Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 351
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро момичета!
yanakr--Мерси за кафето!Връщам се от нощна смяна и ще ми дойде много дооооооооообре!
Димяни--Браво на малките принцески!Дано продължават в същия дух!Скоро всички да се в пълен пакет! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Бобче---Валерия--Милички още малко издръжте!!!Скоро вече ще гушкате още едно приказно малко бебче!

Ние сме добре!Наминах да напиша нещо за да не ни забравите!
На 7-ми ще ходим да говорим с директорката на градината до нас да видим дали ще вземе НАтито!Разбрахме че обича Скъпо бяло вино и козметика та ще видим какво ще стане!
Иначе не сме класирани Нати е на 8 -мо място в чакащите а Ади е на трето в същото ДГ!
Ади засега си остава в къщи докато не направи поне 2 год.неискам да я давам!
Иначе няма нищо интересно --не ходихме никъде тази година и цяло лято бях на работа !
Сега ще излезна от края на септември малко отпуска !
Децата растът и имаме си някой грижи и проблеми но те си отминават после всичко влиза в релси и така........
е милички обичкам Ви !Пазете се и ВИЕ и МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ БОНБОНИ!
до скоро.......

# 556
Добро утро. Ние се излюпихме в 6, както всяка сутрин. денят ще е дълъъъг. Outta Joint

Фетиии, ама че нахакан малък мъж си имаш  Joy Прав си е, няма да се срамуваш - като е казало 3 пъти "здрасти" и не са го чули, псувнята е била заслужена и както виждаш е дала ефект, отпушила е ушите на касиера.

# 557
# 558
  • ГОре на черешата...
На 7-ми ще ходим да говорим с директорката на градината до нас да видим дали ще вземе НАтито!Разбрахме че обича Скъпо бяло вино и козметика та ще видим какво ще стане!

Пфуууу, аман бе, все в ръцете да те гледат #2gunfire...
Дано се уредят при вас нещата Hug.

Забравих да кажа добро утро, ама все още продължавам да се ядосвам на такива неща.

Тук е мрачно, дъждовно, есен. Няма да има разходка, което ще рече че следва почистване на футболния терен hahaha. И колкото да не му се ще на Дребо - ще помага, иначе заявих, че неприбрани играчки летят директно през терасата Crossing Arms.

Хъм, яхнах метлата рано сутринта Twisted Evil, я да изчезвам, да не ви заразя...

# 559
Благодаря ви Hug

# 560
Здравейте! Това е един много специален за нашето семейство ден.

Да почерпя за здравето на 3 годишното ми момченце.
Честит рожден ден, Сами! Обичаме те много  Hug

# 561
Сонита да ти е жив и здрав!  bouquet

# 562
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, Сами  bouquet! Желая ти много здраве, усмивки и сбъднати мечти! Сонитка, весел празник на цялото семейство!

# 563
Честит рожден ден на Сами!Здраве ,щастие и много късмет.

# 564
Сонита да ви е жив и здрав Сами Hug

# 565
Честит Рожден Ден на Сами!

Бъди много щастлив ,много здрав и скоро батко на сестричка или братче! Hug  bouquet Heart Eyes

# 566
Благодаря от сърце на всички за красивите и мили пожелания!  Hug Бъдете щастливи   bouquet

# 567
  • ГОре на черешата...
Честит празник!

# 568
Завърнахме се  Mr. Green  
Здравейте мами  Hug
Малко на патерица Embarassed ЧЕСТИТ ДЕН-ДЕН НА САМИ!!! ЖИВ И ЗДРАВ И ДА СТАНЕ СКОРО БАТКО!!!
Димяни - имаш ли си вече две принцеси вкъщи Heart Eyes БРАВО!!!   bouquet
Бобче -  spoko всичко ще е наред  yes Влезе ли в 9 месец?  preggo
Валерия - леко раждане и на теб  Flowers Four Leaf Clover  newsm32
Ние сме на градина, аз още малко отпуска и така  newsm47
Хубав ден   bouquet
П.П. Днес един малък Камен става на месец ЧЕСТИТА ВИ МЕСЕЧИНКА, Лъвичке coolcool

# 569
  • Stavanger,Norway/ Varna
Оо да, влязох и още как  Crazy

Иначе Йована ми плака днес втори ден като я оставях в градината. Казва, че не ги разбира какво и говорят, надявам се бързо да си припомни. Иначе е успяла да се справи с казването за тоалетната, нямаше инциденти вчера.
Понеже сглобихме кошарата и вчера вечерта реши, че иска там да спида пробвала дали ще е добре за бебето. По едно време като и стана тясна, се премести при мен в леглото  Laughing

Все повече ми дотежава, направо взех да усешам болежките на напреднала бременност с всичка сила, да не говорим,ч е сън не ме лови и по цял ден после съм с контракции., Още малко остана де, ама то и после не е по- лесно  Crazy

Честито на всички празнуващи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт