моята мома за последния месец е качила 1400 и нещо
- само на кърма
Ето за това веднага ви пиша- знам, че ще срещна разбиране и подкрепа!
макар, че трудно му се отдава все още
В тази връзка- сученето на ръцете при нас е редовно, даже палеца вече успява да си закоца. вчера пак го мъчихме с биберон -залъгалка- най-накрая го зацока, но беше за малко. 
Днес след тези ваксини май ще е пак така! 
Днес е в Русе, но пуста жега, няма как да отидем.
Изобщо не се лъжи да го снимаш! Толкова е вредно!!! Хората са измислили ехограф за тая работа! Плюс това се ходи сега на ортопед, защото ако има някакъв проблем и го забележите чак в 4-ти месец ще е късно! И ще берете ядове! Най добре си вземи час за Янакиев и си идете на частно при него! Макар че е малко троснат и един самонадеян такъв е много добър спецялист! Аз съм водила каката при него в часния му кабинет в Гранда!
Изобщо не се лъжи да го снимаш! Толкова е вредно!!! Хората са измислили ехограф за тая работа! Плюс това се ходи сега на ортопед, защото ако има някакъв проблем и го забележите чак в 4-ти месец ще е късно! 
Не знам какво иска този твой педиатър. 
. 
Не се плаши бе, тва са глупости! Кво значи да не се мокри?! Кво ще стане?! Няма такова нещо! Аз съм слагала 4 пентаксима на каката и никога не съм я оставяла неизкъпана!!!! Даже почти винаги съм я къпала минути след ваксината, защото тя много се изнервяше след боцкането и веднага се прибирхаме да се къпем!