На входа бяха сложили съобщение, че има регистриран случай на стрептококко. Притесних се, дано не го пипнем

Питам за най- добрата ми приятелка. детенцето и е на 3 и все още спи страшно неспокойно. Казва, че се стряска от нещо и буди на всеки час почти. Пробвали са да леят куршум, но не помогнало. Посъветвах я да пробва с хомеопатия, може да помогне. Та, ще и дам координатите и да си избира при кого ще ходят
.
.
.
. 
Мони ще е пушка утре ще видиш
Абе ние с теб сме май колежки...

Вечерта го беше страх да заспи, че като се събуди и трябва да ходи на градина. Днес само два часа го оставихме, но госпожата му каза, че бил много тревожен. Иначе в момента, в който излезем от градината и влезем в колата и всичко е наред
Дамп свикне бързо, милото ми 

И ние си търсим работа, но нещата са много зле и не знам какво ще правим
Неди му се ходи, ама няма да е скоро
Ще си се гледаме тук и това е! Не че се оплаквам, той е чудесна компания, толкова забавен е станал 
И дума не може да става да заспива сам, трябва да съм в стаята, че да не дойдел я вълк, сянка, призрак
Вашите страхуват ли се? Период ли е какво е, но е ужасно бъзлив! Само чудовища са му в главата и особено вълци
тук не бих се навила да износвам бебе, при положение, че на практика гледам Неди абсолютно сама, Жоро само Уикенда е с нас и то гледа да си почива, че и той е човек..