Не мога да го измъкна оттам!
Какво толкова му хареса това ми ти столче не знам,но аз го вдигам,той пищи,в момента,в който го слагам обратно-тишина и спокойствие
Даже първоначално забрави,че е гладен,а това за моето дете е крайно необичайно!
Ето такова столче взехме 
Те са големи и шедри само на думи и ако може да не е с техни средства нищо.Сегасвекър ми е пуснал муха на мъжО,че ще ни помогне с известна скромна сума да си купим кола и силно се надявам да стане,че не си е работа.Сега ме накара да се замисля,какъв ли сюрприз ще ми спретнат на кръщенето.Дано да са се консултирали поне с мъжлето какво да му вземат на Коки,че иначе ще летят предмети от 6-тия етаж(ще предупредя първо ,да не се случи някоя от вас да мине под балкона и да пострада
). 

! Бръмче , дай отчет когато го вземеш !
!
! Не ме притеснява , сравнение в рефлукса на сестра му, това е като капка в морето !
. Не смогвам да ги обирам. Толкова ме дразнят , че последно време ходя само с вързана коса , следователно не падат постепенно през деня , а когато я пусна , все едно перука свалям
!

А за свекито --> съгласявай се на глас, а прави каквото ти е на сърце - действа 

кога? - и аз не знам, че като гледам сега и пубера иска да излиза до по-късно и пак няма сън 
Много пюрета, каши и храни за по-големи да изядете в него 
(визирам себе си)

(визирам себе си)
)
.
(визирам себе си)

Препоръчани теми