Колко бързо времето лети- ФЕВРУАРЧЕТО се опитва да пълзи (15)

• 23 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
ДУ!

Ла вида лока, мерси за кафенцето. Hug

Да се похваля, че Алекса днес беше официално захранена с първите си 5 лъжички ябълков сок. Хареса й, не плю, не се дърпа изобщо. Утре ще пробваме и с морковче.

Честито на месечинковците днес!  bouquet

Янче, дано днес ти е по-добре! Hug
Пухи, радвам се за брат ти. Hug

Сега ще се кърмим, после оставям бубка на бабето ми и отивам на профилактичен гинекологичен преглед и на пазар.

Хубав ден на всички!

P.S. За килограми повече "гък" няма да кажа.  Laughing

# 646
Гуд морнинг и от мен

victorita (+ 4 Скрит/и) и 4 Гости преглежда(т) тази тема

Стига сте се крили  Laughing
Танче-хайде безпроблемно захранване на малката смехоранка...
Пухич,как установиха при брат ти,че не е туберкулоза-дано бързо да се оправи  Praynig
На МЯУ и Рали-приятна почивка...
За косата...добре че се постригах докато бях бременна,че косопада изглежда по-малко  Simple Smile .Знам че всичко ще си дойде на мястото.Ако не пиете витамини обаче е добра идея да започнете(такива за кърмачки)
При нас днес е типично време-дъждовно,студено,мрачно-ако не вали обилно обаче,паля количката и ще се разхождаме като всеки ден...
Чао засега от мен

# 647
 Hug
Добро утро и от мен
Танче,бравос за захранването Peace
Пухче,по принцип,трудно може да се обърка туберкулоза с пневмония,хубавото е,че е по малкото зло Hug
Янче,ти затова ли ни изневери вчера за морската,оправяй се бързо!
За косата си просто нямам думи,пада като за световно,всеки ден косми събирам,трябва витамини да се пият newsm78

# 648
Пухи, бързо оздравяване на брат ти. По-добре да стоиш на страна, и за теб и за детенце е важно да сте здрави Hug

За едно такова столче за замислям аз, но не съм сигурна дали ще може да се прикрепя на нашата маса.  newsm78
http://direct.asda.com/Chicco-Quick-Adjust-Table-Seat/002653338,default,pd.html
Аз имам подобно столче за деца до 15 кг.
http://www.bebe-best.com/product_info_products_id-7567.html?osCs … 84c1ceea3b7587ead
(с Радина що ресторанти сме обиколили с него и сега ми е в багажника на колата Blush). Има и такива които се поставят на стол, удобни са,защото идва момент в който децата почват да дърпат покривки,чаши, чинии Crazy, аз подарих такова на племенницата ми и сега се сещам да си го поискам Mr. Green

# 649
Здравейте!
Аз съм почти готова с багажа,сега Сиската като хапне и отиваме на разходка,а довечера ще пътуваме!
Честито захранване на Алечка!
Благодаря ви за пожеланията за брат ми!
Вики правили са му някакви изследвания.
И моята коса капе много,колкото и да чистя и двамата с котьо се скубем доста,та не зная как ще става ако/когато Сияна почне да пълзи.
Много неприятно с тези колички Hug
От сега ми е едно нервно,как ще издържа до неделя не знам ooooh!

# 650
  • Бургас
ДД !

Танче,много е сладка Алекса  Hug

Диманка отнесе Синфлорикс-а днес,ваксина в/у Хепатит Б нямало.Очаквало се Септември.  Rolling Eyes

Голяма жега,досега чистих,тока ми се спря.Влизам в банята и после по задачки с мъжа ми.

Хубав ден !  Hug

# 651
Здравейте мацки!

La vida loca
, мерси за кафенцето, моето ей сЯ го приключих  Coffee ...

Танче, какви са тези манекенски мерки? Че и още искаш да сваляш --> не създавай комплекси на дебеланите  Wink (визирам себе си)
Мда, аз ако видя на кантарана 55, ще си ударя Д-то в тавана !
  hahaha И аз, и аз... Animal Pig .

Бобиш, честито столче, със здраве да си го ползвате!

Танче, щом не се мръщи на ябълковия сок Алекса, всичко ще си хапва с кеф  Peace. Айде, безпроблемно захранване!
В тази връзка, днес купих на Деа купичка с лъжичка и чакам селските картофи утре и да я захранвам...Представям си колко ще е забавно Simple Smile

Пухче, ще удържиш фронта, не се давай на свеки, мисли за Сиската и да изкарате чудничко  Hug.

Марги, не ми се отваря линка... А и не се бях сещала, че така мога да Одя по кръчмите  Mr. Green...

Деа никога не е повръщала по много, но все още връща някакво количество при уригване и когато се тръска в количката и други ситуации, не бих казала, че е по-малко от преди...Поне не се дави като легне...

Косата ми капе на кичури, намалката също. Тъкмо мислех да ви питам дали ви е намалял косопада, ама явно не е  Mr. Green. Гадна работа, замислям се за подстрижка, а тъкмо ми порастна косата, 3 години я раста...

Понякога, оздравявай...

МериHug... и аз съм недоспала, ама и нашето време ШЪ до'дИ, но не се знае 'га  Twisted Evil .

Уф, отивам да разфасовам и опека едно пиле...Искаше ми се цяло, ама ще го слагам във фурната на терасата, а тя е малка и няма да станИ...

P.S. Пералнята се понася. Шумна е ценгтрофугата, ама за такива кат' мен,  дет' искат всичко наготово, няма да се оплаквам...Да съм си я избрала по-Фнимателно...

П.С.' Съни, дано Диманка-Сладуранка е спокойна след ваксината  Hug.

# 652
Здравейте!
Аз за килограмите мога само да кажа,че закотвих на -4 и не мърдам.Верно че последните 2-3 дни понаруших строгото спазване на диетата,но продължавам да упорствам.ръткам и колелеото и чакам заветния момент,когаткантара ще покаже 65,пък натам -лесно.Честно казано,аз се чувствам и изглеждам най-добре около 60-те +/-2,иначе с тези циц съм направо смешна,ако съм по-малки килограми-изглеждам несъразмерна.
И моята коса пада,но се радвам,че не е чак толкова много.В интерес на истината след като се боядисах започна да пада по-малко.
Благодаря на всички за честитките за столчето.За момента добре се представя-отнесе няколко дози поре със сьомга,бананова каша и пюре с тиква и морков и не се е прадало-значи ще се разберем hahahaЗахващам се да позачистя,че да не ви казвам какво става дамой и после пак ще ви нагледам Hug

# 653
  • До Балкана
Завърнахме се! Липсвахте ми! Hug
Сега ще се върна да ви прочета и ще пиша пак! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 13:41 от Dallcheto

# 654
Влизам отново набързо:

Със Роси /Сашкова/ сме се разбрали утре след 9:30 на Розариума /Южния парк/

# 655
  • София
ДД!  Grinning
Пухче, радвам се, че при брат ти скоро всичко ще е наред!  Hug Бързо оздравяване му пожелавам!
Руфи, трябваше да се докопаш до срещата, хубаво беше, но кратко.  Laughing  Hug
Мери, дано скоро си отспиш!  Mr. Green
Ла Вида, мерси за кафето!  Crazy
Стар, изглеждаш чудесно бе жена, нали съм виждала твои снимки!  Blush

За косата - аз затова се подстригах толкова късо, защото се решех само в банята и направо задръствах канала. Сега определено не се забелязва чак толкова косопад, а може и да ми е попреминал вече.  Thinking

Понякога, бързо да се оправяш, посред лято те е тръшнал вирус изглежда.  Hug
Танче, честито ви захранване! Леко и безаварийно от тук нататък!  Laughing  Hug
Съни, дано леко понесе ваксината Диманка!
Това, че няма хепатитна ваксина в момента мен лично ме радва, дано и при нашата няма.  Mr. Green
Неви, снимай я Деа, да видим как и се е харесало картофеното пюре!  Crazy Не се оплаквай от пералната, важното е да пере!  Laughing
Далче, добре завърнала се!  Heart Eyes

Тва моето дете се опитва упорито да си промени режима, явно му идва момента да спи само по 2 пъти дневно и сега е някакъв ужас - едни иска да спи, другия си пищи... Плюс това откакто яде пюрета му се промени и времето за акането, та и това ни обърква тотално - предремне по обяд, изака се и дотам, аааааа.  #Cussing out

# 656
 wavey
няма да мога да ви изчета, съвсем ви изпуснах края  ooooh!
ето едно поздравче, после ще пиша, че мойто мрънкало не спира от няколко дни.
http://vbox7.com/play:24cc14e2

# 657
Добър  ден и от мен... айде и ние в кюпа на ниския хемоглобин.Преслав е със 102 и урея в урината #Crazy. Как не родих едно дете с нормален хемоглобин smile3538.Сега се връщам да видя списъка с храните съдържащи желязо.
Целувки от мен Hug

# 658
Привет.
Ние сефтосахме новополучената лъжичка и чаша с домашно изцеден ябълков сок. За мое най-голямо разочарование, Акулата не ще да пие от чашата, но в интерес на педагогиката ще му дам време да свикне с тази новост. Лъжичката, обаче беше облизана доволно. Grinning
Нещо го прихваща тези дни и е по-кисел от кисела краставичка. Не ще сам да се занимава, все иска внимание, но не му е достатъчно само да го държат, неееее, трябва и да го развличаш. Мъже... Crossing Arms
Честити месечинки на мами и бебоци! Hug

# 659
Благодаря ви за честитките, момичета!

Имам леки съмнения относно правилността на захранването ни, ама нейсе! Аз мислех с оризова кашичка да започна, пък доки съвсем друга схема начерта: 3-4 дни ябълково и/ли морковено сокче, 1 седмица плодово пюре между храненията и след това картоф с морков за обяд, като дохранвам с кърма, докато започне да изяжда 190 гр. и изцяло заменя обедното кърмене. Честно казано се учудих, че започваме със сокче, ама не знам защо я послушах... То моето сокче май стана пюренце, защото се получи доста гъсто, като гъст нектар. Явно е от сокоизстисквачката. Абе, чувствам аз, че захранването ни ще е много хаотично, ама какво да се прави, не ми е съвсем ясно... Дори не разбрах, като започна картофа за обяд, да спирам ли плодовото пюренце и сокчетата между храненията...  newsm78 Имам купена и оризова кашичка, дали мога да й дам след сокчето?  newsm78 Офф, знаех си, че ще омотам нещо...

Общи условия

Активация на акаунт