На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Кои други лоши неща?

То почти всяка година има такива инциденти, и аз всяка година пътувам. Не се впечатлявам особено  Wink
17г туристка и експлозията сега.Аз тия новини съм ги пропуснала обаче.

# 211
Аааа, вярно, виж за туристката бях забравила вече - доказателство колко малко се впечатлявам  Grinning

Ами детонация е имало на паркинга на плажа, не се знае дали е било една газова бутилка или атентат от страна на ПКК, понеже детонацията е била доста силна, в близък хотел чак на 4тия етаж са се счупили прозорците. 3ма са ранени, между тях 2ма датчани.

# 212
# 213
Ужас  Rolling Eyes Преди да стана фен н турските курорти,точно това беше едната от причините да не искам да почиваме там.След първата почивка обаче видях,че се охранява добре,не че ако искат не могат да се вмъкнат..,но успокоих се някак си.

# 214
  • sf
Аз в такива случаи се питам- какво е правила тази 17-годишна сама в 4ч сутринта някъде си на разходка?!

# 215
Има ли някой за 24.09 за Канде Фестивал?

# 216
  • София
Атентатите в Анталия не бяха ли на публични места?Не по хотели?Губи ми се като спомен.

# 217
Да, и вчера пак беше на публично място.

# 218
  • София
Моя мъж не е пътувал със самолет и го е страх. Joy снощи докато говорихме пребледня ooooh! ане е такава натура.Ще взимам амоняк
Не ме притесняват атентати,е в израел няма да ходя на почивка,а и с децата ще седим в комплекса,там е слабо вероятно.

# 219
  • sf
Иве, вие последно със самолет ли решихте?

# 220
  • София
Да,накрая само да не стане......

# 221
А проверила ли си дали има места за желания полет?

# 222
  • София
не при нас може и да се промени датата,не са ни строго фиксирани отпуските,то моето не е и отпуска.по скоро ме притеснява хотел и цена.здраве да е.

# 223
Момичета, не успях да намеря отговора с търсачката, затова да попитам тук...
Как стои въпросът с цигарите в Турция? Като ходих бях бременна и не съм търсила, а и не помня да съм обърнала внимание какво е.  newsm78 В петък заминаваме за Кушадасъ и се чудя от тук ли да се запасявам или мога да купувам на място. Има ли по хотелите и на какви цени? И ако е по-добре да тръгна с цигари от България - какво количество мога да нося?
Преварително мерси на отзовалите се.

# 224
  • София
Момичета, не успях да намеря отговора с търсачката, затова да попитам тук...
Как стои въпросът с цигарите в Турция? Като ходих бях бременна и не съм търсила, а и не помня да съм обърнала внимание какво е.  newsm78 В петък заминаваме за Кушадасъ и се чудя от тук ли да се запасявам или мога да купувам на място. Има ли по хотелите и на какви цени? И ако е по-добре да тръгна с цигари от България - какво количество мога да нося?
Преварително мерси на отзовалите се.
мога да коментирам за сухопътната траница - от фрий шопа ни отказаха цигари при влизането ни в Турция, защото при последното си посещение в Турция сме били по-малко от 3 дни.
Бяхме се запасили с 1 стек цигари с бандерол, които за 3 човека свършиха бързо. Цените иначе са неприятни - слимове - различни марки бяха по около 7-8 лири, имаше на места незнайни марки, нормални (не слим) от по 4-5 лири. Не разбрах имат ли закон като тук цените на цигарите да са еднакви....
На връщане - нямаш проблеми да си купиш от фрий шопа (мениджъра там каза по 8 стека  Shocked) но пък БГ митничарите разрешават по 2 КУТИИ на човек. Рискувахме с по 1 стек на човек, грозна работа, отворихме ги, крихме ги....егати и цигарите, като контрабандист се чувстваш....
знам, че при полетите е различно, нека да каже някой летял.
Иначе за цигари с бандерол мисля, че не е проблем, предполагам и там може и да има ограничение, но по-малко от 2 стека не е ....

Общи условия

Активация на акаунт