Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 345
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Мерси, Тони  Hug

Днес казаха, че лятото се връщало  Sunglasses Ние се обличаме и излизаме да проверим  Wink

# 526
  • София
Mмм... за сега не е много топло Simple Smile но 24 градуса за деня са супер  Wink

# 527
  • В светлината на слънцето
Димяни, хайде вече официално добре ти е дошла едната кукла у дома. Hug
Браво на всички градинести деца за справянето - по един или друг (спящ) начин със ситуациите и новата обстановка!   bouquet
Аз днес заминавам да си прибирам челядта от селската къща. Затъжих се много за тях и вече нямам търпение да стане вечер, че да ги гушна най-после. Ще пиша след два-три дни, като се върнем.
И да пожелая на Сонитка малко отрано, но понеже нямам там нет, весело изкарване на рождения ден на Сами и много, много усмивки. Hug

# 528
  • ГОре на черешата...
Димяни, ха да е добре дошла малката принцеса вкъщи и да е все така кротичка, щото скоро като си дойде и сестричката Crazy...ех, пълната къща е най-хубава Heart Eyes!

Бобче, мила, ние всички, макар и виртуално, ще сме с теб Hug!

На всички нови градина-ри - само усмивки и никакви сълзи Peace!

# 529
  • Пловдив
Ехххх,колко сте се разписали!
Не може да ви прочете човек.
Или на Стилиян на място му взеха секрет,не сме носили нищо.Но когато правихме изследванията за яслите.Сега за градината не сме правили още,но предполагам,че ще е същото.
При нас в Пловдив има изненада.Две градини са в ремонт,една от която на Стилиян и май няма да я отворят дори и на 15-ти септември.Отлага  се засега тръгването.
Димяни добре дошла на Вики в къщи  Hug
  bouquetМомичета моля ви да ми изпратите покана за приятелство във Фейса,да погледам малко снимки.И-мейла ми е danstop@abv.bg
Благодаря предварително.
Весел и слънчев ден на всички.

# 530
  • В светлината на слънцето
Ди, пратих ти покана. Май... newsm78 Не съм сигурна на финала какво точно натиснах, че се бях заплеснала.  Embarassed Но аз нямам снимки, не качвам във ФБ.

# 531
Или,новите ми обувки са също от този магазин,имаше ги моите  с малко по нисък ток са пуснали Grinning да вземеш да наминеш към Варна,не е чак толкова далече Peace

# 532
Морска, "тенкю вери мач" за снимките  Crazy Изплакнах си очите, и аз много харесвам спортни стоки. Виж, за високия ток не се кандидатирам, не мога да тичам с такова нещо след двамата сополанковци, ще се пребия  Laughing Да са ти честити покупките и със здраве да си ги носиш. Heart Eyes

Днес беше втори полу-ден в градината за Антон. Минало е що-годе. Учителят се почувства задължен да ми каже, че на моменти не бил с тях, но поне не се е търкалял по земята ! Много нещастна физиономия имаше горкият, явно се е удрял по лицето, целият в синки и червенки, но ще трябва да свикне и дано е по-скоро.

Фети,
снимките от този лондонски парк много ми харесаха, особено онази чиста-пречиста ливада с такова красиво дърво !

# 533
  • София
Здравейте  Hug.
Димяни, да ви е добре дошла малката красавица вкъщи Party. Скоро и другата принцеса да се присъедини към отбора.
Или, на Дани на място не са му взимали секрет. В аптеките се продават специални шишенца с лъжичка и като се изака човека гребваш, слагаш в шишето и носиш в лабораторията Mr. Green.
Фети, при нас с езика е същата работа. Мойте шпрехат на български, другите на немски и бозата е пълна. Преди няколко дни Ани обясняваше на едно хлапе, как да си копае дупката в пясъка, а то милото погледа погледа и накрая избяга  hahaha. Иначе и те понаучиха малко думи, но Дани повече помни. Не знам дали защото е по - голям или просто е по - умен от сестра си Mr. Green.

Уф, на мен днес ми е крив ден. Първо една бабичка сутринта ме ядоса, че хлапетата не говорели немски. Аз й обяснявам, че сме само за 2 месеца тук и после си заминаваме. А тя ми разправя, че трябвало да ги запиша на градина, за да се били интегрирали по - бързо, защото било недопустимо да живеят в ДЕ, пък да неговорят немски ooooh!.
После пък хлапетата не искаха да спят на обяд и сега вместо да се кротнати и да правят нещо нормално те дивеят Close.Очаквам в най - скоро време да ни изритат от хотела. Добре, че денят е към края си, че иначе съвсем щях да се побъркам Crazy.
Приятна вечер   bouquet.

# 534
  Hug
Димяни добре дошла на малката принцеса.Скоро и другата хубавица да си е в къщи.
Ди пратих ти покана .
Ицко е много щастлив в градината сутрин отиваме на бегом а вечер едва го прибирам.Много съм доволна. newsm44

# 535
  • София
Здравейте!
Не съм ви чела,че преди малко се прибрахи храних Вики и само седнах да ви кажа как мина днес!
Валя,определено ен се храни много добре май много мързелива ще ми дойде  Grinning иска да и изтискквам от бибата и да преглъща само ама няма как Simple Smile
Сутринта ми казаха,че в 10 си го е изяла сама,а а с мен в 13 изяде 35 мл,а е 14 едва 15 Rolling Eyes
Иначе сме без сонда вече и не е с включен апарат за следене ан сатурацията и документите за изписване са ни подготвени евентуално за неделя или понеделник! Party
Притеснявам се обаче с това ядене но смятам,че ще започне да папка добре!
Валя иначе слушка много Simple Smile и сега е гушната в мен и се пули  Mr. Green Laughing 

# 536
  • Germany
Марти, вие да не сте се преместили в ДЕ? Аз бях близо 2м в БГ и не съм разбрала  Embarassed Embarassed Къде сте точно, да не сме съседки  Praynig  Wink Wink

# 537
Joy Ей ,заради това съобщение прерових всичките хиляда снимки на Валето да я видя като булка.... hahaha Crazy Joy
hahaha Ти пък, Кроки ! Laughing Аз си я наричам булка, защото майка ми така наричаше някога младите семейни жени, не че сватба си изпуснала, немой !
Браво на Лъчето за хубавата градина, за щастието да гледа големи кораби и синьо море.

Марти, тази бабка, явно не ви е разбрала нещо. Иначе, това което тя ви е казала, бих желала някой да се осмели да го каже тук на познати българи, които от две години са в страната и не научиха друго освен "бонжур и оровоар"...Ето за такива е предназначена тази фраза, но все на неподходящата персона я казват, за жалост.

Говорите си за езиците гледам - ние сме също комична картинка, само че аз плещя на български, понеже така съм се зарекла от раждането им, а големия (единствения говорещ) ми отговаря на френски  Whistling Някои любопитни старци понякога ме питат дали знам френски  Laughing Шегата настрана, моето дете е много назад с езика имам чувството, че синът ми е чужденец, ей !

Лека вечер на всички.

# 538
на Крокодила и се ходи на сватба ми се струва,но няма да е моята Joy

Димяни,да я нацелуваш малката победителка,утре малката ми адашка по умалително име Heart Eyes

# 539
Ех, ти пък, как и уби всяка надежда  Joy Старите хора (не аз, де !) нали казват да не се заричаш  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт