Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 24 383
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Хора, включвайте БиТиВи. Дават Матея и Шаманчето

# 136
  • София
Дават Шами и Тея в Денят е Прекрасен в момента  Heart Eyes
Гледах ги и аз. Теа е страшен бонбон! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 137
  • York
Дават Шами и Тея в Денят е Прекрасен в момента  Heart Eyes
Гледах ги и аз. Теа е страшен бонбон! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А Шаманката има толкова приятно излъчване   bouquet

# 138
  • offshore & overseas
Изпуснах, но аз съм ги виждала на живо -- даже съм гушила Тейката, която е наистина, дето има един израз, само за мачканье...

Срам ме е, ама да се пофаля, за протокола, че Люда вчера спа над 5 часа през деня. Зетят е счупил всички рекорди, разбира се, но на мен 5 часа ми се видяха ашколсун. Е, това се случи у наше село -- Младост -- и то на открито, а не у дОма, но пак е нещо...

Искам и аз палцестискане за една дългосрочна ин'циатива, която ми е много важна и ще полагам днес или утре първата копка, плийз! newsm20

# 139
Мяу,страхотни са новите снимки на Люс във фейса...а пък Шами ме разплака с ето това...
http://www.facebook.com/profile.php?id=1131434797

# 140
  • offshore & overseas
И аз ако искам да си порева, именно него си пускам!! Embarassed Embarassed Embarassed

# 141
ДД и от мен!
Стиснати палчета на Мяу и Бръмби, а и на всички които имат нужда.
Гледам за моето борче сте говорили, то си е бая бор така че Ника и който не го слуша мъжот да ги екскурзират насам, но доколкото ми е позната мъжката природа ша си палнат барбекюто и борчето аз ша си го гледкам за успокоение, както казва мойто мИо, което в момента кове ноев ковчег на тавана че сме щели да плуваме ( от толкова дъжд тавана протече).
Аз изчезвам в кухнята, че последните 2 седмици бойкотирах бабичките (освен старите ни баби) и сега са се впуснали в надпревара, коя колко зарзават и мръвки ще ми донесе, та съм се зарила в зеленчук, кокошка патка и яйца, които вече немога да събера в хладилника #Crazy изключвам се че пак затрещя smile3514

# 142
Честити месечинки на Албенка,Диди,Митко,Михаела,Елица,Андрей,Елия,Кристиян! Да са живи и здрави Heart Eyes

Добър ден!
Настроението на Сиската е като времемто днес-отвратително.Откакто си е отворила очите само хленчи.На всичкото отгоре ще си останем вкъщи сигурно.Пфу,писна ми от това време.

Мяу другия път като я видиш тази баба я осоли хубаво #Cussing out
Ние имаме една такава и като ни види все се вре в Сиската и тя започва да реве,чак в истерия изпада от нея.Добре,че последните два пъти като ни видя и в движение ми вика,че няма да се спира,че да не я разреве.

Наистина клипа е прекрасен!

# 143
  • София
И аз да се добавя към развълнуваните от клипа!  Blush

Мяучеfingerscrossed

# 144
 ДД!
Изтървах ги аз Шами и Теа,но сега ще ги потърся в сайта на бтв,дано ги има някъде

Юхуу честита месечинка на Диди Tada

Бръм,Мяу стиснати палчета!!!

Бобии дай снимки с новата визия,че то на живо май нЕма да се видим скоро  ooooh!

Благодаря за отговорите за столчетата  Hug Стар това е chicco happy snack нали не бъркам?

оххх, после ще пописвам...

# 145
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Страхотни бяха Шаманката и Матея. Току що изгледах предаването в нета. Ама тоя Мавриков голяма шматка- какви ги ръси само.
А за малката Матея нямам думи направо. От първите си дни  само пред прожекторите... Laughing Laughing Голяма чаровница е.

# 146
Добър ден, момичета!

Честито на всички порастнали бебчовци и бебки  smile3525!

Юхуу, мерси за почерпката, здрава, щастлива и все така чаровна да е Диди!

Мяуче, силно стискам палци и късмет в предприемачеството  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover. Пък такива бабки има наесякъде... Така ги мразя...особено като не възприемам плашенето на децата с торбалани, даване и вземане и т.н.

Изтървах Теа и Шаманчето, ама пък тя Шо не се поФали, че да се подготвя...

Велвче,  Hug, току що му казах, че друго освен съкровище, не приемам да ме нарича... Ае, и любов моя става, от мен да мине...

Слънчо, не ти е лесно с двете лапета, ама всичко е временно, така се успокоявам...

Бобиш, честито ти изрусяване, ша видим ний дали не си юбава, в което се съмнявам...

уф, отивам да пържа кИфтета...до после

# 147
Неви,а и останалите изтървали да гледат Шаманчето,аз тук го гледах предаването,към края са двете красавици
май излиза само част от предаването на този линк,но вдясно където пише Денят е прекрасен: Седмица на кърменето  26.07.2010 / 44:41 мин. е цялото предаване  Peace

# 148
ДД!
И аз ги гледах нашите гордости. Прекрасни, както винаги.
s.newa , метни насам една тройка кюфтета, че в тоя дъжд само седя и се тъпча в нас. то скоро няма да си влезна в стъарите дрехи, видяло се е...

# 149
Мушмулче,   food002, с удоволствие ги мятам  Mr. Green. И аз имам да боря килца, ама нещо не ми се отдава.

По тоз повод, браво на всички отслабващи за упорството  Peace!

Силвъри, мерси за линка  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт