На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, тази година съм се насочила към почивка  в  Мармарис.   Агенциите, които проверявам за караджъ и емералд. Пътували ли сте с тях? Някакви предложения за хотели? Хареса ми хотел Ilayda, но няма плаж, или поне така пишеше в сайта, но пък е близо до центъра на Мармарис, не ми се иска да е някъде на по-отдалеено място. Очаквам вашите предложения и съвети!   bouquet

# 166
За Емералд е писано в темата, и то не с много добро, върни се назад да прочетеш малко!  Wink

# 167
Прегледах цялата тема- не намерих нищо конкретно за тези 2 агенции! Но благодаря ти много помощта!  Confused

# 168
За Емералд Тонкабонбонка беше писала в предната тема - около стр. 37 виж.
Но зависи както те интересува по-конкретно? Не са фирми-фантоми, за другото си стискаш палци и така  Mr. Green
Обикновено най-точни и коректни са представителите на Тез тур, примерно Алфатур. Но пък "благодарение" не една грешка на Хермес холидейс, ние бяхме компенсирани и почивахме в близо 2 пъти по-скъп хотел от избрания... Та, относителни са нещата   Crazy

# 169
  • София
Таня,малко остана.Ние определихме дата 10 септ.живот и здраве.Вие от кога сте?
Само се облизвам и мечтая и ви досаждам Mr. Green

# 170
ФОРСКИ, ти все при Аквата се натрисаш  Mr. Green Май това е твоята фирма.  Peace

Галактик, здравей и от тук! Simple Smile) Еййй ама уникална памет имаш - поздравления  Peace  bouquet
В интерес на истината търсехме нещо по-достъпно и попаднахме на Турс клуб, мойта приятелка е пътувала с тях преди време. Пакета обаче е на Аква тур Wink Дано да няма проблеми и този път при пътуването Wink

# 171
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
За първи път ще ходим на почивка в Турция със самолет и деца и имам въпрос. Багажа може ли да е например в 3 големи сака или трябва  да е в куфари? Ръчния багаж може ли да е един малък сак или куфар с лаптопа, фотоапарата и нещо дребно за децата?

# 172
Дейзи, няма изискване багажът да е в куфар. Можеш спокойно да ползваш и сак, само гледай всеки от тях да е под 20 кг. За ръчния багаж има изискване за големината му и мисля, че беше до 10 кг., но вие сте 4 души и всеки има право на един ръчен багаж.

# 173
Дейзи, внимавай ръчният багаж да не надвишава определените размери /не ги помня точно, примерно 55, на 25, на нещо си/, защото иначе има риск да не се побере в отделенията за ръчен багаж в салона, а при излитане и кацане държат никъде да няма нищо незастопорено и това може да създаде проблем. Да не говорим, че може да откажат да ви го чекират като ръчен ако е по-голям.

# 174
Ако пътувате с България еър, в сайта им има информация за размерите на ръчния багаж - 55/40/23 см., до 10 кг.

# 175
Таня,малко остана.Ние определихме дата 10 септ.живот и здраве.Вие от кога сте?
Само се облизвам и мечтая и ви досаждам Mr. Green

Ние на 11ти  Sunglasses  Вие на кой хотел се спряхте последно?

# 176
Да попитам - в Турция има ли атракционни паркове или всичко там е само с аквапаркове? Вози ми се на скоростни влакчета и се надявам в ТР да има. Praynig

П.П. Парите и ценните вещи като излизате от хотела къде си ги държите,.. или по-точно къде в стаята, защото ме съмнява някой да мъкне всичко със себе си като излиза.

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 16:55 от medissa123

# 177
П.П. Парите и ценните вещи като излизате от хотела къде си ги държите,.. или по-точно къде в стаята, защото ме съмнява някой да мъкне всичко със себе си като излиза.

В сейфа, разбира се.

# 178
Ние вчера направихме резервацията-живот и здраве на 04 септември пътуваме за Анталия в Делфин ботаник.

# 179

В сейфа, разбира се.
И колко пари е сейфа за тези хотели, където не е безплатен?

Общи условия

Активация на акаунт