ФУТБОЛНИ фенове (тема 2)

• 21 020
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • España
Добро утро,хайде грабвайте таблата и бягайте на плажа!

# 556
  • España
Усмихнат ден на останалите също

Оставям друг да сервира ЕДЕНЕТО,че аз сутрин съм само на кафе.

# 557
  • Варна
eeeeeee бандаааааа  Hug, как сте  Hug

Отпускарската вълна е завладяла темичката, а?
Аз се завърнах от гората  Mr. Green, беше невероятно. Случихме на време, къщата в която бяхме също беше на ниво. Да знайте съм се надишала и заради вас на чист въздух, ..... е имаше времеви интервал в който не можех да дишам  Joy, че мойто мило се опита да покаже спортните си умения с пръчка и шишарка, но за сметка на шишарката аз попаднах в траекторията на пръчката  Joy, добре, че днешните сутиени ги правят по-издържливи на удари  Joy.
Направихме невероятна разходка от Радино(село/махала до Трявна) до Боженци. Е вярно, че малко се поизгубихме, обаче като няма маркировки така става  Mr. Green. Добре, че някой от приятелчетата не дойдоха и ни спасиха с джипиесите и колите Crazy Crazy .
Беше много весело през целия ни престой. Първите снимки съм ги качила във фацето  Mr. Green

Бубке, приятна почивка на моретооооо  Hug

Прибрах се късно снощи, успях да ви попрочета  Hug, радвам се, че дяволчетата се започнали с победа  Crazy, за разлика от сесекато, което се е издънило катоооооо ooooh!, мъка жива мъка

Роми, ти си наШта гордост  Hug, ще очакваме отзиви от новото амплоа  Crazy

п.п. ох, още съм в еуфория от почивката  Crazy Crazy  Crazy
п.п. Сарк, как е моретоо при тебе  Mr. Green

# 558
  • Ænima/Albuquerque
Анели,яката ти завидях за планината!  Hug   bouquet
При нас е нечовешка жега,снощи обаче имаше буря,та спахме чудесно,но днес нещата са по старому... Tired

Бубке,ти заминаваш?
Пак не съм разбрала...  Blush
Весело!  Hug

# 559
  • Срещу планината:)
Всички се изнизахте към морете като мокра връв    Hug    grinning039  

Анели аз виках и зарад тебе на снощният мач  Laughing  както ни е тръгнало все така да ни върви   Whistling

Сарки радвай се на жегата,поне има къде да се разхлаждаш  Crazy

Роми покрай теб ще сме на ти с алжирският футбол   Hug Кат те фотнат в някоя списание,ще чакаме сканове  

# 560
Днес агитката на Левски къде е? newsm78

Довечера ще трябва да бием иначе..... #Cussing out

# 561
Днес агитката на Левски къде е? newsm78

Довечера ще трябва да бием иначе..... #Cussing out
Една част е тука Hug Най-сетне да прекършим тоз 2-3-4 годишен карък с Локото...
И добър ден  Hug Всички сте морски май а  newsm78

# 562
Аааааа аз по - късно ще съм морски. Ако не ми мине котка път на 22-ри август пътувам.....за жалост ще пропусна реванша с АИК на Герена Sad

ceciliya, трябва да го прекършим каръка този път наистина......Стискам палци на отбора ни довечера и дано бием !

Айде по тоз повод по един джин с тоник за разхлаждане и за отскок :

Пък по - късно нещо по - сериозно се надявам да се сервира  Laughing

# 563
Агитката на Левски днес е в много мързеливо настроение.....Чета за мокро и топло море, горещ пясък, разни коктейли с  чадърчета гледам и още повече ме домързява.......

В сряда играем с Русия, а? Знаете ли какво си мислех......Че липсата на лидери в българското първенство в последните години прави и нац. отбор слаб....Няма топ-лидер, който да поведе отбора, който да е наистина лидер, а не лигльо и т.н. Слаби Левски и ЦСКА - слаб национален отбор.....До кога ли? На тези мои размисли мъж ми каза - то Левски и ЦСКА ги няма като отбори и дух, ти за лидери ми говориш......И като си помисля май е прав......

# 564
  • София
Хелоу пийпъл  Hug!

Аз съм в агитката, ще викам силно   ей сега, като изпия питието от Шами  Hug

Роми, ще чакам линка с твоя милост  Flutter Било е интересно.

Анелка, страхотно сте си изкарали, и бейзболни изпълнения е имало и други екшъни, ама така е по-весело  Laughing

Чао, че ме зове дребното.

# 565
  • Ænima/Albuquerque
Ей ме и мен.  Mr. Green  

Днес май ще съм на Мохито преди бирата.  Flutter

# 566
Тук сме.

# 567
  • Mars Hotel
Тук сме, бе, как?!
Цеце, ти няма ли да ходиш? Много е късно, няма кой да приспи дребната, иначе бих отишла .
Ако мачът с АИК е в по-нормален час, идвам, да знайш! Mr. Green

Ъъъ, ЦСКА е на последно място в класирането.  Party

# 568
Може ли да ми дадеш класирането.

# 569
Тук сме, бе, как?!
Цеце, ти няма ли да ходиш? Много е късно, няма кой да приспи дребната, иначе бих отишла .
Ако мачът с АИК е в по-нормален час, идвам, да знайш! Mr. Green

Ъъъ, ЦСКА е на последно място в класирането.  Party

Това го виждам за първи път в живота си и се съмнявам, че някой тук го е виждал.....жалко на къде върви футбола ни #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт