Смешки от форума - 2

• 62 639
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Кой му е атомният номер каза ли?

# 676
И ще го кръстят Звездевий.

# 677
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527667.0

Цялата тема с пиперливите си коментари заслужава място тук.Още ми текат сълзи от смях. Joy
Joy  Joy  Joy  Joy

# 678
Днес, разцъквайки форума, случайно фокусирах взора си върху следния ален надпис нейде горе: "Ботокс лекува палавото носле". Дали е възможно действително да съществува така формулирана реклама или страдам от очно перде?  Shocked Тревожна съм много за здравето на зрението си, тъй като малко след това мернах и тема със заглавие "Ноктопластика и бременност с близнаци", та се сащисах съвсем...

# 679
Видях яяя

# 680
  • При хората, които обичам
Понякога се чудя дали пък някои съфорумки не мислят в перспектива...Ей къде са номинациите. Титлата Златен запъртък се мерджелее на хоризонта Mr. Green

# 681
Искам да има кръстещ се емотикон за такива случаи.  Laughing

# 682
# 683
Отвратителна тема.

# 684
Лелелелеле, смайващо просто.  Rolling Eyes Какви хора има, с какви мисли в главата... да река като една пребрадена бабичка аз.

# 685
Направо нямам думи.Добре че е заключена навреме.

# 686
  • Видин
В онзи подфорум може да пише само психоложката, затова е заключена... Не знам изобщо какво може да й отговори  Confused

# 687
Ама... аз не разбрах бебето какво общо има, моля някой да ми обясни  Blush

# 688
# 689
Ами, Dona, жената разправя, че младежът извършва секс на ръка - сигур е обмисляла смисъла на това, как изобщо ще се стигне до проникване, респективно - бебе, и дали, щом той не желае да я начеше с инструмента си и смята сърбежа й за дамски каприз. Тъй си обяснявам дилемата аз...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт