Отговори
# 285
  • София
   Здравейте  всички !   bouquet

Не   съм  чувала  , че  от  цитонамазка  може  да   изкарват  дисплазии, но  знае  ли  човек  май  вече  всичко  е възможно .......?  Rolling Eyes

Чери  ,  мила   Hug Hug Hug-   как мина  днес  прегледа  при  Д-р   Ганчева ?   Надявам  се   всичко   при  теб   да  е наред !  newsm10 newsm10 Peace

# 286
Ми не виждам как цитонамазка ще изкара дисплазия?????

# 287
  • София
   Възможно  е  от  цитото  да  са  изкарали дискариоза ........... но  дисплазия ?  newsm78

# 288
   Здравейте  всички !   bouquet

Не   съм  чувала  , че  от  цитонамазка  може  да   изкарват  дисплазии, но  знае  ли  човек  май  вече  всичко  е възможно .......?  Rolling Eyes

Чери  ,  мила   Hug Hug Hug-   как мина  днес  прегледа  при  Д-р   Ганчева ?   Надявам  се   всичко   при  теб   да  е наред !  newsm10 newsm10 Peace
Абе май не всичко е наред. Днес на прегледа с колпоскопа при мазане с оцетната к-на каза че пак има не оцветени участъци ,което означава кофти клетки. Нещата не са се променили изобщо, но ще се види на резултата от цитото по точно. За цикъла говорихме , прегледа ме на ехографа и каза че няма никакви изменения дори този миомен възел който ми беше открила Бедринова в поликл. тя не го намери. Яйчниците са ок, но като ме преглеждаше изпитвах силна болка ( при механичния преглед с ръка). На места направо режеще просто си подскачах, за първи път ми се случва. Според нея матката е станала много чувствитела -каквото и да значи това.  Отново ми прескочи МЦ август и при прегледа каза че няма да ми дойде скоро защото няма никаква индикация за това и след като ми дойде  пак ще е много продължителен #Cussing out На 10 излиза резултата и нейното предложение е тъй като няма подобрение а напротив да отстаним матката. Но за това след 10 .09

# 289
Чери , горе главата каквото и да е нещата са под контрол Hug Ако искаш съвет или имаш питане или квото и да е - насреща съм Hug

# 290
Здравейте! Hug Hug Hug
Чери, Hug Hug Hugаз също при преглед при Ганчева имах болки....
Точно както ти казваш....направо си подскачах от болка!Неприятно е това,което
казваш,но Ганчева е добър специалист и каквото ти каже мисля,че можеш да  се довериш
и да вземеш мерки,за да не стане нещо по-неприятно!Но сега се успокой....макар,че много
добре знам какво е чувството,което изпитваш...Може резултата от цитото да бъде нормален и
да са напразни притесненията ти!Ще ти стискам палци! Peace Peace Peace

# 291
  • София
  Чери ,  Hug Hug Hug   не  се  притеснявай   ,  може  би  пък   това  да е най - доброто  за  случая ?  Peace   Ако  това  ще  реши  кардинално  проблема  сигурно си  струва  - много  пъти  сме  си  говорили  за това !   Важното  е  ,че  всичко е под контрол  и  си попаднала на лекар , който  реагира  адекватно  на  ситуацията  , а  не те  разтъкава  с години , както правят  много  други !  Peace

Аз в  понеделник си  записах  час  за преглед  при  Д-р  Ралчева  - за   8. 09. - сряда  и  ме  е едно   свито  на  душата ...... Whistling  Исках  да  отида при Ганчева  , но   2 м.   не мога  да  чакам..........  последният  ми  преглед  и  цито  бяха  в средата на  май  , та сега  пак ме  тресе  треска  Mr. Green

# 292
Да, вярвам на Ганчева, но окончателно ще решим като взема цитото може пък и да ми се размине Praynig
РЕА, вероятно към теб ще имам много въпроси, благодаря за разбирането. Ще ти пиша на лични като му дойде времето. Hug
Мерси за всички палци, дано помогнат.

# 293
Миналата седмица бях на контролен преглед. Лекарят каза, че всичко е наред, но имам леко свличане на влагалището, което в моят случай няма как да се оправи с пластика, но аз не усещам нищо и нямам никакви оплавания. Днес видях резултатите от туморният маркер, всичко е наред newsm68, надявам се и др кръвни изследвания да са в норма Heart Eyes
Чери виждаш , че всичко е наред след една година, сигурна съм, че и при теб всичко ще е под контрол Hug

# 294
Чери,мисля си,че всичко ще е ок.И аз имах рецидив една година след операцията,но нещата бяха безобидни.След месец и половина и аз съм на преглед,надявам се да няма проблем.

# 295
Дано имате късмет.  Peace

# 296
  • София
  Реа,  Hug Hug Hug  много се  радвам   за  добрите  ти резултати !   bouquet Peace   Защо не  ни  се  похвали  по рано   бе  душко ?  Hug А за  свличането  , мисля  че  щом не  усещаш  симптоматика значи  всичко е  наред ( предполагам ,че това е следствие  на  операцията сигурно  и не е необичайно ?)

Чери , Hug - стискам палци за резултата  от цитото !  Peace  А  за  смущенията  в цикъла  и  тези  прескачания  и  продължителни  кървения  Ганчева  какво ти каза ?  Имат  ли  връзка с  другият  проблем  на шийката  или  това си  хормонално   от  възрастови промени ?

Деси  ,   Hug  - успех   и  на  твоя  преглед - ти сигурно  и  ти  при Ганчева ще  ходиш  щом ще чакаш  толкова време ? И  аз   по натам  ще си  запиша час  за нея , но  сега  искам колкото е възможно  по скоро  да  видя  какво става ?  Август  мислех  да  отида , но   повечето  лекари  бяха  отпускари , та  отложих за  септември .

# 297
  РеаHug Hug Hug  много се  радвам   за  добрите  ти резултати !   bouquet Peace   Защо не  ни  се  похвали  по рано   бе  душко ?  Hug А за  свличането  , мисля  че  щом не  усещаш  симптоматика значи  всичко е  наред ( предполагам ,че това е следствие  на  операцията сигурно  и не е необичайно ?)

Ми де да знам........а и от миналата седмица имам гости и е пълна лудница у нас. Отпуска си взех за да мога да се справя Mr. Green
Свличането може и да е от ражданията + операцията, но се моля само това да е Peace ще го преглътна  Wink Joy

Деси стискам палци всичко да е наред Hug

Чери може и връзката да е с проблема нали уж за всичко е виновен инунитета Twisted Evil, ако не е неред , то със сигурност ще имаш проблем с цикъла

# 298
не знам с кое има връзка. При прегледа на ехографа нямаше никакви изменения. Тя не каза нищо сега, ще говорим след като излезе цитото.

# 299
Чери миличка не се притеснявай тези проблеми с цикъла си мисля че са от годинките защото и аз ги имам а съм 71 набор  Mr. Green. Надявам се че няма да ми се сърдиш че споменавам за години  Simple Smile но ето и мен ме пропусна и този месец а предишния ми го предизвикаха с Примулот нор а ми беше залипсвал близо 3 месеца.Е сега имаме уговорка с доктора да го чакам до 15 този месец и ако не дойде да му се обадя за преглед.
Момичета днес си взех фиша от цитото и да ви се похваля пап1 без дискариоза и възпаление това ми пише  Grinning ура Димана ме зарази  Crazy.
На всички  Hug Heart Eyes и ще стискам палци всякакви!

Общи условия

Активация на акаунт