На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Комарите? Какво йм е, освен че хапят?
има не`къв нов вирус, който пренасят. вече има 3 смъртни случая в Гърция. Аз си зяяяяяяпам - вие ме затрупахте с инфо. Амарата ме кефи, Али бей ми е много ориенталско, ама още не съм го отписала. Довечера отпочвам Татянините предложения. мъжът ми е уведомен - каза няма лошо - гледай си. мен ме е страх като кажеш аз мисля, щото знам, че ече си го измислила.  Twisted Evil

# 271
  • Beyond the Frontiers
Уф, това с комарите е поредната истерия. Свърши птичият грип и сега нещо ново ще търсят. Машинка за комари, препарат за пръскане или мазане и всичко е ок.

Още снимки - http://elku.snimka.bg/travel/amara-dolce-vita.525023 - Хотел Амара Долче Вита
Клуб хотел Али бей Текирова   http://elku.snimka.bg/travel/club-alibey-premier-tekirova-5-kemer.525037
http://elku.snimka.bg/travel/crystal-de-luxe-resort-amp-spa-5.525038  CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5*

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 16:51 от Galactic Voyager

# 272
  • София
В еуфорията забравям да мажа,ама то едно мазана ли е Twisted Evil
Биби ти измисли хотела,само той да не измисли още жени/бебе/,като го гледам харесва му да ходи заобиколен от харем в турско Hug

# 273
Леле, този Амара Долче Вита е невероятен.Понеже последните две страници не ги прочетох,таааа ще кажете ли къде е този хотел и колко 400евро му е нощувката?  newsm78 Mr. Green

# 274
  • Beyond the Frontiers
Леле, този Амара Долче Вита е невероятен.Понеже последните две страници не ги прочетох,таааа ще кажете ли къде е този хотел и колко 400евро му е нощувката?  newsm78 Mr. Green

цените http://www.teztour.bg/hotel_allprices.php?id=7
Клубните стаи са в блокчетата на 3-те етажа.

# 275
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
За морето в Турция трябват ли обувки за плуване както в Гърция?

# 276
  • София
зависи къде отивате (обикновено пише в описанието на хотела какъв е плажа). В Кемер и Бодрум е по-каменисто, но пък има доста хотели с донесен така да се каже пясък. В Сиде е много ситен и бял пясък, в Белек е пясък.

# 277
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
зависи къде отивате (обикновено пише в описанието на хотела какъв е плажа). В Кемер и Бодрум е по-каменисто, но пък има доста хотели с донесен така да се каже пясък. В Сиде е много ситен и бял пясък, в Белек е пясък.

Лара  - Миракъл

# 278
  • София
Лара  - Миракъл
не ви трябват : Плаж: Собствен пясъчен, с душове и кабини за преобличане. Чадъри, шезлонги и матраци- безплатно. Плажни кърпи срещу депозитна карта, която се издава в деня на пристигане от рецепция на хотела по желание на клиента ( при загуба се заплаща глоба от 10 евро).

п.с ей  утрупахте се да ходите в тоя Миракъл, най-накрая ще взема и аз да отида, макар че хич не е моят тип хотел, ма много добри отзиви бе . Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 279
# 280
За Мирикъл няма нужда от специални обувки.Плажа е много хубав и морето няма камъни.

А за новината,че искат да премахнат ол.инкл. никак не ме радва.
Мисля,че голяма голяма част от туристите,почиват в Турция именно заради добрия им сервиз.
Ако го направя ще задубят много.

# 281
Според мен ще загубят курорти като Лара или Белек, където извън хотелските комплекси няма нищо - не можеш да излезеш пеш за да хапнеш или пиеш нещо.  Rolling Eyes  Турция стана популярна заради доброто съотношение качество - цена. Ако премахнат ОИ, ще спечелят дестинации като Египет, Тунис, но и БГ  Rolling Eyes

# 282
  • София
Галактик благодаря за снимките Hug Отивам веднага да гледам.
Разгледах ги и имам питане - доколкото си спомням Амарите са в Кемер, където плажа е каменист, а тук на снимките ми се стори, че е пясъчен. Така ли или нещо бъркам newsm78 Защото ако е пясък определено бих се замислила за Марин, тъй като според мен Кемер е със страхотен климат благодарение на близостта на планината.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 21:43 от мама МОНИ

# 283
  • София
Галактик аз си гледам Корнелия в алфа и видях следното изречение "При настаняване 2+2 в стандартните типове стаи едно от децата ще спи при родителите " в точност какво значи,ами ако искам в кошари?Много интересно е написано, Laughing единия ще го вземат безплатно да си почина малко Joy
Мен ми харесва това че не носиш пари не чакаш да ти донесат нещо,не мрънкат децата,няма" изненади" дано не го направят.
Таня,ще измислят нашите нещо за да избягат туристите,като главна причини за да не ходя по точно да водя децата е мръсотията и вирусите породони от нея.

# 284
  • София
Галактик аз си гледам Корнелия в алфа и видях следното изречение "При настаняване 2+2 в стандартните типове стаи едно от децата ще спи при родителите " в точност какво значи,ами ако искам в кошари?Много интересно е написано, Laughing единия ще го вземат безплатно да си почина малко Joy

според мен визират по-големи деца в извънкошрна възраст  Grinning. т.е. едното спи на доп. легло, а другото на спалнята при родителите, защото може би няма място за 2-то легло  Rolling Eyes .
в някои хотели много ми харесаха стаите джуниър. доколкото зная аз според стандарта на повачето места това е едно помещение, ама по-голямо и с леглова база за 3-4 души, а тук джуниър е хол с диван + отделна стая със спалня. разликата с фемили руум е това, че във фемилито и вдвете стаи са легла. (май в али бей ги гледах тез стаи) 

Общи условия

Активация на акаунт