Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 289
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Аз тази сутрин заведох Сами на градина и ще си го взема след като се нахрани. За първи път ще остава да обядва там. Менюто включва лазаня, мисля че е доволен  Wink

На входа бяха сложили съобщение, че има регистриран случай на стрептококко. Притесних се, дано не го пипнем  Confused

# 706
  • Видин
Kроки, ние от пролетта се мъчим с нея. Пръскахме 2 пъти едно прейче по 40 дни след което след 20 дни отново набъбва и запчва да хърка, да не може да се храни със затворена уста. А доктора при който ходихме попринцип вади сливици в краен случай, така ни обясни преди да види снимката. След като му я показах каза че няма смисъл да продължаваме да го мъчим. Майка ми също е лекар и докторите във Видин ме познават, знам че няма да направят излишни неща.
Сонитка, забравих да ти честитя. Желая ти лека бременност и прекрасен финал  bouquet
Вече ще съм по редовна, защото имам нет на работа.
Чао за сега

# 707
  • вкъщи
Здравейте мами!
Мони от утре ще го пускам на градина за 1 път и ми е ужасно притеснено,като си го знам какъв е инат и как ще наддаде вой.Аз днес подписах договор и от понеделник почвам,з акоето също мн се притеснявам.Нова работа,нов колектив,нови ученици,всичко ми е ново,а и ще съм повечето втора смяна и няма да мога да взимам децата,дано бабите помагат,макар,че живеят доста далеч.
Изобщо тресат ме едни неволи,място не мога да си намеря,но дано Мони свикне бързо и не боледува,че това ми е най-големият страх.
Стискайте ми палци Praynig

# 708
  • В светлината на слънцето
Лелка, всичко ще бъде наред, не се притеснявай. Стис на палците. fingerscrossed

# 709
  • Видин
Лелка, честита нова работа. А за Мони не се притеснявай, всичко ще мине. Дано не боледува иначе всичко друго минава Heart Eyes

# 710
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фети, хайде, хайде, че да има кой да прави компания на Сонитка. Сега след мен, остава си сама бременелка  Laughing

Лелка, знам какво е да започваш работа на ново място, винаги първите два, три месеца са кофти, но после дано се сработите с колектива и се почувстваш на мястото си  Hug

За градината, какво да ви кажа. И аз така се притеснвам за моето зайче. Горкото, изобщо не и е лесно, сигурна съм, но се държи. Първо тати го нямаше, после мама я нямаше, сега пак тати го няма. Отвикна от градината, все пак 3 месеца отсъствие на тази възраст съвсем не са малко, сега пак трябвада свиква... Трудно и е да комуникира с децата там, заради езика. Предстои бебе да се ражда, та и това е голяма работа за нея и тема номер едно на разговори в къщи... При всичко това, се удивявам как не ми се е затръшкала в някакъв пубертет, а напротив, много ми е разбрана и послушна и помага на мама и толкова ме радва, че с жалост я оставям в градината всеки ден.  Heart Eyes Heart Eyes
Постоянно я гушкам и цункам и се занимавам с нея и и казвам колко много я обичам. Надявам се да го проумява и наистина да го усеща, че като се излюпи и другото пиленце, няма да мога да съм толкова всеотдайна.

Кроки, може ли и от теб координати на Хаджиева.  Praynig Питам за най- добрата ми приятелка. детенцето и е на 3 и все още спи страшно неспокойно. Казва, че се стряска от нещо и буди на всеки час почти. Пробвали са да леят куршум, но не помогнало. Посъветвах я да пробва с хомеопатия, може да помогне. Та, ще и дам координатите и да си избира при кого ще ходят  Peace

# 711
  • София
Ния, честито ти дипломиране и честита ти работа. Дано всичко с ваденето на сливицата да мине по вода и след това да спре да боледува толкова често  Praynig.
Лелка, честита ти и на теб нова работа. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред и с работата и с децата Hug.
Бобче, браво на малкото ти зайче, че ти е толкова послушна и въпреки трудностите не те притеснява допълнително Grinning.
Лу, страхотно е, че организират такива празници и карат децата да се чувстват специални и обичани Peace.

# 712
  • София
Ния,честито ти дипломиране!  Hug  bouquet

Сонита,много се радвам за теб!  Party
Пази се много и лека бременност ти желая!  Heart Eyes Hug

Ние сме добре Simple Smile папкаме спинкаме Simple Smile мрънкаме по малко и  така бебешки живот живеем!
Баткото ме слушка и ми помага когата с каквото може и така! Heart Eyes

# 713
  • Видин
Димяни, забравих да напиша, колко много се радвам че всичко вече е наред и сте си в къщи. От тук натам само хубаво неща да ти се случват и много да те радват и тримата  bouquet

# 714
  • София
Мерсии ... дано!  Praynig

# 715
Ния - Честито дипломиране и работа! Сега като имаш комп на работата, по често ще ни посещаваш  Hug
Лелка - Честита ти нова работа и на теб   bouquet  Мони ще е пушка утре ще видиш  Party Абе ние с теб сме май колежки... newsm78
Бобче - и ти и малката мадама сте силни, ще се справите ще видиш  Hug
Димяни - все такъв хубав бебешки живот да си живеете  Hug

# 716
Кърли, Вася и Яни доста се стресира от градината. Вчера като го прибрахме наобяд и като го събуждах от сън и той още не отворил очи и като текнаха едни крокодилски сълзи и вика "не искам да ходя, не искам да ходя"  Sad Вечерта го беше страх да заспи, че като се събуди и трябва да ходи на градина. Днес само два часа го оставихме, но госпожата му каза, че бил много тревожен. Иначе в момента, в който излезем от градината и влезем в колата и всичко е наред  Crazy Дамп свикне бързо, милото ми  Rolling Eyes
Кърли, прекрасни момичета имаш, найстина прекрасни  Heart Eyes
Лелка стиснати палци за новата работа и за градината на Монката  Peace
Ния честито дипломиране и честита работа   bouquet И ние си търсим работа, но нещата са много зле и не знам какво ще правим  Rolling Eyes Вярвам, че всяко зло е за добро  Praynig

# 717
Здрасти!

Пожелавам на всички да свикват бързичко с градинките  Hug Неди му се ходи, ама няма да е скоро  Tired Ще си се гледаме тук и това е! Не че се оплаквам, той е чудесна компания, толкова забавен е станал  Crazy
 Много го е страх от тъмното  Rolling Eyes чак взех да се дразня, страх го е да седи сам в банята, щял да дойде някой  ooooh! И дума не може да става да заспива сам, трябва да съм в стаята, че да не дойдел я вълк, сянка, призрак  ooooh! ooooh! Вашите страхуват ли се? Период ли е какво е, но е ужасно бъзлив! Само чудовища са му в главата и особено вълци  Laughing Мечтае да стане голям ( освен за да има дебели крака като моите  Mr. Green ) и за да можел да бие вълци  Shocked Все едно по цял ден с вълци се разминаваме  Rolling Eyes

Охх вие така лесно бременеете отстрани, ама като се знам аз какво животно съм  Tired тук не бих се навила да износвам бебе, при положение, че на практика гледам Неди абсолютно сама, Жоро само Уикенда е с нас и то гледа да си почива, че и той е човек..

Ох това от мен отивам да видя какво се случва със супата ми, че намирисва странно  Thinking

# 718

Ох това от мен отивам да видя какво се случва със супата ми, че намирисва странно  Thinking

Да не претече ?

# 719
Всичко е под контрол, малко кипна, но не съм я пресякла този път  bowuu

И тва с готвенето голям зор  Confused През 2-3 дни ново ядене, аз направо съм в приключение тук с моите готварски способи  Stop В София все някоя баба идваше с буркан супа, а тук  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт