Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 24 382
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте дами Simple Smile  Hug
Ние се завърнахме от разходката за уикенда и сега релаксирам. Изкарахме си страхотно, само съботната температура от 38 С малко ни дойде в повече... много жега много нещо бре!
Сега - мен ме нямаше 3 дни - вие сте изписали светаааа. Роман да беше - по-кратко щеше да е Simple Smile
Такаааа, да се изкажа аз по онова, което запомних, а то не е хич много!
Бързо оздравяване на Али, на Лорката и Криско!
Бръм, Мяу - стискам ви палци начинанията ви да се овенчаят с успех!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честити зъбчета - Далче - твоя тризъбец да е жив и здрав и Лотлориен - момата да е жива и здрав също!
Неви - не се ядосвай душо! Това от физиологична гледна точка - стреса пречи на оттичането на млякото  Hug А  Hug Миото го накажи със скъп подарък  Hug
Мии, мъжа ти с бора ме накефи и развесели!
Ники, и твоя е "спестовен", за 20 м ... аз съм такъв заплес, та да ти кажа, че му съчувствам. Справка - доматите Simple Smile , които изгубих от пазара на Младост 1 до нас - 5 мин ходене.
Благодарско на Вики и на Ники за инструкцията за направа на хиперлинка Simple Smile
Качила съм снимки във Фейса  ето тук .
Ако събера сили морални, ще кача и в снимката. Супер, че сте заключили албумите, действително имаше доста как да кажа "интересни" потребители.
Гласувах за анкетата. Памперс актив бейби. Ползвала съм и премиум кеър, но при нас нямаше разлика. Затова заложих на по-евтините  Mr. Green
Ами желая ви хубав ден .   bouquet

# 151
Здравейте!

Направихме хубава разходка въпреки времето  bowuu.

Днес подкарах лунната диета освен разделното хранене и съм само на чайчета, фрешове и вода. Преди години много добре ми се отразяваше и се присетих днес, пък и датата уцелих без да искам  Grinning.
Успех на всички диетуващи и от мен!

Шаманка и Матеа бяха прекрасни - гледах ги и аз! Както винаги, не им е за първи път  Hug! Матеа е порастнала много и е много красиво детенце  Heart Eyes.
Мяу, дано не е късно -стискам палци и аз! Бръм, ето и за теб!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Всичко ще се нареди във ваша полза, вярвайте!
Аман от досадни бабета, добре че не са ми попадали на мен!  Twisted Evil
Слънчи, добре завърнали се! Радвам се, че си доволна от изкарването!  Hug

# 152
Благодаря, момичета! Мяу - стиснати от мен за теб! Hug

# 153
Мяу,страхотни са новите снимки на Люс във фейса...а пък Шами ме разплака с ето това...
http://www.facebook.com/profile.php?id=1131434797

Момичета, Шаманче не ми е приятел във фейса, дайте друг линк, че да видя за що иде реч Wink))

# 154
  • До Балкана
И от мен едни стиснати палци за всички нуждаещи се! Стягам багажа за щата Гейброво (Габрово) и утре отлитаме! Вълнувам се много! Heart Eyes Mr. Green

# 155
Слънчи добре дошла,страхотни снимки

Далче на теб приятно изкарване Simple Smile и хубаво да си починеш!

Тъй да се отчета и аз-момата е 6650 (+250гр) и 64.5 (+1см) малко ми се види естественно и моменталически се вкарах във филма,че детето е гладно и затова не спи нощем Sad Ей все нещо ще си измисля,за което да се притеснявам.Сложиха и последния пентаксим,дано няма реакция  Praynig

Да питам тези,които сами приготвят пюретата как ги правите,зеленчуковите специално,че мисля с тях да почвам.Само зеленчук и АМ/кърма или слагате още нещо?Тя педката иска първо плодови пюрета и после зеленчукови,но аз все пак си мисля със зеленчук да почна.А колко време след зеленчука се вкарва плод,като изредим всички зеленчуци ли?Ако е обсъждано,ще ме извините,че пак питам,но нали поизтървам тема и нещо  Embarassed

# 156
s.neva Най-нежнот … 77;що

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 21:20 от victorita

# 157

Вики, благодаря много...Значи и аз в кюпа на ревливите...Когато го гледах за първи път, страшно много се разстроих...сега пак...не е за мен...

# 158
Страхотно е наистина....  newsm03

# 159
# 160
  • София
ДВ!   bouquet
На тази песен кака ви е квичала още преди поне 2 години /или малко по-малко/ когато Бу я пусна за пръв път!  Laughing  Hug
Така, ние днес от скитня не можахме да си захраним детето, нормално за нас.  Embarassed Поне купих няколко пюрета, въпреки, че ще почвам с домашен картоф /като намеря свободни 10 минути тия дни Blush/. Купих и мляко двойка, защото напоследък имам чувството, че единицата не го засища.
Ние бяхме по моловете - много уморително занимание. И охарчващо,  Mr. Green

За майките от Младост - в Младост 2, до РУМ-а има едно магазинче за детски храни, където пюретата, млеката и кашите са чувствително по-евтини и е заредено от-до.

Мяу, силно стиснати палци и от мен! Успех в начинанието!  Peace
За бабите /чужди/, от вчера и онзи ден - ауууу, ама много си го претоплила, взирайки се в родилното му петно на тила. Втора серия - Борисееее, колко си пораснал, мъж си станал! Гледам, и майка ти с теб расте!  Mr. Green Joy

Далче, приятно ти прекарване!
Бебетата са ни страхотни всичките!

Бобиш, дай да те видим, деее!

Моите деца на цялата лудница днес са и подсригани!  Crazy Crazy Crazy

# 161
  • France-Bulgaria
Минавам пак на бързо,че тия дни ми е свито под лъжичката
С нашия тати не вървят нещата и май тази седмица ще си търсим адвокат.

Днес поставиха 3ти пентаксим,дано няма реакция.Есер е 8500кг и 70см

Стефи Миналата седмица захраних Есер с плодово пюре.Поради простата причина,че не искаше да ака по 10-15 дни.
Дадох му круша и се изака Simple Smile
Преди няколко дни смесих круша с моркови и постепенно намалих крушата,докато остане само морков,за да свиква с вкуса.Днес опита морков с картоф Simple Smile
И аз искам да са домашни,но уви в близост нямам био продукти.А на пазарските не ми се разчита,страх ме е да не си навлека някоя беля с тях.За това дадох Био пюренце,поне ми е по-спокойно така.
Но с кърма или АМ може да се приготви,както е споменала и слънчезата.Само 160мл ми се виждат множко,като за начало дай на Ели 2-3 лъжички на втория ден 5-6 на третия 8-9 и до там... после поне 2 дена я наплюдавай,как е.След това добавяш 2,3 компонент и т.н.. Simple Smile Да ви е сладко Party
Каката я захраних с безмплечна оризова каша.Но кашите са за деца,които не наддават добре/ тогава не гознаех,а Мели също е била напред с килограмите,та с кашите съвсем стана една  Crazy/Сега е на на 4г и 5м и е 22кг и 113см  Crazy

Малкия заспива в люлката си,след което го местя.Не знам,какво ще правя,като идем на морето,цяла люлка ли да мъкна? newsm78 ooooh!

Четох в миналата тема или в тази,вече не помня,но искам да изкажа съболезнования на двете майчета/даже забравих,кои са/ Тия дни не съм в час.

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 20:23 от eftelya

# 162
  • София
Ники, знам го това магазинче, още от кака Софи си пазарувам от него. Но Хипарските пюрета са наи-евтини в Метро (1,80 лв с/у 2.10 лв в магазинчето). За 2-3-5 пюрета не е кой знае какво, ама като почнеш по 10-ина седмично си е цифра.
Към мамите които тепърва почват захранването - Хипарските пюрета с картоф - чистият картоф особено, е супер, супер гъст. За захранване може да е трудно и да ги боли коремче. Колкото до захранването - и утре е ден  Mr. Green Няма да се свърши света, като е зачакал с вкуса на картофа 1 ден  bouquet

Домашно картофено пюре - специално за Силвъри.
1 картоф не много голям се обелва и сварява в повечко вода. Може по желание да се добавят 2-3 кристала сол и 2-3 кристала захар. Оригинално е с малко масло (не слагайте, апелирам, че аз сложих и... си измъчих дЯтИтУ  Embarassed ). Сваряваш добре картофа. Пасираш го, като ако искаш да заместиш хранене добавяш АМ или кърма. Гъстотата трябва да е като боза, особено за началото.
Ако слагаш изцедена кърма, изчакай да поизстине пюрето, за да не я пресечеш, а ако е замразен запас трябва да я размразиш на водна баня. За детенце на нашата възраст - 160 г е количеството.  АКо имаш въпроси - питай  Mr. Green
Да й е сладко на Ели  Flutter
Апропо, откак изяжда по 1/2 буркан - от пътък е така - дете яде нощем само веднъж. А ако почне и каша може и да настъпи сън в нашата къща  Mr. Green Ах мечтииии... Praynig
Ефи  Hug дано не ви трябва адвокат! Praynig Hug

Лека вечер момичета!

# 163
Да това магазинче за което споменава Ника тук при нас наистина е доста по ефтинко май...
аз когато уж бях решила да захранвам купих 4 пюрета Хип и 1 оризова каша пак на Хип и всичко това за 12 лв и няк'ви стотинки...
Само Памперсите са само на Памперс но другите неща определено са доста добре заредени...имаше марки и видове пюрета дето ако не бях видяла там-сигурно нямаше и да знам че съществуват  Crazy
Лятото видях че е с малко странно работно време...смисъл май отварят в 9 и имат обедна почивка от 13 до 16:30 по мой спомен...

# 164
И аз в кюпа на разреваните smile3518
Ефи Hug дано намерите най-доброто решение за вас Hug
Марги, добре завърнала се. Що така не отрази Сопот?

Общи условия

Активация на акаунт