Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 521
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
el_P, а какво трябва да му даваш - калциев глюконат ли?
Боже, Боже кво им е на тази реколта не знам, ама в реколтата на Борис нямаше такова чудо с ваксините. Да не говорим, че тогава Пентаксима си беше платен и много деца си караха с ДТК - ми стоим си на площадката, отиваме да го боцнат и айде пак на площадката. Ни реакции, ни температури, ни притеснения, ни кривене, особено щом сме с Пентаксим /демек уж най-хубавата ваксина  Laughing/.

Фенистил на капки. Освен, че забравям да му давам не помня и как се даваха ooooh! а трябваше от вчера да започна. Пак ще ги пропусна май Whistling

# 616
  • София
Ел, мерси! Фенистил съм му давала на дребния когато получи обрив от антибиотиците, наистина действа бързо.  Peace

# 617
  • Плевен
Silvery, направо каръщина се вика на твоето. Моята е Макси Коси Мура - триколка. Всички казваха, че е много тежка, но спокойно мога да прегазя трабанче. Стабилна е и на бебето му е удобно. Тоя моя не ще да яде пюрета и това е. Давах вчера и днес морков - 2-3 лъжички с 300 зора. Знае си цица и това е. А така силно опъва като суче, че започна да ме боли вече. Поне пропи вода тука от 4-5 дена, че съвсем щях да я втасам. Много плаче, страх ме е да не му е пак нещо лошо...Вероятно са зъби, ама от това предозиране на Витамин Д-то си имам едно наум.
Чета ви много редовно и много се разтоварвам с вас.
Танче, честито половингодишно маймунче. Да ти е жива и здрава.
Кристинче, добре завърнала се. За хормоните не знам - и аз се потя, а ми идва за втори месец цикъла хем кърмя по 2 пъти нощем.
Ника, пак си супер позитивно зареждаща.
Мяу, приятна ти почивка. Дано наистина си починеш и разпуснеш малко, белким туриш 1-2 кила на кльощавото си дупе, че само ни дразниш тука с манекенските си мерки.
Стискайте палци утре да си изяде цялото 80 грамово морковено пюре, което на 100% няма да стане де... Sad

# 618
  • София
Така, аз пак като вица с камилата  Mr. Green
За гелчетата за зъбки - мажа Калина с Калгел, от известно време доста упорито. Че то не се трае Rolling Eyes
Успокоява за малко колкото да я излъже да замези с цица и се унася и заспива. Познавам, че е от зъби щото много странно диша с отворена уста и пищи така.
Колкото до по-ниските класове колички - за мен са си екстра, здрави, но бая тежки. Аз имам Маг Ингланд от тоя най-евтиня - 250 лв. Еми изгледах Софи, изгледах и Калина с него. Не е мръднал, като изключим, че се попротри и скъса багажника, ама то щото го претоварвам системно при това. Със Софи имах едно Бертони - еми здраво, здраво 3 г. изкара. Още не съм го изхвърлила, ако нещо се потроши да имам резерв.
Ники, след 4 г. майчинство не намирам да ти личи, Душо! Имах позната след 1 г майчинство изреченията й нямаха смисъл  Laughing
Колкото до храненето сам - двата опита на Калина да яде сама бяха в мое отсъствие (да се разбира аз вкъщи, ям нещо, телефона звъни и аз отивам да го вдигна, не предполагаща, че ще ми нападне храните). Храните бяха особено подходящи за захранване - сладолед - много го хареса, шоколадов пудинг с Бог знае какви консерванти и шоколад с лешници. Естествено не се отрази особено добре на АД, ама като майка й е блейка и шматка, ША ползУваме Нахткерцен балсама.
Така някой питаше за хормоните. Предния път ми отне около 1 г да се повкарат в ред. Сега надежда взора не види, като зла климактеричка съм. НЕма начин, ША МА търпят... Stop
А тъп въпрос - фенистила не се ли дава след 1 г?  Rolling Eyes
Мериан - добре дошла в клуба на неядящите пюре! Не,че ще те стопли, ама за 1 м. и кусур Калина в добрите си дни изяжда 1/2 хипарско бурканче  ooooh! отваря за м иг уста и полсле сладо плюе Mr. Green

# 619
  • София
slanchezara, то нали на повечето люкарства пише я след годинка, я след две /нали уж няма наблюдения върху по-малки пациенти, та си измиват ръцете един вид/. Ама Максо си пи Фенистил на два месеца, защото наистина беше в обрив отгоре до долу.  Mr. Green Дори в епикризата са му записали, че има алергия към АБ от групата на Цефзил /не помня коя група беше това, ето ти последствия от дългото майчинство  Embarassed  Laughing/.
Захранила се е Калина идеално, знае кое е вкусно!  Laughing

Слънчи, Мери, аз сигурно вече досадно повтарям, ама Борката го захранвах цял месец, много ми се видя трудно - ей, точно на 6 месеца отвори устата. Колко пюрета изхвърлих, а и колко изядох, не е истина просто.  Joy
Мери, у нас на почит в момента е морков и тиква смесено, ами вкусно си е, всъщност именно от него прояде.  Peace Аз въвеждам ново през 2-3 дни, хич не го жаля.

# 620
Ника давам я от раз,тъкмо и бъдещите проблеми със захранването ще ми отпаднат  Twisted Evil
Омахах половин кутия сладолед и съвсем ми поолекна
Марги аз и сега и давам един по голям морков хубаво измит и Ели си чеше с него зъбките и си се забавлява сама (5мин Simple Smile )

А моята коса не пада-тя капе направо Shocked и като казвам кичури хич не преувеличавам,по 20-30 косъма падат накуп.Но това е вследствие на тая себорейна екзема-то се образуваха едни като плаки и сега малко по-малко падат след мазане със 100 неща,но с тях пада и косата  Sad Отделно и по косъмче по косъмче пада и по 3-4 пъти я смитам на ден.Но като че ли вече е по-добре остава сега и да израсте нова на местата където яко опада и нямам и ще съм пушка

# 621
  • София
Да, за плюенето да си напиша агресивно-прогресивния метод, пък който иска да ме смята за лоша майкиня.  Peace
Аз таквиз неща не позволявам и няма да позволя докле съм по-голема от ядящото.  Mr. Green
Борката имаше кофтия навик да ме плюе с храна по едно време, пък аз нали отглеждам непризнати генийчета, винаги съм смятала /и все още смятам/, че малките маймунки страшно добре разбират, че вършат нещо нередно. Обяснявах се аз на едно ядосано бебе, че не трябва да ме плюе, демек опитах с добро. И никаква промяна.
Накрая си реших проблема веднъж-завинаги - набих го с лъжицата.  bowuu Ядеше с метална лъжица по него време - тупнах го няколко пъти силно през устата в моменти на плюене.  Mr. Green Е, действа тази магия.  Joy После бая приятелки ми свиха метода, и при тях действаше.  Laughing
 Hug

# 622
  • Варна
Оф момичета голяма жега не издържам направо, а и тези пусти кила колко са виновни за това.

Много хубава среща сте си спретнали софиянки, снимките са страхотни. Grinning

# 623
  • Бургас
Вики, хич не се тормози с това обръщане, тормоза идва после че не мож го спря #Crazy, аз вече полудявам от въртенето на нашия пухкавелко
Подкрепям на 100 %  Mr. Green
Ксеопеа, и аз така за книгите  Hug

Ел,аз давам на Димана Фенистил капки заради кашлицата( изписани от д-ра де), 10 капки на ден.Ама ,зависи сигурно за какво се дават.

Имам едни домашни нектарини и им се чудя дали да не й направя пюре или сок? Захранващите ,от по-отдавна,въведохте ли ги?  Rolling Eyes

# 624
Благодаря, момичета, за пожеланията!  Hug
Стефи, хаха, и ние в Уникат имаме резервация! Не знаех, че и вие сте били в същия хотел, но си спомням, че бяхте доволни  Simple Smile. Дано и ние така!

Деси, аз въведох праскови, но купешко пюре на Хип. Иначе съм му давала да ближе нектарини  Simple Smile. Не виждам причина да не направиш пюре примерно на Диманка.

Да, и аз забравих да кажа, че мамите и бебоците от младостката среща са страхотни, но това си го знаем отпреди  Heart Eyes. Радвам се, че сте си прекарали чудесно!

# 625
Рали, да си изкарате хубаво!

Аз съм давала на Митко праскови, обелени и пасирани и после в кашата. Харесва ги, и банани харесва, пъпеш не. Confused
Тия Малибуто много ме изненадват, понеже преди с каката бяхме с Хаук и беше много здрава количка, но явно че тоя модел нещо не са го направили като хората.
Аз да се оплача ,че и моята коса пада много, хем с шампоана за косопад за мия който друг път е железен. Мисля си да си купя Ревалид и да пия, явно само със шампоан няма да стане. и другото да се оплача- че вече не знам колко време не мърдам от 56кг и това си е. То не че и правя нещо по въпроса де, искам така ако може от въздуха да стане. налегнал ме е един мързел и не ме пуска.

# 626
Адаш, прави смело и пюре и сок. Peace
Хайде, поръчах асортимента за хранене за деня Х на Акулата и утре ще ни го доставят. Party
Все забравям да ви препоръчам любимия си сайт за пазаруване - http://www.ibebe.bg
Пълнят ми душата тези хора, намират ми неща, които изобщо ги нямат и предлагат безплатна доставка за поръчки над 50 лв.
Бръм, хич да не ти пука! Hug
И аз съм на същото дередже (но + 10 кг над максималната ми норма), но все се надявам с вълшебна пръчица да стане, ама нямаааааааааааа... Joy

# 627
Голяма жега днес във Варнааааааааа #Cussing out
Мяу,ще чакаме да се обадите като дойдете все пак Hug
Танче,добре сме бе мила,по цял ден сме в морската,а ти голема поетеса си била,направо си за оскар  bouquet

# 628
Много съм изкуфяла, щях да пиша че аз съм с Мулинекс та да помагам и забравих.. Crazy
Ааа и да изклюкам че Бобиш днес се сдоби със столче за хранене, със здраве да го ползват.Simple Smile

# 629
  • София
Споко, от утре го дават дъжд и захлаждане!   grinning039

Аз едва ли ще учудя някого като кажа, че не знам каква марка ми е робота... сега го погледнах, Филипс бил.  Laughing

Аз за спорта си казах, че много ме мързи. И като го видя тренажора, огрян от слънцето и направо правя кръгом.  newsm52

На Бобиш новото столче да не е от свекърите за кръщенето?  Mr. Green Със здраве да си го ползват!  smile3534

Остана ли някой повръщащ бебок? Направо ми писнА - на всяко хранене, ей тамън го приготвих за сън и айде преобличане и ядосване от негова страна.

Общи условия

Активация на акаунт