Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 349
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
тя моята песен изпята,щом за 10г не се решихме,няма да е и в следващите 10 Joy

# 541
Старите хора (не аз, де !) нали казват да не се заричаш  Flutter

Мдааа, не се заричай  Naughty Mr. Green Wink Имате си вече шафер и шаферка все пак Wink

Ние сме ок, аз нещо съм се побъркала и 3-ти ден готвя прясно зеле, което принципно мразя, а сега си го омитам до дупка сама  Rolling Eyes
Неди си има приятелче, Ихаб от Бангладеж  Crazy Майка му е родена в Англия, той е роден в Англия, абе англичани, но родом от Бангладеж, големи са скици! Неди говори на бг, Ихаб на бангладежки  Mr. Green Crazy Лудница  Crazy

Розов живот, тук от ливадки лошо може да ти стане Wink Ама не са съвсем чистички да ти кажа, тук таме са минирани с кучешки "илна" както казва Неди  Wink

Аз почвам да кандидатсвам за градина от другата седмица. Силно се надявам да свикне бързо  Praynig Момичетата от чужбинските теми, казват, че за месец проговаряли езика без проблеми. Дано и при нас е така.

Не съм сигурна дали ви разказвах, как  Неди вдъхновен от приказката за Буратино, обиди безобразно един продавач, който пък от своя страна ме помоли много настойчиво да му преведа обидата  Confused
Та той много държи да поздравява с Хелоу и настоява да му се отговори. Пазарувам и той казва на касиера "хелооу"! - Не му отговарят. Той пак "Хелооооу" - без отговор. Неди вбесен започва да крещи: Ах, ти, жилава стара мръвко ( това е от Буратино) защо не ми казваш Хелоу, никак не е възпитано ( и това е от Буратино).  Close Close Close Аз:  Rolling Eyes Продавача пита: какво каза? Моля ви, настоявам, какво ми каза малкият? Аз:  Confused Whistling нищо! Той: е кажете ми!  Mr. Green Та казах му защо, като му спестих това със старата мръвка  Laughing

Имах още да ви казвам нещо, ама се отнесох с тази мръвка  Laughing

Димяни, добре да ви е дошла малката и скоро и другата да е при вас! Възхищавам им се на тези момичета! Явно и доковете си ги бива в майчин дом!  Peace Hug

Последна редакция: пт, 03 сеп 2010, 22:22 от feta cheese

# 542
  • Stavanger,Norway/ Varna
Фети,  Joy ще ме умори Неди, сладур. За езика, наистина много бързо попиват. Няма да си познаеш детето след месец два  Peace

Момичета, мама потвърди, че ще идва и даже купих билетите  Party Йована в момента седи с чичо си в самолета за Копенхаген, а утре сутрин са при мен. Няма да се спи, толкова искам да си я гушна. олям камък ще ми падне утре от сърцето, а за мама, трябва да удържа да не родя на термин или преди това, че да има кой да ми помогне...

# 543
Feti ,Неди ме разби!!! Joy Сцената с продавача е била направо за кино!!!Такава оригинална детска псувня! Mr. Green Макар и на български ,човека е усетил мириса на "старата мръвка"! Laughing И как реагира ,след като му преведе текста?
Морска ,наистина ми се ходи на сватба ,признавам си! Peace А ,че Теди ще те направи булка -в това съм 100% убедена.Само Елито да порасне малко за шаферка! Flutter
Аз вчера пратих Лъчо на градина (цяла седмица лекувахме хрема вкъщи  Mr. Green) и той с такава радост тръгна ,че госпожите го нарекоха усмихнат слънчо! Heart Eyes Вечерта също не искаше да си тръгва. Simple Smile Много съм щастлива ,че така стоят нещата!
Бобче ,сигурно вече гушкаш Йована! Heart Eyes

# 544
Кроки, спестих му превода на "спувнята", просто като си го преведох на ум " You old piece of meat"  Mr. Green доста грубоватичко ми прозвуча и просто му казах, че е сърдит, че не го поздравява  Wink

Приятен уикенд на всички!!! Ние ще трябва да си мируваме тази Събота и Неделя, тъй като забравих дебитната (семейна) карта в банкомата  Whistling, той я глътна  ooooh! и сега сме без кеш до Понеделник  Tired Добре, че Неди има касичка  Mr. Green

# 545
Здравейте   Hug
Фети - наистина ко трябваше да направиш пълен превод на думите на Неди, оня продавач щеше да се  #2gunfire Децата бързо се адаптират към всичко ново, обстановка , а за езика да не говорим   Wink
Кроки - браво на Лъчко. При такива артистични родители няма как да не е усмихнат слънчо  Heart Eyes
Бобче - изпонацелували вече малката мадама  Hug
Димяни - как сте?
Ади - къде се изгубихте със Сладкиша
Ние сме добре, следобед заминаваме пак на обход  Mr. Green до понеделник

# 546
Тук съм,тук съм,ама от разходки не остава време Hug

Бобче,много се радвам.И аз бях така последният месец без Ивон,полудях.Ужасно е.Добре,че майка ти ще дойде,че първият месец е ужасно трудно с 2 малки деца.

Снимки актуални има във Фейса,на който му се гледат:)

# 547
Искам да раждам вече Tired Все мислех, че като е трето няма да дочакам до термина.

# 548
  • ГОре на черешата...
Искам да раждам вече Tired Все мислех, че като е трето няма да дочакам до термина.

Стискам палци да е леко и бързо и скоро да се гушкате Praynig!

# 549
Валерия,като знам колко е изнервящо на края.Даноо да е скоро и да минава леко Praynig

Бобче и на теб стискам палци,да преносиш докато мама дойде Praynig

# 550
  • София
Ето ме Simple Smile
миткам по улиците Майчин дом и обратно по цял ден и се уморих вече много  ooooh!
Малката я гледа баща и ама той го е страх да я храни и аз ходя и храня и двете едната в къщи е едната в болницата но хубавото е,че в понеделник живот и здраве и Вал ще си е у дома!  Heart Eyes Heart Eyes Party

# 551
  • ГОре на черешата...
Димяни, толкова ви се радвам, малките душички, да са ви много здрави и щастливи с Райчето Heart Eyes!

# 552
  • София
Мерси мила!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 553
Димяни, добре дошла у дома на малката принцеса. Много оптимистично и хубаво звучи всичко  Hug

# 554
Добро утро!

Димяни страхотни новини най-после и двете принцески ще са си в къщи. Hug
Фети  Joyами прав си е Неди защо не му отговарят на поздрава.
Бобче ,Валерия дано скоро да гушкате бебоците и всичко да мине леко.

Общи условия

Активация на акаунт