Отговори
# 675
afwitch Моят код HEF911
Интересна машинка да цепене на таблетки:

http://www.iherb.com/Vitaminder-Tablet-Splitter-Crusher/5903?at=0

Поръчах я за мои познати.

машинката и мен ме изкефи.Дано е практична и ги реже точно .Ще ми е необходима за малкия.....

# 676

afwitch Моят код HEF911
Интересна машинка да цепене на таблетки:

http://www.iherb.com/Vitaminder-Tablet-Splitter-Crusher/5903?at=0

Поръчах я за мои познати.

Полезна джаджа.  Peace

Аз безуспешно търся нещо подобно, но за пълнене на каспули, на подобна цена: http://www.iherb.com/Cap-M-Quick-00-Size-Capsule-Filler-Disconti … ed-Item/8335?at=0

Confused

Като говорите за калций, аз сега чакам този: http://www.iherb.com/Now-Foods-Red-Mineral-Algae-180-Vcaps/14526?at=0  Струва ми се добра растителна алтернатива на калция от говежди кости. bowuu

Кодове за 5$ намаление в www.iherb.com: YUB364 newsm74 ROZ742

# 677
Denis_d какво да гледаме, като избираме акаи? Има ли значение дали е листа, корени, по каква технология е добито и т.н.? Гугъл дава доста резултати, но явно е мнгоо модерно и повечето са сайтове, които си предлагат техните си добавки и са по-скоро ' тази технология за добиване е най-добра, защото ние я ползваме'.

# 678
  • София
Технологията да е тази :http://docs.iherb.com/healthlinks/Acai_Flow.pdf - Organic Freeze-Dried Acai

Аз си поръчах от този /пробно/ http://www.iherb.com/Madre-Labs-Acai-Heart-6-35-oz-180-g/16988?at=0 - защото съдържа и други неща
по 3 гр. на ден пиех

Това също е добро /от това което съм чела за фирмата Simple Smile/ следващия път ще си поръчам от него

http://www.iherb.com/Sambazon-Organic-Acai-Powder-90-g/5989?at=0

Екстракт от  плода  - Акай бери Simple Smile - тази част се ползва
Той е много мощен антиоксидант ORAC-а му е в пъти по-висок от този на боровинките, портокалите, нара и  т.н. Simple Smile

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 679
Абе, този акай всъщност май е асай - поне така съм го виждала в български преводи. Ами водят го една от супер храните със забележително количество мощни антиоксиданти, също и ЕМК, аминокиселини, минерали и какво ли още не. За него се говори, че имал способност да регенерира стволовите клетки, т.е. ефектът е подмладяване.

# 680
  • София
Абе, този акай всъщност май е асай - поне така съм го виждала в български преводи. Ами водят го една от супер храните със забележително количество мощни антиоксиданти, също и ЕМК, аминокиселини, минерали и какво ли още не. За него се говори, че имал способност да регенерира стволовите клетки, т.е. ефектът е подмладяване.

Сигурно си е добро акайчето, но според мен сега е на мода...излизат все по-добри и все по-мощни антиоксиданти, кой знае кое ще е следващото!?.....е това мое съмнение не ми попречи и аз да си го хапвам  Laughing

Kод за отстъпка 5$ iherb.com   LAV475

# 681
  • София
Не вярвам на всичко написано за него - исках да опитам що за чудо е , и ако не бях отишла на плаж нямаше и да разбера за този му ефект върху кожата.
Явно добре активира слънцезащитната функция на кожата Simple Smile, но като  се замисля това няма как да е изолирано - явно като цяло добре действа на кожата Simple Smile

ПП. Ето това е изгодно:  http://www.iherb.com/Madre-Labs-Simply-Acai-Organic-Freeze-Dried … -454-g/21597?at=0

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 682
denis, този Самбазон, който си го дала, го водят една от най-надеждните фирми. Ние да не четем с теб от един източник Mr. Green. И Amazon Thunder също.  Freeze-Dried - това ли е лиофилизирано?

# 683
Получих първата си поръчка вчера  newsm44 Много съм доволна, дойде в пощата. Имам един въпрос- знаете ли дали дяволският нокът може  да се пие при кърмене, че никъде не намерих такава информация, пък си го поръчах за мен  newsm78 ?

При бременност и кърмене - категорично не.
Съдържа флавоноиди, както и  в-ва, които контрахират матката /при бременност може да придизвика аборт/

bouquet Благодаря много, ще го имам предвид! А  лененото масло може ли да се приема? В целия нет намирам само противоречива информация, на самата опаковка също не пише ... ясно ми е, че не е желателно да се приемат медикаменти и добавки, но при положение, че кърмя само сутрин и вечер, не мога ли след кърмене да ги приемам  newsm78  ?

Код за 5$ отстъпка в   www.iHerb.com  :  YUL919

# 684
  • София
denis_d,как съхраняваш акая след отваряне, в хладилник ли? Аз чак сега прочеток , че трябва да е на судено...дано не ми се е скапал  Rolling Eyes

# 685
  • Пловдив
Пинко,майката питаше дали може да го дава в храната и да ли е фатално.Е според мен може.Казах че в устата само започва ,но не е фатално ако не се смуче.Не съм твърдяла нищо по различно от това което казваш ти,ама...
Добавки пия,съпруга ми също ,но ги прецизирам според нуждите,не че не ги одобрявам.Например мъжът ми пие протеин когато тренира,аз не.Може ли да имам различно мнение?Не го налагам нито пък го споделям,за да не предизвиквам спорове тук.А и когато не разбирам от нещо го казвам директно.Не мога да дам съвет когато съм некомпетентна по въпроса.Смятам че не е срамно да не знаеш,а да сгрешиш защото не си питал.

Бобка,явно детето е със смесено съзибие,така подозирам от написаното от теб.За по бърз растеж на зъбите има вина  F,поне такива са ми наблюденията,а Са не е без значение за здравината им.Но ако детето наистина яде достатъчна млечни продукти не му е необходимо повече.По принцип е важно детето да ги приема при формиране на зародишите,но например зародиша на 6 зъб се формера в 9 месец от бременността и първия след раждането.Когато вече е поникнал зъба вече много по малко неща могат да се направят за да бъде здрав.
Те всъщност са едни и същи но ефекта вече е по малък.Важно значение обаче за изграждането на правилна кристална решетка на зъба имат микроелементите.Например цинка,който е в мнооого малко количество в кръвта води да непр.образуване на тази решетка,и не само че зъбите не са здрави ,ами и не задържат поставените обтурации,защото материалите са направени за нормална кристална решетка.
Не знам на кои зъби са тези бели петна и къде са разположени.Но това не винаги  ефлуороза.Може да е друг вид дисплазия.Може да е все още неминерализирала фисура/Тогава е добре да се даде  Са/,а може дори да е начално кариозно петно.Варианти доста но трябва да се види,мисля че всеки колега би ти казал какво е ,за да не се притесняваш.А ако е флуороза и  е на видима част от зъбчето може да се покрие и да се заличи козметичния проблем

# 686
Днес ми пристигна козметиката на Веледа, която поръчах на 4 Август и беше изпратена на 5-ти. Доставката отне точно една седмица и колетчето бе много добре опаковано, така че нищо не е протекло.
Доволна съм и със сигурност ще поръчвам от iherb и за в бъдеще!  Peace

# 687
  • София
renydent,, благодаря ти за подробния отговор...зъбките са пъвите постоянни, които му растат,предни, долни резци и са израстнали 2 милиметра...тези петна ги нямаше в началото...забелязах го от преди няколко дни...ако е флуороза просто не знам от къде се е взела...иначе е изключително кърмен до 1г. и 10м., което смятам има значение....скоро ще го заведа на зъболекар и ще видим какво ще каже,но явно като има такова петно вече нищо не може да се направи  Sad

# 688
E стига де с този акай и мен зарибихте  Crazy
denis_d  този важи ли, че аз по традиция първо се насочвам към нау.....

grix честито  : Laughing

Код за 5$ отстъпка NEV687 в www.iherb.com

# 689
  • Тука, под липите стари...
Вижте какво намерих като инфо за 5-НТР. 

"Има рискове от прием на 5 ХТП , тъй като освен че се превръща в мозъка в серотонин, също така това става и в черния дроб. А нивата на серотонин не е хубаво да се покачват в периферията (извън мозъка) тъй като могат да предизвикат сърдечни проблеми. Въпреки че рисковете са малки. До колкото съм чувал в Европа се употребява заедно с КарбиДопа  (  което подтиска ензима който трансформира 5ХТП в черния дроб в серотонин) и всичко е наред. Но също така е проблем че в бг доколото разбрах КарбиДопа не се намира в чисто състояние а само в разни комбинации с други лекарства.

Също така Триптофан-ът е доста по безопасен (макар да е по скъп от 5ХТП) защото той се превръща само в мозъка в 5ХТП и оттам 5ХТП в серотонин, по този начин в периферията не се синтезира 5ХТП което да се превръща в серотонин там и да крие риска."

Източникът е един форум за фитнес и хранителни добавки. Честно казано се попритесних, макар, че в никакъв случай не прекалявам с дозата. Очаквам коментара на Пинки и другите запознати с материията.

Общи условия

Активация на акаунт