Срастване при момИченцата-2

• 121 363
  • 559
  •   2
Отговори
# 555
Не се притеснявайте и не се паникьосвайте. Мажете с дефламол и леко придърпвайте - за седмица-две ще се оправи. Знам колко сте разстроена, но реално  не е толкова страшно.  Щом няма проблеми,  не ви трябва мигновено решение. Нищо няма да стане за няколко дни, така че спокойно мажете с дефламол. Успех и спокойствие!

# 556
Благодаря за съветите и за подкрепата!

# 557
  • Варна
И аз да повторя, леко подръпвате след подсушаване, за да не слепне пак. Не е страшно, отминава и детето няма и да помни.

# 558
Здравейте, дъщеря ми е на 2 години и от 4- месечна има синехия. През това време след мазане с бепантен и фимозин гел, ня два пъти ципичката се разкъса,  но след това отново слепна и доста прогресира.  Водих я на лекар и я разлепиха,  но след месец отново слепна и то доста, на 80 %. Пишка си доста обилно въпреки това. Водих я отново на гинеколог (нямаме детски в Бургас), който предписа естриол . Някой ползвал ли го е? Има ли ефект и след това наблюдава ли се рецидив? Има ли нещо друго , което бе помогнало?

# 559
  • София
На моята дъщеря бяха изписали такъв крем, ако не помогне дефламол. Колко често я мажете? Има ли още памперс?

Общи условия

Активация на акаунт