Отговори
# 255
Дамите пиещи биотин, да сте забелязали засилен разтеж на космите  по тялото?

# 256
  • София
denis, какво ще кажеш за колагеновите добавки? Прабвала ли си някои от тези: http://www.iherb.com/Search?kw=collagen&cid=1819
Бобка, аз имам по специално мнение за колагена.
Приет през устата, той няма как да стигне по предназначение. Той е основен компонент на съединителната тъкан. Той е протеин - демек съставен е от АК.
Приет през устата се разпада на АК и от там ако някоя АК може да е полезна - ок, но не това е целта Simple Smile
По добре е ако искаме нашето тяло да синтезира повече колаген - да приемаме АК- в случая лизин и пролин + вит.С. Вит.С има особено важно значение при синтеза на колаген.
Колагена е няколко типа: за кожа , кости, сухожилия, съдове, органи и т.н.
Нас ни интересува кожата- той е тип  Колаген I

Сега се сетих и нещо друго- преди време като коментирахме калция, че той може да се отлага и не където трябва - та точно в колагена, може да се отлага / но е характерно за по- напреднала възраст /

Колагена в кремове - не! Освен да си докарате някоя алергия от протеина , друго няма как да се получи
Колагена не се резорбира през кожата.

Алтернатива на колагена е Хиалуроновата к-на / за кожа/ и ако не друго - тоне вит С Simple Smile пийте за  Колаген

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 257
Teo 71...дай линк към това кристалче против изпотяване. Аз от Бг си купих едно такова кристалче мокри се и след това го употребяваш. Вчера за първи път го пробвах, ама никаква файда нямаше.
Някой по напреде си беше купил кристал за хладилника за премахване на миризмите и аз да не остана по назад и аз си купих. Супер доволна съм

# 258
  • София
Дамите пиещи биотин, да сте забелязали засилен разтеж на космите  по тялото?

Да, моя мъж първи го забеляза преди години - пие ли Биотин постригва се не 2 пъти а 3 пъти в седмицата.
Даже си имаме закачка: " Сега какво пием, а Биотин, нищо - няма проблем ще се постригвам през ден" /ходи с много къса коса /

# 259
Относно зеления чай. Приятеля ми пие японски зелен чай от около година почти всеки ден  в повечето случай вечер. Купува си по интернет чай от Япония...зел си е чашки и чайник и т.н. всички аксесоари:) Та без никакви упражнения е свалил корема а беше като бременен в 4 месец. А пакетите с чая са страшни няма грам въздух в опаковката... японците ги умеят нещата със съхранението. А тук в Бг един път само купи зелен чай. Та той няма нищо общо със истинския. Той направо изветрял беше.
p.p И да поясня че не го е  пил с цел отслабване, а за кеф и прочистващо.

# 260
  • София
Мерси , пуснах го а как се пие и то.И  5-хтп пуснах.Мога ли да пия наведнъж всчики тези продукти?
1 рибеното масло -кофата 2по2
2.Биотин 2по 2 колко мг
3.Ку 10 -1 на ден
4.От бразилския продукт за отслабване-1 ден
5 Сега маслото от порич-чакам
6.Другия продукт за отслабване на ню фоот-1 ден
7. 5-htp-чакам
8.витамните за кожа, коса и нокти -21 центрум....-1 ден

Може да ги пиеш всичките, но според мен може да пиеш и само 2 гр.  рибено масло.

НА в другия пост - за какво ще я пиеш  - не става нито за кожа, нито ще помогне на ставите

# 261
  • Благоевград
Ах как сте ми полезни...благодаря ви на всички   bouquet
dalil как си го поръчва този японски чай, аз също много обичам и все търся търся, накак си не всички са еднакви и хубави, тук в Българя?
renydent2.Има начини за биологично лечение на зъба.Например с Са ,или ензими.Ако те интересува ще го обясня по подробно.Резултата не винаги е 100 % успех но може да се опита.
Може ли да инфо? Simple Smile
И да ви кажа, един мой опит със сладкото, за тези които обичат да пият чай - на мен ми помага Хънибуш /Меден храст/
ХЪНИ БУШ /CYCLOPIA INTERMEDIA - Меден храст/

Hug
Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  REK393

# 262
denis, какво ще кажеш за колагеновите добавки? Прабвала ли си някои от тези: http://www.iherb.com/Search?kw=collagen&cid=1819
Бобка, аз имам по специално мнение за колагена.
Приет през устата, той няма как да стигне по предназначение. Той е основен компонент на съединителната тъкан. Той е протеин - демек съставен е от АК.
Приет през устата се разпада на АК и от там ако някоя АК може да е полезна - ок, но не това е целта Simple Smile
По добре е ако искаме нашето тяло да синтезира повече колаген - да приемаме АК- в случая лизин и пролин + вит.С. Вит.С има особено важно значение при синтеза на колаген.
Колагена е няколко типа: за кожа , кости, сухожилия, съдове, органи и т.н.
Нас ни интересува кожата- той е тип  Колаген I

Сега се сетих и нещо друго- преди време като коментирахме калция, че той може да се отлага и не където трябва - та точно в колагена, може да се отлага / но е характерно за по- напреднала възраст /

Колагена в кремове - не! Освен да си докарате някоя алергия от протеина , друго няма как да се получи
Колагена не се резорбира през кожата.

Алтернатива на колагена е Хиалуроновата к-на / за кожа/ и ако не друго - тоне вит С Simple Smile пийте за  Колаген

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

Много полезен постинг, denis_d  Hug

В такъв случай, комбинирането на това: http://www.iherb.com/Solgar-L-Proline-L-Lysine-500-500-mg-90-Tablets/8966?at=0 , + вит. ц с HA дали би имало по-добър ефект върху стави и кожа?

Трябва ли да се взима и глицин ?  newsm78

И какво мислиш за този колаген- http://www.kolagen.vselena.com/kolagen_deistvie.html, по-специален бил...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 10:33 от Зи

# 263
Ах как сте ми полезни...благодаря ви на всички   bouquet
dalil как си го поръчва този японски чай, аз също много обичам и все търся търся, накак си не всички са еднакви и хубави, тук в Българя?

В България няма истински японски зелен чай. Всичко е от Китай и е ароматизирана вода. Уникалното в японския чай е в технологията. Тя е много краткотрайна, което позволява запазването на всички полезни неща вътре, някои от които въобще липсват в китайските, защото са окислени. Затова и цветът е наистина тревно зелен, а не светло кафяв като тукашните насипни. Начина на приготвяне също е важен и трябва да се спазва. За щастие всичко е обяснено - www.o-cha.com Най-добрите са в диапазона около 24-25 $/ 100гр. Но има и органик 17$, които са перфектни. Стига за месец. Шипинга на едно пакетче е около 6$, за 2 около 8$ и т.н. Винаги са пристигали в пощенския клон, рядко до вратата. Случвало се е при поръчки за 80$ да стига до пощата без да се плаща ддс или мито, но вчера един познат за първи път си изпати - пратката се е спряла в митницата и е платил там (върху около 80$ поръчка). Така че не купувайте по много. Пристига за 7-8 календарни дни. За въпроси, питай на лична. (това го написа приятелят ми, който е много словоохотлив на тази тема и може с часове да говори по въпроса)

# 264
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ние си купуваме зелени чайове - сушени, на грамаж, от щанда с кафето в Халите. Съхраняват ги в хубави стъклени буркани (от тея със старовремските закопчалки). Има десетки видове. Виждала съм ги и на още едно място (магазинче в близост до здравна каса на Енос) Нещо не сме си надвили на мастрафа да дадем най-малко 25 лв за 100 грама сушен чай.
Всъщност, каква е цената на доставката от японския сайт?

# 265
Искам да дам отзив за:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Aloe-Soothing-Gel-After-Sun-Relie … 237-ml/16568?at=0 - препоръчвам  Peace
От вчера сме на море. Попрекалихме с плажът/по скоро с разходка по брега /. Аз се намазах след това с гелчето и нямам проблем, докато домашните ми отказаха, и днес търсим Пантенол по аптеките.

# 266
  • Благоевград
dalil благодаря ти за  бързя отговор и за информацията.   bouquet
Ще разуча този сайт, да найстина е малко скъпичко, но пък не си пълним организма с какво и да е  Wink
 Rolling Eyes

# 267
Е да не е много ефтино. Но качеството на чая е много добро. И на мене в началото ми се стори скъпичко, ама като се замисля моя мъж не ходи по жени, не се напива като казак.....така че мога да му простя, че дава толкоз пари за чайче. Което пък излиза по евтино отколкото, ако всеки ден ходеше по кръчми:)

# 268
Здравейте,получих си първата поръчка.Искам да ви попитам който е вземал от витаминките Yummi bears в какво състояние дойдоха.Т.е. моите бяха размазани по опаковката(това отдавам на топлината),под капачката бяха запечатани,но леко надути и аромата не е много приятен,в смисъл малко на горски плодове удря.Така ли е в действителност или са нещо развалени. newsm78

# 269
Колко са размазани? Всичките ли или леко само? Получава съм омегите в едни меки капулки,но нямахме проблем  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт