Срастване при момИченцата-2

• 120 255
  • 547
  •   1
Отговори
# 390
Чудесно е, че при някои дечица нещата се оправят само с Дефламол. Аз за сега мажа сутрин и вечер с Линоладиола, а през деня с чист вазвлин. Чудя се дали да не го заменя с Дефламол???

# 391
   Sweet_Dreams@,при моята дъщеричка няма мирис.Урината е чиста.Пускахме и изследване есента,всичко беше наред...

# 392
Аз също не бях забелязала да има мирис. Но личната още като разбра, че е слепната изписа сироп Феминела, който е с екстракт от червена боровинка и се дава при инфекции на пикочните пътища. Заедно с едно мехлемче, от което нямаше никаква полза. Добре, че беше детската гинеколожка.

# 393
Аз не съм забелязала по - специфичен мирис.

# 394
Здравейте нашият проблем е малко по различен едната и срамна устна е слепнала отстрани с кожата не цялата,а някъде 2/3 от нея. Посъветвайте ме какво да правя.

# 395
Не зная от къде си, но най-добре е да заведеш детето на детски гинеколог.

# 396
Обещах да пиша как вървят нещата при нас-14 дни мазане с Линоладиол, резултат никакъв или поне аз не го виждам. Не че ми дава да я разгледам много добре. Мисля да продължа и тази седмица и приключвам Sad

# 397
Здравейте, да споделя и аз моя опит с този проблем Wink
Дъщеричката ми имаше същия проблем и след няколко слепвания посетихме детски гинеколог, който ни каза, че е много важно как ще бъде измито детето. Обясни ни как да я мием и ни изписа кремче, което се прави в аптеките, с което да я мажем в случай, че отново започне да се слепва. От момента, в който започнах да я мия по описания от гинеколожката начин не сме имали слепване. Но аз всяка вечер след баня мажа срамните устнички с кокосово масло.

# 398
Лейла@,много жалко  Confused Не губи надежда...Пиши като свърши курса какъв е резултата  Hug

ЦветиКо,след последното разлепване гинеколога ви е изписал кремче да мажете,така ли? А самото кремче помага ли за разлепване?Имам предвид без лекарска намеса...

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 23:38 от bubka:)

# 399
Здравейте, да споделя и аз моя опит с този проблем Wink
Дъщеричката ми имаше същия проблем и след няколко слепвания посетихме детски гинеколог, който ни каза, че е много важно как ще бъде измито детето. Обясни ни как да я мием и ни изписа кремче, което се прави в аптеките, с което да я мажем в случай, че отново започне да се слепва. От момента, в който започнах да я мия по описания от гинеколожката начин не сме имали слепване. Но аз всяка вечер след баня мажа срамните устнички с кокосово масло.

Би ли разказала по - подробно за начина на миене?  Rolling Eyes

# 400
Лейла@,много жалко  Confused Не губи надежда...Пиши като свърши курса какъв е резултата  Hug

ЦветиКо,след последното разлепване гинеколога ви е изписал кремче да мажете,така ли? А самото кремче помага ли за разлепване?Имам предвид без лекарска намеса...
bubka, когато отидохме при гинеколожката не беше слепнала. Преди това два пъти се беше слепнала и тогава единият път я разлепи личната й лекарка и ни изписа гентамицин крем за няколко дена, а втория път-съпругът ми. След това започнах да я следя всяка вечер и да мажа с кокосово масло, и като видя, че започва да се слепва я дърпах лекичко. Отидох при гинеколожката, защото този омъгьосан кръг трябваше да спре. Но така и не супи кремчето, което тя изписа, защото не се стигна до там. Така че не знам колко е е фективно. Каза ми, когато видя, че тръгва да се слепва да я мажа с това кремче. Иначе никога не сме използвали крем за разлепване.  Другото, което ми каза е когато видя, че започва да се зачервява да мажа с противовъзпалелно кремче, но му забравих името. Защото зачервяването ще доведе до слепване.

# 401
Цитат на: Kalina.

[/quote
Здравейте,
Разбира се, че ще ви кажа. Дано успея да го опиша добре Wink
Важното е, когато се мие деденцето крачетата да са разтворени хубаво затова аз карам моята дъщеричката да приклекне, аз заставам зад нея и с показалеца и средния си пръст й разтварям срамните устнички. При това положение я обливам там със слушалката на душа като струята е насочена към срамните устнички ( но трябва да внимаванете водата да не е много топла, че мястото им е чувствително и допарва). Просто водната струя трябва да отмие бактериите там. Като баше по-малка аз сяда на тоалетната със спуснат капак и я слагах да седне в мен с разтворени крачета и пак така с пръстите и водата. И след измиване задължително мажа с кокосово масло, което съм купила специално за това.
Дано съм го обяснила добре.
Но лекарката каза, че до пубертет ще е предлазположена към това и основното да не се стига до слепване е правилното миене. Казах й, че я мажа с кокосово масло и ми каза, че няма проблем и е добре да е мазничко мястото.

# 402
Цитат на: Kalina.

[/quote
Здравейте,
Разбира се, че ще ви кажа. Дано успея да го опиша добре Wink
Важното е, когато се мие деденцето крачетата да са разтворени хубаво затова аз карам моята дъщеричката да приклекне, аз заставам зад нея и с показалеца и средния си пръст й разтварям срамните устнички. При това положение я обливам там със слушалката на душа като струята е насочена към срамните устнички ( но трябва да внимаванете водата да не е много топла, че мястото им е чувствително и допарва). Просто водната струя трябва да отмие бактериите там. Като баше по-малка аз сяда на тоалетната със спуснат капак и я слагах да седне в мен с разтворени крачета и пак така с пръстите и водата. И след измиване задължително мажа с кокосово масло, което съм купила специално за това.
Дано съм го обяснила добре.
Но лекарката каза, че до пубертет ще е предлазположена към това и основното да не се стига до слепване е правилното миене. Казах й, че я мажа с кокосово масло и ми каза, че няма проблем и е добре да е мазничко мястото.

Много добре го обясни, благодаря! И аз уж гледам да разтварям хубаво като мия, но от време на време пак се слепва. Според моя гинеколог (не е детски), така ще е докато махнем памперса... Rolling Eyes

# 403
Kalina, не искам да те разочаровам, но проблемът не изчезва с махането на памперса Sad Дъщеря ми е почти на 4г, а памперса махнахме, когато беше на 1.8г и проблемът продължаваше и след това. На мен гинеколожката ми каза, че ще предлазположена към слепване до пубертета. Аз я водих при детски гинеколог. Трябва да се мие само с водичка без сапун.

# 404
ЦветиКо,благодаря за отговора  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт