Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ей.. такова нещо търся от много време и хоп!
http://www.ibebe.bg/navan/aksesoari-za-patuvane/postavka-za-chas … a-standartna.html

# 631
Остана ли някой повръщащ бебок? Направо ми писнА - на всяко хранене, ей тамън го приготвих за сън и айде преобличане и ядосване от негова страна.
Уффф, нашия...
Успокоява ме мисълта, че количеството значително е намаляло. Wink
Не ни стигат литрите лиги от зъбите, та и това, и се преобличаме поне по 5 пъти дневно. Crossing Arms
Бобиш, честито столче!

# 632
Мдам, аз като говоря, не приказвам! Grinning
Любимци са ми те...

# 633
Бръм, мерси!  Wink

Аз днес си гладувам. Супер ми се отразява лунната диета. Който има воля може да пробва  Wink.

Този сайт и аз го ползвам и съм много доволна! Хайде, направихме рекламата  Grinning.

Лека нощ и до другата седмица!!!

# 634
Хелоуууууу!
Еййййй,няма скрито -покрито тука бееееее!Голям отбор клюкарки сме се събрали!!!
Най-накрая купих на Коки заветното столче за манджане и да видите като се прибрахме и го монтирах в него какъв купон настанааааааа!!! hahahaНе мога да го измъкна оттам! hahahaКакво толкова му хареса това ми ти столче не знам,но аз го вдигам,той пищи,в момента,в който го слагам обратно-тишина и спокойствие hahahaДаже първоначално забрави,че е гладен,а това за моето дете е крайно необичайно! JoyЕто такова столче взехме
Ника,аз си го купих столЕто.Не очаквам никакви подаръци от свекърите,нито за кръщенето,нито по какъвто и да било друг повод! #2gunfireТе са големи и шедри само на думи и ако може да не е с техни средства нищо.Сегасвекър ми е пуснал муха на мъжО,че ще ни помогне с известна скромна сума да си купим кола и силно се надявам да стане,че не си е работа.Сега ме накара да се замисля,какъв ли сюрприз ще ми спретнат на кръщенето.Дано да са се консултирали поне с мъжлето какво да му вземат на Коки,че иначе ще летят предмети от 6-тия етаж(ще предупредя първо ,да не се случи някоя от вас да мине под балкона и да пострада hahaha).

# 635
  • София
Бобиш, много ви е хубаво столчето!  Peace Hug Айде ще чакаме развръзката с кръщенето с нетърпение!  Popcorn

# 636
Честито столче на Коки!
Стеф, и моята коса си пада и то доста. Даже споделих с доки и тя рече, че като спра да кърмя ще ми изпише Ревалид.
За повръщането- Алекса вече мнооого рядко повръща и то в някакви абсолютно инимални количества... за разлика от в началото...
Ралка, трябва да я видя аз някъде таз' лунна диета, че май забих на 54-55 кг и не мърдам вече няколко седмици, а трябваааа.... Утре мисля да замъкна Ники на фитнес, че и той се е освинил. До днес не си даваше зор да сваля килца, ама реши да пробва панталона, дето мислеше да го обува на една от сватбите, на които сме канени, и се оказа, че ще го закопчее, ама нанайциии.  Laughing И сега съм му спряла хляба, газираното, биричката, даже и на фитнес ще го водя. Wink
Маги, радвам се, че сте добре. Hug

Днес мисля малко по-ранко да си легна, че ми е скапано от тая жега. Айде, лека ви нощ, душици!

# 637
Благодаря на всички за пожеланията за брат ми!Оказа се пневмония,което сега ми се струва като обикновенна настинка спрямо туберколозата,още повече,че миналата година свако ми си замина за два месеца от това.Лошото е  че утре си отиваме,но аз няма да мога да отида да го видя,каквато съм кекава ме е страх да не се разболея,а и не ми се иска да оставям Сиската на някой.
Стискайте ми палци да не се изтрепем със свеки заради питката Simple Smile
Не знам утре дали ще мога да ви прочета,но да ви кажа че ви обичам и ще ми липсвате Hug

Днес Сияна беше отвратителна,не знам от какво,но цял ден само ЪЪЪЪЪЪЪЪ-каше,на никъде нещеше,дори заспа с много люшкане.
Айде засега ви оставям,ако мога сутринта ще пиша пак.Лека нощ!

# 638
Да са много здрави всички мъници дето имат празник днес, пък и техните мами!  Grinning

Не смогвам да чета - пак голямо приказване е паднало в жегите! Страхотни са снимките от срещата - за малко и ние с Боряна да долазим, НО ... тия зъбни нощи съвсем ми разстройват програмата и тонуса!

Съжалявам за драмите с количките, съчувствам. Когато се роди Боряна ми подариха една страхотна количка Пиер Карден, но тежи колкото бъгии и ми трябват 4 мъжаги да я свалят пред блока (в асансьор не влиза), иначе за зимата е страхотна! Принудих се да си купя количка и взех едно червено Рапидо - http://eshop.chipolino.com/?act=inside_product&product_id=376 - страшно съм доволна от нея, върви навсякъде, лека е и детенцето се чувства екстра в нея. Ако се счупи - взимам нова!

Говорите си за падане на коса - аз се надявам докато Боряна стане на 1 година да не оплешивея съвсем - пада на топки хубавата ми, гъста косичка! Като куче коли съм напролет!  #Cussing out

Боряница също повръща (ма тя си е с рефлукс) затова си има специален костюм за ядене (по-скоро за след ядене) - да се маца, но от как седи повече изправена, като че ли намаля значително връщането. Това не пречи да драйфа по баща си (само цветно) - съсипа му вече 4 ризи, но той упорито твърди, че тя ще се осъзнае скоро  Grinning

# 639
  • Плевен
Няма сън и това е.

# 640
 Hug

Хелоу, май френдс !

Бобиш, честит ви стол, със здраве да го ползвате ! Изключително удобен е, разбирам го Коки , защо му се е радвал толкова !

Хубав комплект , ама дали ще става за овална рама  Thinking ! Бръмче , дай отчет когато го вземеш !

Рали , приятно прекарване и от мен , то 100 % ще е приятно де  Grinning !

Пухче , стискам палци за питката, радвам се за брат ти !

Стас, все още връща по малко мляко, колкото да изцапа мен, и себе си  Grinning ! Не ме притеснява , сравнение в рефлукса на сестра му, това е като капка в морето !

Косата ми пада, оправия няма ! Не знам кога ще мога да направя нещо съществено по въпроса , освен миенето със шампоан, и слагането на маска ! Гледам още косъм се намира, няма да оплешивея... дразни ме обаче това , че падналите са навсякъде  Sick. Не смогвам да ги обирам. Толкова ме дразнят , че последно време ходя само с вързана коса , следователно не падат постепенно през деня , а когато я пусна , все едно перука свалям  Mr. Green ! Знам че е период , но трудно го търпя  Crossing Arms !

Merijaan , от сън спомени няма  Laughing !

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 08:57 от star

# 641
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мами/дами Simple Smile
Нека кафето да е от мен тази сутрин Simple Smile

Пухич, добре, че е по-малкото зло ---> то и пневмонията не е хубава, ама другото ми звучи по-страшно  Hug А за свекито --> съгласявай се на глас, а прави каквото ти е на сърце - действа Simple Smile
Звездичке, и при мен е така с косата ... вече мисля за мнооооого къса прическа ...
Руфи, и аз си харесвам Рапидото, па макар и харизано Simple Smile
Мери, сън, ама друг път ...Simple Smile кога? - и аз не знам, че като гледам сега и пубера иска да излиза до по-късно и пак няма сън  Hug
Бобиш, честит стол Simple Smile Много пюрета, каши и храни за по-големи да изядете в него  Hug
Танче, какви са тези манекенски мерки? Че и още искаш да сваляш --> не създавай комплекси на дебеланите  Wink (визирам себе си)
Ралипо, и аз гледам да я спазвам лунната диета, че май само тя ми се отразява добре Simple Smile

Ами това за сега от мен  Hug
Лек ден  Hug

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 08:53 от la vida loca

# 642

Танче, какви са тези манекенски мерки? Че и още искаш да сваляш --> не създавай комплекси на дебеланите  Wink (визирам себе си)

Мда, аз ако видя на кантарана 55, ще си ударя Д-то в тавана !

# 643
ДУ!
Пак ви изпуснах малко,но ще се постаря да наваксам.
За колички сте си бъбрили гледам,аз досега ползвах едно старо АБЦ(на снаха ми),но от днес съм с Чикото на сестра ми,че е по голямо и на Явко ще му е по комнфортно.Иначе и двете са тежки,но мен това не ме впечатлява особено(нали са безплатни  Naughty )
За трудното захранване,да ви кажа и Явор трудно прояде пюрета-търпение трябва и нещатата се подреждат.
За коста и моята капе ужасно много,та и аз мислех за Ревалид,но ще изчакам още малко.КГ. почнаха да си отиват по 1 на седмица,сега съм и аз 56,та по мои сметки до края на месеца трябва да съм си в нормата  Praynig .
По повод плюенето,Явор често го прави,понякога с пюре,друг път без,та Ника ще пробвам твоя метод  Peace

# 644
  • York

Танче, какви са тези манекенски мерки? Че и още искаш да сваляш --> не създавай комплекси на дебеланите  Wink (визирам себе си)

Мда, аз ако видя на кантарана 55, ще си ударя Д-то в тавана !
И на 60 ще се зарадвам към момента  Embarassed
За едно такова столче за замислям аз, но не съм сигурна дали ще може да се прикрепя на нашата маса.  newsm78
http://direct.asda.com/Chicco-Quick-Adjust-Table-Seat/002653338,default,pd.html

Вчера ми беше много зле цял ден - ниско кръвно, главоболие, обилен цикъл, кихавици и суполи  Sick
Отидохме да напазарим вечерта, че вече нищо нямаше останало в хладилника и за малко да повърна в Кауфланд  #Crazy
Днес май положението е по - добро. Само сополките останаха  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт