. Вече ми се мержелееше как на малката ще и изписват някакви железни препарати, как ще я пращат за кръв от вената и т.н., и т.н., а докторката каза: "Започнете да и давате месо, повечко спанак и коприва и червени чушки, и след месец и малко ще направим пак тест, да видим дали се е повлияла. Освен това имайте предвид, че някои лаборатории дават отклонения в резултата, защото използват некачествени реактиви, така че не се притеснявайте излишно." 
Преди ядеше поне морков, тиква и банан с удоволствие, а сега и на тях се мръщи и повече от 4-5 малки лъжички за един час мъчене не мога да и пробутам. Само готвя каши и топля пюрета и после ги хвърлям. Предлагам и хранене преди кърмене (за да е гладна) , след кърмене (за да е спокойна), вкъщи (за да не се разсейва), в парка (за да се разсейва) - е не ще и не ще! Днес се видях в абсолютно чудо и реших да и направя каша елда+намачкан банан, да и връча лъжичката и купичката и да я оставя да се "храни" (по-скоро маца) сама. Дето се вика - да превърнем храненето в игра, белким и достави удоволствие. Резултатът беше следният: Ели овъртя ВСИЧКО в каша, лапаше празната лъжичка с удоволствие, а ако случайно лапнеше пълна я плюеше, набута си огромно количество храна в носа и очите, та се наложи да и мия лицето и да и бъркам с памуци в ноздрите. Всичко завърши с рев и сълзи от нейна страна (заради миенето), та храната пак се превърна в мъка, а не в забавление, а аз сигурно щях да избия нервомера. 

).
. В повечето случаи въпроса се решава с храни богати на желязо. Аз първото дете го "оправих" с жълтък и черен дроб, но той гОркия храна не ми е отказвал. Ся Ша видиме как ще е с момата.
. Ако днес и утре няма проблем с ябълковото сокче, тогава пробвай с друго
. А иначе няма проблем да замениш пюрето, както те е посъветвала лекарката, с кашичка. Ще свикнеш да се водиш по Алечка, тя сама ще ти подскаже кое как приема и дали е готова за следващия вкус
.
(казвам го предимно за тези на които им е първо детенце).
. Бързо да се оправяте
.
. Откога се каня при първа възможност да довтасам и аз
. Докато бяхме бременни аз все работех, не дойдох на срещата, сега по една или друга причина пак не успявам, ааааамаха, егати късмета. Много ще се радвам да ви видя
.
и това направо ме потресе, та сега пера све що става за пране- пътеки, килими, одеяла...По тази причина ме нЕма у форОма, щот когато не сме на разходка се спуквам от чистене, а края му не се вижда
. Добре, че тези дни го дават да вали, та да насмогна с къщната работа.
) мисля да го махна от рано, та да си нямаме проблеми, по хубаво децата да хапват плодове вместо да се наливат със сокове според мен. 

дано малко Малтофер да ви вкара в релси 

И аз все от него си купувам за да нагледам Бартера 

При вас идея нямам ка ще е. 

Препоръчани теми