачна и привидно тънка ципичка.Но с насилствено разлепване не става.Явно е доста здрава  Tired
Да,за това трябва да се маже с нещо,което да я размекне и да побелее.Дъжеря ми първоначално я болеше доста и не даваше дори да я мажа.С времето стана все по-разтеглива и изобщо не я болеше и търпеше дори на по-голям натиск.

# 386
Просто процедурата трябва да се извърши от гинеколог, детски по възможност. Те имат опит в това. И колкото по-рано се направи, толкова по-безболезнено минават нещата. С времето ципата става все по-плътна.
Точно детска гинеколожка пробва да я разлепи още като беше на 3г и половина,но безуспешно...

Sweet_Dreams@,така е.От довечера пак започвам с Дефламола  Peace

# 387
Здравейте. И дъщеря ми е със слепване. Откри го частен педиатър, при който бяхме на преглед по друг повод още когато беше на 4 месеца. Прати ни на гинеколог (тук няма детски такъв) и той изписа Линоладиол за 2 седмици сутрин и вечер, след което ходихме да я "разлепва", стана бързо и лесно, детето въобще не разбра какво се случва и мислех, че всичко е минало, но от тогава периодично пак се слепва.
В момента е 1 година и 5 месеца, вече не мажа хормонални кремове, оправяме се само с Дефламол. Още когато видя, че е започнала да се появява тънка ципичка започвам да мажа по веднъж на ден - вечер. Не дърпам изобщо, само намазвам. За 4 - 5 дни мазане се разлепва от само себе си. Но трябва често да проверявам, защото изтървем ли положението сраства много и после става по - трудно, а тя изобщо не дава да я мажа. Така че на 2 - 3 седмици проверявам и видя ли леко слепване веднага мажа. Това е моя опит до момента.  bouquet

# 388
Kalina.,споделеното от теб е супер полезно и обнадеждаващо,благодаря  bouquet

# 389
Аз да попитам друго във връзка със слепването.Да сте забелязали урината да има по-специфичен мирис?Когато установих,че дъщеря ми се е слепнала го имаше мириса и от тогава си е така,макар и разлепена вече.Пусках и урина,чиста е.Не знам на какво се дължи и защот съм си решила,че това е причината newsm78

Общи условия

Активация на акаунт