ЮНЧЕТА и мами дружно се молят, за добри новини за малката Ивана!-Тема 2

• 27 929
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Смилянова  Praynig

JJ, Никола днес е така - от 10 сутринта ми виси по циците непрекъснато (с дремки от по 10 мин. върху цицата)...

# 31
Здравеите  мами.И  ние  вече два дена търсим повечко за хапване.Искам да ви попитам започнахте ли да слагате бебетата на по висока възглавничка или все още сте на тъничките.Нашата е много малка все едно  няма,а имам от силиконовите и се  чудя.

# 32
Наде ,изпращам ви всичката си положителна енергия.Вярвам ,че всичко ще се оправи

Прекрасна тема както винаги   -  благодаря !!!

Антон е добре и е много послушен  - пу пу пу да не му е уроки  Simple Smile

# 33
Искам да ви попитам започнахте ли да слагате бебетата на по висока възглавничка или все още сте на тъничките.Нашата е много малка все едно  няма,а имам от силиконовите и се  чудя.
Аз възглавница никаква не слагам. На големия ми син сложих чак към 4 години възглавница, до преди това никаква не съм му слагала и сега мисля да процедирам така.

# 34
Смилянова, и от мен стиснати палци, разбира се! Hug Колко ви е трудно, само вие си знаете, аз ви пожелавам с цялото си сърце всичко да остане само един неприятен спомен.

Искам да ви попитам започнахте ли да слагате бебетата на по висока възглавничка или все още сте на тъничките.Нашата е много малка все едно  няма,а имам от силиконовите и се  чудя.
Ние спим без възглавница - само с една двойно прегъната калъфка под главицата.

Не сме на кърма от много време,нали ми спря от притеснение след като разбрах за счупената ключица от некадърниците в болницата.
Ужасно неприятно, за коя болница става въпрос, че съм пропуснала?

Вашите бебоци по колко време спят? Рая почти не спи. Sad През деня придрямва по 3-4 пъти за по 10-15 минути, а вечер също се буди.
През повечето време Никола спи по 17-18 часа в денонощието. Буди се да яде, после малко се върти и заспива. Понякога нервничи и не спи между храненията - средно на 3 часа са те. Е, тази нощ бяха на два, като през останалото време мрънкаше спейки...
Албумчета имаме три - едно семпло от родилното и две много хубави илюстрирани, които ни подариха. Направо не знам какво да ги правя., още не съм попълвала нищо.

# 35
 Praynig Смилянова стиснати палчета и от мен, дано нещата запоянат да се оправят , и много много кураж.

Ние от вчера сме в Пловдив , ще съм си тук няколко дни, даже вече напражихме първите разходки, нашата кукла спи блажено в количката. Simple Smile Само че май имаме проблем с изхождането, днес се наложи да и сложим малко съпунче , че ставаше трти ден откакто не беше акала  newsm78 чувам че кърмачетата по - рядко ходели, ама нещо това не ми се струва много нормално, се4га ще видим днес как ще бъде, дано вече нямаме проблем, при вас как са нещата, някой друг с такъв проблем, дано да е временно
Вече съм и малко по - спокойничка, като съм си при нашите, родителите ми и те са на седмото небе от вчера толкова се радват на малката,  Crazy само където мъжа днес ще ни остави ,ама ще го преживеем Simple Smile
целувки от мен  Hug за сега

# 36
Възглавница и аз не съм слагала. Баткото получи такава от пух, ама съвсееем тънка, като стана на 3.

# 37
Честита ни втора темичка!

Пепси, браво за труда, страхотна темичка отново!  bouquet

Дневник имам, но той е за мен, записвам някой неща, кога какво се е случило, но не мисля да го давам на когото и да било да го чете, той си е за мой спомен и да си го чета като остария Wink За голямата ми дъщеря също писах до известно време и сега  понякога ровя за да търся някаква инфо.
На малката не мисля да правя, макар че е хубава идея, но определено не ми идва отвътре писането.
А от готовите не съм купувала, защото смятам че няма да го попълвам редовно, пък и са ми малко скучни. Ще събирам разни важни статии от деня, в който са се родили и двете, разни дребни неща за спомен от някое събитие и ще им го подаря като пораснат. Няма да е дневник, но ще им е интересно да разглеждат!

Смилянче
, не плачи, всичко ще  е наред, ще видиш! Пиши какво са ви казали в четвъртък! Стискам палци!

Възглавница и аз не слагам още, само калъфка. Иначе съм купила една, като му дойде времето ще я ползваме, сега само понякога я слагам на нея за да е по- повдигната и  да ме вижда!

# 38
Здравейте мами,
Пепси мерси за темичката! На малката Ивана и родителитей пожелавам бързо да преминат през този критичен период и бързо да се възстановява малката принцеса.
antoniabg и аз раждах в Майчин дом и пъпчето беше по- дълго.След консултацията първия месец лекарката каза да изваря една 5 стотинкова монета, да я увия в стерилна марля и да сложа на пъпчето с лепенка за пъпче. Държим докато не падне сама. така за един месец сложих две лепенки и според мен пъпчето се прибра, но утре сме на консултация и ще видим какво ще ни кажат.
нашата госпожица спи следобед около 3-4 часа, а през останалото време е много активна.
От няколко дни като е будна не иска да стои в количката. Някой друг има ли този проблем?
За дневник мисля да й купя и да го попълвам. Смятам, че след време ще бъде интересно както на Ивиана, така и на мен:))
Пожелвам Ви хубва ден!

# 39
Искам да ви попитам до колко години трябва да се гладят дрехите на бебето и до кога трябва да се сетилизират шишетата?? newsm78

# 40
  • Пловдив
Ти пък, години...  Grinning Аз мисля да гладя  всичко до шестия, после само бельото (и то не повече от годинката) и това, което ме дразни, че е намачкано. И без това ютията не ми е любимият домашен уред. Mr. Green
Шишета и сега рядко изварявам. Мия, после заливам с преварена вряла вода. И това е.

Наде, надявам се при вас всичко да мине добре, стискам и аз палци! Praynig Praynig Praynig

Пловдивчанки, няма ли някоя, дето да ходи в градската градина сутрин? Че досега бях с мъж ми за компания, обаче от утре оставам сама и ще ми е скука... ooooh!

# 41
zlatnata, чак до години няма да е  Laughing мисля, че още няколко месеца и да се приклюва, предполагам до към 6-тия.

# 42
И аз не съм много по гладенето, събирам две перални и гладя по два часа  ooooh!
А за стелиризирането, ние сме само на кърма и шишенцата от чай и понякога водичка, ме помързява да ги изварявам, незнам ако сме на АМ  Whistling. Бибата, помпата и двете ми шишенца ги изварям през ден, а през останалото време мия с гореща вода или поливам с преварена.
Лека нощ, ние ще ядем и ще спим   breastfeeding smile3524

# 43
Да се запиша и аз в новата темичка!!!
Поуспокоих се като прочетох ,че повечето бебоци са неспокойни тези дни и ви висят по гърдите с часве и не искат да спят...Нашата девойка и тя е така от 2-3 дена.Отдавам го на жегите /въпреки,че гледам да не я навличам/ и коликите.дано поне тези дни като се поразхлади да се поуспокоят и децата.
Дневник имам много хубав -подарък от сестрата на мъжа ми-от момента на раждането до първи клас  е  и и много красиво илюстрован,вече почнах и да го попълвам
За стерилизацията-правя студена стерилизация и всеки ден си правя разтвора и стерилизирам за сега бутилката за вода и бибите.
Много кураж и сила за Надето и малката Ивана.Господ изпраща изпитания на хората,които обича ,и които могат да се справят с трудностите....затова вярвам,че и вашето семейсто ще се справи-силна прегръдка

# 44
Ние вчера направихме 40 дни и ходихме на църква за Чиста молитва  Grinning
Днес правихме и погача  Peace Всичко мина много добре , получихме много хубави пожелания и подаръци  Simple Smile
И на нас ни е трудно в жегата  ooooh!
За стерилизирането - аз не давам нищо друго освен цица  Laughing (дано не ми се и налага скоро да давам друго  Whistling)
За гладенето - мисля и аз още няколко месеца , и после само дрешките , които са намачкани  Crazy
Възглавница и аз не слагам . Преди слагах пеленка, ако повърне да е на нея , но сега вече и нея не слагам
И ние имаме дневник- албум . Попълнила съм някои неща- мерки , теглилки , първи посетители, ей такива неща . И аз не съм по творенията, затова този ми харесва, защото е написано всичко и аз само трябва да попълвам

Общи условия

Активация на акаунт