На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 607
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
това с тоалетната е кофти, ама аз и без това не знам дали бих пишкала в автобуса
автобусите спират на всеки три часа по закон
законът задължава шофьорите да почиват на всеки три часа с цел да се избягва претоварване и инциденти

# 301
След 7 дена заминавамееее.  newsm44 newsm68 newsm68

# 302
  • Beyond the Frontiers
Обръщам внимание на един ласт минит http://www.teztour.bg/hotel.php?id=2679 много добър хотел, на страхотна цена.

# 303
  • София
Galactic Voyager благодаря за новата порция снимки Hug И аз като биби - всичко ми харесва Grinning

# 304
Момичета, видяли ли сте тази информация? - Турция премахва ол инклузива

http://www.novinar.net/news/turskite-hoteli-otkazvat-da-hraniat- … MzM0NDs1OA==.html

# 305
От новинар търсят сензация но не могат дори да пишат правилно inclusive  ooooh! Пина, Риксос щели да премахнат ОИ в един от хотелите си (ако не се лъжа в този в Бодрум) и това се дискутира, разбира се. Разбирам турците за недостатъците на ОИ но съм убедена че знаят също така много добре, че без ОИ ще губят много туристи. Лично аз не се притеснявам изобщо.

# 306
И аз чух тази информация в новините - само не разбрах защо махат ОИ за българи. Много ядем ли?????

# 307
 Joy  не махат ОИ за българи, а изобщо!

# 308
  • София
И аз чух тази информация в новините - само не разбрах защо махат ОИ за българи. Много ядем ли?????

Абе сигурно, че ядем ядем, ама ще го махнат изцяло Grinning Аз лично не вярвам много това да стане. Ще изгубят доста туристи.

Малко извън темата ама гледате ли какво става с нашето черноморие - режим на тока, л...а в морето на Златните и не само.... УЖАС! Е как после да почиваме тук. Пратих нашите с детето за една седмица в Поморие и през цялото време тръпнех да не лепне някой вирус ooooh!

# 309
Мами, докато се разхождате из Турция паспортите във вас ли ги мъкнете.На мен ще ми е по-спокойно да ги оставям в стаята в хотела.В мен ме е страх, че не дай си Боже, може да ги загубим. Crossing Arms

# 310
  • София
Мами, докато се разхождате из Турция паспортите във вас ли ги мъкнете.На мен ще ми е по-спокойно да ги оставям в стаята в хотела.В мен ме е страх, че не дай си Боже, може да ги загубим. Crossing Arms

В сейфа в хотела, но и ние не излизаме много от комплекса де.

# 311
От новинар търсят сензация но не могат дори да пишат правилно inclusive  ooooh! Пина, Риксос щели да премахнат ОИ в един от хотелите си (ако не се лъжа в този в Бодрум) и това се дискутира, разбира се. Разбирам турците за недостатъците на ОИ но съм убедена че знаят също така много добре, че без ОИ ще губят много туристи. Лично аз не се притеснявам изобщо.

newsm10
И аз не се притесних изобщо като прочетох новината.
Нека Риксос да се прави на пионер, след година примерно ще чуем и прочетем как пилотният проект се е оказал провал и се отказват от по-нататъшни опити в тази посока.  Laughing
Не се сещам какво ще прави Турция, ако отблъсне ордите руски туристи, които ходят там заради ОИ.  Wink

# 312
Ордите руски туристи ходят там щото не им дават визи за другаде, сигурно и ОИ има значение.

# 313
Аз нямам впечатление, че не им дават визи за другаде, тъкмо обратното. Руските туристи са навсякъде като всички други нации туристи, платежоспособни са и според възможностите си пъплят на ваканции и екскурзии из Европа (нямам впечатления извън Европа). Забелязали ли сте например как ваканциите им в България продължават по 3-4 седмици...за нас българите не може да се каже, че имаме подобна традиция (и възможности,де).

# 314
  • sf
Аз лично ако махнат ОИ-то няма да ходя в Турция на почивка. Предпочитам къмпингите в Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт