На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Естествено в лева , от къде на къде бълг. фирма -превод в евро?!!

# 91
здравейте Simple Smile
искам да питам за отзиви от фирма Он Травъл и от хотел Flora suites , Кушадасъ:
http://www.ontravel.bg/index.php?page=hotel&instanceID=1866& … 84fed378ae78c3816

Била съм доста из Турция, цените винаги са ме устройвали за качеството и комфорта Simple Smile

# 92
Миналата година реших да купя локум на роднини и приятели, защото страшно много ни хареса този, който предлагаха в хотела. Взех 3-4 кутии от магазина в хотела и 3-4 от летището. Този от хотела беше ужасен, твърд, в някои кутии имаше червейчета, другият се надявам да е бил по-добър, че от него подарявах и на не толкова близки хора. ooooh!
За почитателите на локума един съвет: не купувайте пакетиран! Има магазини, в които продават само локуми на грамаж и други лакомства. Опитват се на място и знаеш какво купуваш. Ние взехме два вида - единият за 16 лири килограма, другият за 5. Разкошни, но предварително ги опитахме  Wink Всъщност само от почерпките в магазина можеш да преядеш  Grinning

Абослютно поткрепям- никакви пакетирани и никакви от сергии. Наливните са страхотни,имаше една фирма с магазин за наливни,но все я забравя- ммммм  Heart Eyes

# 93

Дева,и моите впечатления са като твоите: никакви ексурзийки  на място от бг тур оператор или негов представител. Било в Истанбул, Егейска или Средиземноморска Турция(дай боже и Анадолса  Praynig ) с местен оператор е интересно и 2-3 пъти по-изгодно Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 10:57 от Хера

# 94
  • София
Момичета,днес бях в мол младост на чейнж бюрото казаха че предлагат турски лири.
Исках да питам,относно прането на дрехите,как процедирате,ползвате от хотела или на ръка?Някакви цени ориентировъчни?

# 95
за какво пране говориш Simple Smile повече от 7 дни ли ще стоите? може ако е много висока кат. да ти перат,но ме съмнява... все едно си на хотел в БГ или на почивка на село- сама си переш,каквото имаш нужда. Мен поне не ми харесва други хора да имат достъп до дрехите ми.
В кой хотел ще ходиш?

# 96
monii хайде да разкажеш малко за Оздере, че и ние на там сме се запътили края на август. Няма да сме във вашия хотел, но  ще е добре да имаме малко инфо от първа ръка за района

vili,за Оздере и района не мога да кажа нищо,защото не сме ходили никъде.Моят мъж не искаше никъде да мръдне от хотела,не бяхме с кола.Пълна почивка!
Оздере се намира на 30 км преди Кушадасъ.Пристигнахме сутринта към 5 и половина.Сложиха ни гривните към 7 часа,към 12ч се настанихме по стаите.
Иначе ние пътувахме с Ориент 99,нямам забележки към тур оператора,имаше техен човек в хотела и ако има нещо се свързваш с него.Още при слизането от автобуса сина ми установи ,че е забравил апарата на седалката.Обадихме се и на другия ден сутринта ни го донесоха.

Вие в кой хотел ще бъдете?

# 97
Момичета,днес бях в мол младост на чейнж бюрото казаха че предлагат турски лири.
Исках да питам,относно прането на дрехите,как процедирате,ползвате от хотела или на ръка?Някакви цени ориентировъчни?
И прането, и гладенето се плащат,поне така беше в нашия хотел.Бях тръгнала да давам да ни гладят разни дрехи,че не носех ютия,но като видях че трябва да дам около 30 евро и се отказах.Ама другия път ютията задължително в куфара Simple Smile !

# 98
Ние отиваме за 2 седмици но нося достатъчно дрехи за да не ползваме химическото в хотела, не толкова заради цените, а защото не обичам някой друг да ми пере дрехите  Blush. Само банските ги пера всяка вечер на ръка, за целта нося малко течен прах  Peace

# 99
Мони, този тур-оператор не го знаех. Но като гледам имат изгодни почивки и по-интересни дестинации, например Дидим,където плажевоте били страхотни Simple Smile Сега ще се разровя.
Ще дадеш ли линк към вашия хотел и оферта. Имам чувството,че искам да отида някъде и да не мърдам- само почивка,толкова ми е изморено.
Мерси   bouquet

# 100

Хотелът е Клуб Максима 4 ,не е супер луксозен ,но има зелинина,басейни,собствен плаж,обслужването е на ниво,храната също.Ето линк:

http://www.orient99.com/02/987-01-07/pochivki_turcia/hotel.html? … %E0&hid=25200

# 101
  • София
Аз отивам с трима мъже на море,в къщи се пуска пералня ежедневно.Явно ще взимам и аз прах или от там ще купя.Моите са големи прасета и за това попитах.

# 102
Аз отивам с трима мъже на море,в къщи се пуска пералня ежедневно.Явно ще взимам и аз прах или от там ще купя.Моите са големи прасета и за това попитах.

Вземи достатъчно дрехи за всеки ден, не се мъчи с пране там.

# 103
  • софия
ива, никакво пране там, отивате на почивка  Sunglasses
по един комплект дрехи на ден за вечерта и плажни тениски. то колко се стои облечен, нали по цял ден сте на плаж.
аз всеки път влача и резервни дрехи и по нещо връхно да би да захладнее, и като се върнем половината не са обличани.

# 104
  • Paradise
След неголямо чудене се спрях на хотел Тюркоаз Ризорт & СПА, Сиде/Соргун.
Резервирах за 29.08. с Аква тур.
Вече живеем вкъщи с мисълта за морето.

Браво, честита ви резервация, и желая ви една незабравима почивка!  Hug

Благодаря, Татяна! Heart Eyes Какви са съветите ти за слънцезащитния от ДМ, пропуснала съм ги Blush

Като си говорите за локуми, да кажа и моето мнение - ние винаги купуваме пакетирани, но не от магазините на хотела или от летището, а от магазините на улицата.
Пакетирани, защото ги подаряваме - някак ми се струва неестетично да подаря локум в кесия.

Не харчим почти никакви пари, защото с дете няма как да ходим по екскурзии. Дрехи не купувам там, защото не си заслужава.

До сега не ми се е налагало да пера в хотела; взимам достатъчно количество дрехи за цялото домочадие.

Общи условия

Активация на акаунт