Отговори
# 645
  • Düsseldorf
alex_shu и на 3-те пише да се консултираш с лекар, ако кърмиш..
Да, прочетох, но нито личната ми лекарка, нито гинеколожката изобщо се сетиха да ми кажат да вземам каквото и да било и съм убедена, че няма да знаят много за разликата между комбинациите... А и това го пише почти винаги, презастраховат се...
Аз вярвам повече на Пантерата... Simple Smile

alex_shu виж това

Това изглежда съдържа всичко, май е най-добро засега.. Simple Smile
Благодаря!

# 646
  • В сънния Люлин, прибулен...
Самуел 100-150 - 50 на обяд и 100 вечер  Peace
До 200 е препоръчително!

# 647
  • Пловдив
Пинко ,аз това го знам.Както казах там само започва.Не разбирам амбицията от поправки на изказвания дори когато са точни.Така че не е фатално ако не се смуче.
Денис ,права си,че бягането стяга всичко ,но той няма достатъчно муск.маса,не приема качествени протеини и не мисля че може да си позволи лукса да я губи.

# 648
  • Тука, под липите стари...
Самуел 100-150 - 50 на обяд и 100 вечер  Peace
До 200 е препоръчително!
Благодаря за отговора! Аз започнах с една таблетка от 50, после увеличих на 2 таблетки. Чувствам се добре. Чудя се дали да добавя още един прием. Освен това не знам в коя част на деня е най добре да се взема. Като че ли Пинки беше писал да се взема сутрин, но не съм съвсем сигурна.
Купих си Неолексан - това е единствения вариант на българския пазар. Сега ще си го поръчам и от "нашия" сайт, защото цената е доста по-добра.
В българската листовка като едно от показанията за приложението му е посочена мигрената и главоболието като цяло. Сега си чакам "цикличното" главоболие за да видя дали пък няма да ми се размине или пък да мине по-леко. С приема на GLA нещата доста се подобриха, но се надявам, че и 5-НТР ще даде своя принос за да се оттърва от ужасната болка.
Някой питаше по-горе за ефекта на GLA-то при мен. Определено ПМС се повлия много добре. Доста от симптомите се смекчиха.

# 649
  • В сънния Люлин, прибулен...
samuel, за мен лично оптималното време за прием на 5htp е вечер. Препоръчвам ти 100 мг да изпиваш наведнъж, но може да пробваш да ги разделиш в обеден и вечерен прием. Бях чела ("Дълголетие за мозъка"), че за да се чувстваш действен и активен (като пружинка), трябват два други невромедиатора (допамин и норадреналин), които съответно се синтезират от две други аминокиселини (което е пък във връзка с приетите едновременно с белтъчините въглехидрати). Затова се препоръчваше първото хранене за деня да е чист протеин, а въглехидратът да почака поне един час. Въглехидратът спомага за синтезирането на серотонина, който се синтезира от 5-хтп-то, но това е невромедиаторът на спокойното, хармонизирано състояние, което аз лично не асоциирам с очакването за ден, в който трябва да се свършат много задачи... Вечерта, за да се синтезира пък нужния серотонин, се препоръчваше млечен продукт и банан примерно, който освен че е здравословен въглехидрат, съдържа и калий.
По тази причина сутрин първо изпивам един протеинов шейк без нищо друго и 5-хтп оставям за обяд, когато ми са се поопънали нервичките.

# 650
  • София
renydent    би ли препоръчала качествени протеини /протеинов шейк/- за мен. Simple Smile Аз пия едни, но искам да си взема други и от 30-40 дни не мога да реша кои. Мислех, че трябва да са без въглехидрат- но ми казаха, че не е така.
Искам да ми заменят едно хранене и да не качвам кг.Simple Smile

Май повече ги избирам по вкус,.. а да - искам да е ванилия Simple Smile

Предложи нещо и ако съвпада с моята листа - вземам го.

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 651
  • Пловдив
Ееееееееее,Денис,тук ме хвана на много тясно HugНикога не съм пила и не смятам че трябва да се пият от жени,които искат да свалят кг.Нали знаеш че моята сила е храните ,а не добавките.Лично мнение ,но по добре 2 белтъка отколкото този шейк и салатка де Grinning.
Пък и ти кво ще сваляш бе девойко?А между другото видях че си пуснала една темичка която мнооооооооого ми хареса ,но не съм разцъкала сайта до край-ще свиркам за помощ.
За да не е спам и аз да похваля хиаруроновия серум,които Денис препоръча.За 5 дни вече има промяна.Мноого съм доволна

# 652
  • София
Тук сме на различно мнение - аз съм за протеините , /аман от белтъци и печени пилета/
Продължавам да разпитвам Simple Smile  
Протеиновия шейк си е като сладоледен шейк - как да се откажа Simple Smile

# 653
  • София
Здравейте. Някой вземал ли е Гинко билоба със селен?Дали има в сайта? Не успях да намеря,.... нещо такова ми трябва http://www.framar.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B3% … dukt30061200.html

# 654
Спокойна, в този прод … 91;кт освен всичко друго има и същото съдържание на селен и гинко каквото е в селеногина.
Това е гинко+бону … 74;ка

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 655
Получих първата си поръчка вчера  newsm44 Много съм доволна, дойде в пощата. Имам един въпрос- знаете ли дали дяволският нокът може  да се пие при кърмене, че никъде не намерих такава информация, пък си го поръчах за мен  newsm78 ?

# 656
  • София
Получих първата си поръчка вчера  newsm44 Много съм доволна, дойде в пощата. Имам един въпрос- знаете ли дали дяволският нокът може  да се пие при кърмене, че никъде не намерих такава информация, пък си го поръчах за мен  newsm78 ?

При бременност и кърмене - категорично не.
Съдържа флавоноиди, както и  в-ва, които контрахират матката /при бременност може да придизвика аборт/

# 657
Моля, преоръчайте ми нещо за щерка ми, която редовно е пресипнала и прави ларингитни пристъпи
Това дали е добро http://www.iherb.com/King-Bio-Homeopathic-Sore-Throat-Laryngitis … -59-ml/14989?at=0 

или пък това http://www.iherb.com/Herbs-for-Kids-Super-Kids-Throat-Spray-1-fl … -30-ml/22662?at=0   newsm78

КОД  NOV321

# 658
alabalaxx ползвам второто и съм доволна.

С последната поръчка са ми пратили тестер на на това. Разбрах, че е напитка, но за какво.....?   

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 659
  • София
Имам едно питане - до сега нито един лекар не се сети да ми препоръча да пия калций и магнезий докато кърмя, а явно е важно. Купих си временно разтворими поотделно от тук, но искам да си поръчам някакъв комбиниран от Айхърб.
Можете ли да ми препоръчате някой? ... Кой е за препоръчване по време на кърмене

Аз пия този от около два месеца. Чуствам се добре, не съм забелязала някаква промяна при малкия калпазанин.

Общи условия

Активация на акаунт