JJ, Никола днес е така - от 10 сутринта ми виси по циците непрекъснато (с дремки от по 10 мин. върху цицата)...
Колко ви е трудно, само вие си знаете, аз ви пожелавам с цялото си сърце всичко да остане само един неприятен спомен.
През деня придрямва по 3-4 пъти за по 10-15 минути, а вечер също се буди.
Смилянова стиснати палчета и от мен, дано нещата запоянат да се оправят , и много много кураж.
Само че май имаме проблем с изхождането, днес се наложи да и сложим малко съпунче , че ставаше трти ден откакто не беше акала
чувам че кърмачетата по - рядко ходели, ама нещо това не ми се струва много нормално, се4га ще видим днес как ще бъде, дано вече нямаме проблем, при вас как са нещата, някой друг с такъв проблем, дано да е временно
само където мъжа днес ще ни остави ,ама ще го преживеем 
за сега 
За голямата ми дъщеря също писах до известно време и сега понякога ровя за да търся някаква инфо.
Аз мисля да гладя всичко до шестия, после само бельото (и то не повече от годинката) и това, което ме дразни, че е намачкано. И без това ютията не ми е любимият домашен уред.

. Бибата, помпата и двете ми шишенца ги изварям през ден, а през останалото време мия с гореща вода или поливам с преварена.
Всичко мина много добре , получихме много хубави пожелания и подаръци 

)