На море в Турция - all inclusive, тема 11

• 84 646
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • EU
Ще има ли други пътуващи с кола на 17 вечерта, хората с които трябваше да пътуваме са с променени резервации и сега сме сами Rolling Eyes

# 601
  • София
Момичета привет. Намесвам се в хубавата ви темичка с един такъв въпрос - на всякъде ли из Турция плажът е без пясък? Била съм в Мармарис - там нямаше, за Кушадъсъ си спомням, че имаше някакъв плаж с пясък, но беше доста далеч от хотела и ни превозваха с автобуси. Сега вече съм с малко дете и искам да си харесам хотел за другото лято, но ми се иска да има пясък на плажа, не съм фенка на басейните  Rolling Eyes.

# 602
Ние бяхме в Сиде ( в близост до Манавгат) и плажът беше перфектен - широк, пясъчен, чист. Но морето става дълбоко изведнъж и дъното е каменисто ( ако въобще се достига  Grinning ).

# 603
  • София
Сега седнах основно да прочета тази тема, съмнявам се другите да успея-много са!
Видях снимки от Дидим. Интересува ме някой ходил ли е там и колко е пътя с автобус. В туристическата агенция го дават тръгване в 6 и настаняване на обяд, което ми се струва много бързо пристигане. По моите спомени преди няколко години имахме по 24 часа пътуване с автобус.

# 604
В нашия хотел в Йоздере уж е с пясък пък ще видим, като се върна ще пиша.
То пясък сигурно е доста силно казано, кой знае каква смес е  Laughing

# 605
Това с пясък е доста относително.
В Кемер има камъни като яйца, но хотелите са си донесли пясък за плаж...

# 606
  • Бургас
Марчето в кой хотел ще бъдете, /извинявам се ако си казала вече, ама не помня Embarassed/
Ние бяхме в Йоздере, в гранд ефе, и плажа хич нямаше пясък, само камъчета. Бяха почистили и сложили пясък на игрището за волейбол само.
За ферибота на нас ни взеха 24лири на отиване и 25 на връщане, и ние минавахме Гелиболу-Лапсеки.

# 607
mimozata,влиза се и от плажа.Няма изобщо камъни и е много чисто морето.
Където са стълбичките там е бара на плажа.
evi99,децата растът,наистина е по висок от мен.
Не сме гледали забележителности,защото 2008пак бяхме с колата.Тогава ги обиколихме всички.

Хайде да пусна снимките и от фейса
http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=20247&id=100000629004257

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 17:22 от еими

# 608
  • Варна
Ейми,не ми се отварят снимките а само началната страница на фейса.

# 609
  • Paradise
Хубави пясъчни плажове има в района на Сиде и Белек.
Около Чолаклъ (Сиде) плажът е вълшебен - невероятно фин пясък, прекрасно море, без камънак.

# 610
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Извинвайте, в стаите има ли ютия или трябва да се взема от рецепция?

# 611
Марчето в кой хотел ще бъдете, /извинявам се ако си казала вече, ама не помня Embarassed/
Ние бяхме в Йоздере, в гранд ефе, и плажа хич нямаше пясък, само камъчета. Бяха почистили и сложили пясък на игрището за волейбол само.
За ферибота на нас ни взеха 24лири на отиване и 25 на връщане, и ние минавахме Гелиболу-Лапсеки.

палома паша резорт, на снимки на туристи се вижда, че има пясък...пък какъв е пясъка е друг въпрос, след две седмици ще дам актуално инфо Mr. Green

# 612
  • EU
Не вярвам да ти дадат ютия. Казват, че е от съображения за сигурност, имат си такава услуга и ще искат да си платиш, така е в повечето 5* и 4* хотели. Може да се информираш предварително от сайта на хотела, поискай да ти изпратят списък с цените на пералнята, там е гладенето, но не е повече от 5-10 евро, зависи от дрехата.

# 613
  • Варна
В нашия хотел-Делфин Ботаник-5*- ютия не се предлагаше,поради съображения за сигурност ,а трябваше да си даваш дрехите на гладачка,но не мога да кажа за цените защото не я ползвах тази услуга.

# 614

В повечето хотели не предлагат ютии от съображения за сигурност.В нашия хотел имаше в стаята ценоразпис на гладенето на различните дрехи,средно 3-4 евро.Ако имаш малка ютия по добре си я вземи!

Общи условия

Активация на акаунт