На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 906
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
П.П. Парите и ценните вещи като излизате от хотела къде си ги държите,.. или по-точно къде в стаята, защото ме съмнява някой да мъкне всичко със себе си като излиза.

В сейфа, разбира се.
И колко пари е сейфа за тези хотели, където не е безплатен?

Питай хотела, на всякъде е различно, както всички цени. Не знам колко ти е полезно ако гадаем тук или ако някой каже, че при него е било 2 евро на ден, а в твой хотел ще е 5  Rolling Eyes

# 181
 #Crazy А, аз си мислех, че са някакви върховни цени от по 40 евро..  Mr. Green

# 182
#Crazy А, аз си мислех, че са някакви върховни цени от по 40 евро..  Mr. Green

Аз просто писах някакви цифри, идея си нямам колко ще е и за това ти казах да питаш хотела.  Peace

# 183
Някой ползвал ли е услугите на ТА Solvex?

# 184
  • ВАРНА
и нашата почивка в анталия в хотел делфин ботаник наближава,живот и здраве,ще летим на 05 септември :lo вече е чакаме с нетърпение Heart Eyes

# 185
Хейй Simple Smile)) Само след 5 часа излитаме, в 3 ще сме на летището, нямам търпение Wink)
Antaliya beni bekliyor Simple Smile Умирам от щастие наистина Simple Smile За всяка почивка отивам с такъв мерак и кеф, тази Турция простооо...
Анталия бени беклийор означава Анталия ме очаква
а Antaliya beni bekle - Чакаш ли ме Анталия Wink хахах това го научих като бях в Истанбул
Simple Smile) И да ви поздравя с едина песен, която цял ден не ми излиза от глава, а клипчето с кадри от Истанбул е невероятно
ех тази Турция, хайде много здраве! Simple Smile)
http://www.youtube.com/watch?v=pyhlzVsvC3w&feature=player_embedded

# 186
  • ВАРНА
forski,приятно и весело да си изкарате и като се върнете да пуснеш малко снимчици Laughing

# 187
и нашата почивка в анталия в хотел делфин ботаник наближава,живот и здраве,ще летим на 05 септември :lo вече е чакаме с нетърпение Heart Eyes

Значи ще сме заедно в хотела,само че ние ще пътуваме с автобуса.

# 188
  • София
Таня не сме, чакаме ластминет,които ще излезнат края на месеца или началото на септември.

# 189
  • ВАРНА
да да pimi живот и здраве на турска територия,ще се видим Laughingа вие от кой град сте Grinning

# 190
Някой ползвал ли е услугите на ТА Solvex?

Аз - преди 2 години резервирах чрез тях пакет на БГ-черноморието, доволна съм  Peace

# 191
Таня не сме, чакаме ластминет,които ще излезнат края на месеца или началото на септември.

Аз мислех че сте резервирали, щом казваш че летите на 10ти. Дано има още места за този полет!

# 192
  • София
Не казах че сме определили дата 10.Защото и това до сега не се знаеше,сега се надявам на късмет Joy а за догодина вече ще знам юни Турция края на август Гърция или Испания,ама живот и здраве да е.

# 193
Не казах че сме определили дата 10.Защото и това до сега не се знаеше,сега се надявам на късмет Joy а за догодина вече ще знам юни Турция края на август Гърция или Испания,ама живот и здраве да е.
ЗАщо така? Тогава ли са най-добрите оферти за съответните страни?
Форски,приятно изкарване Simple Smile Ще чакаме разкази и снимки Simple Smile

# 194
  • София
Не просто така съм измислила че е най изгодно за нашето семейство,ранно записване Турция по ефтино е юни,а Гърция по големи ще са децата и може да се пътува с кола тогава до Халкидики

Общи условия

Активация на акаунт