Смешки от форума - 2

• 62 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Малко странна тема, надявам се да получа добри съвети.

Покръстиха ме в пубертета и в деня на кръщенето изциклих Sick Embarassed
Не знаех ,че не е редно, едвам на скоро разбрах....  и сега какво кръстена , не кръстена каква съм ?

Предстои кръщенето на дъщеря ми.  Има вероятност с кръстницата и двете или едната от нас да е в цикъл ...  Rolling Eyes newsm78 и какво да правиме, ако не може да се премести датата, всичко вече организирано...

На 40 дена ми четоха чиста молитва, като отидохме с беба( предполагам идеята е имено заради лохите ) дали четенето на чиста молитва ще заглади тази неудобност ( цикъла)?

Някакви идеи? 

# 631
Ъъъъъъ?  Shocked

# 632
 Shocked

не е истина  Joy

# 633
  • София
Трудно загрях, признавам.
След топлоизолацийте тематично си представих циклене на паркет.

# 634

След като се посмях на воля с темата, открих едно изречение, което - независимо дали е казано сериозно или иронично - е проникновение отвсякъде:

Цитат
всички некръстени са евреи по презумпция

Joy

# 635
  • на село
Е, те нали така казват поповете на кръстниците - "взех ти го еврейче, връщам ти го християнче". Та затова явно мадамата говори "по презумция"  Laughing

# 636
Кръстникът, като го връща на майката - еврейче го взех, християнче ти го давам. Но не го дава след първия път, а след третия.

# 637
Ако трябва да сме точни изразът е, "Некръстено го взех, кръстено го връщам".

# 638
Трудно загрях, признавам.
След топлоизолацийте тематично си представих циклене на паркет.

Аз реших, че е "зациклих", в смисъл нещо се е запънала жената и посред кръщенето се отказала. Ама предстои и на кръстницата да се запъне  ooooh!
От къде ги чуват тия работи?

# 639
  • София
Добре, че Господ не  е дребнав...

# 640
Ако трябва да сме точни изразът е, "Некръстено го взех, кръстено го връщам".

Не знам, ама като кръщаваха сестра ми навремето точно така каза попът - взех ти го еврейче, давам ти го християнче.

# 641
  • София
А се използва "еврейче", щото хронологически пряко предшества християнството, или?
Не ми звучи много умно това клише във всеки случай  Twisted Evil

# 642
Смешно ли е, тъжно ли е, не знам, ама последен член на ФорумО:

SlagamGoVguzaNaMaikati

Tired

# 643
Боже, къде са ми емотиконите и що ме наказваш тъй....Тоз член(потребител) си плаче за бан едновременно с регистрацията, ама, че вулгарно....като се лепнат за тез г@зове, всякаш са огладнели....(подобаващ емотикон)...

# 644
  • При хората, които обичам
Няма го този любител на майчината анатомия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт