yanakr--Мерси за кафето!Връщам се от нощна смяна и ще ми дойде много дооооооооообре!
Димяни--Браво на малките принцески!Дано продължават в същия дух!Скоро всички да се в пълен пакет!

Бобче---Валерия--Милички още малко издръжте!!!Скоро вече ще гушкате още едно приказно малко бебче!
Ние сме добре!Наминах да напиша нещо за да не ни забравите!
На 7-ми ще ходим да говорим с директорката на градината до нас да видим дали ще вземе НАтито!Разбрахме че обича Скъпо бяло вино и козметика та ще видим какво ще стане!
Иначе не сме класирани Нати е на 8 -мо място в чакащите а Ади е на трето в същото ДГ!
Ади засега си остава в къщи докато не направи поне 2 год.неискам да я давам!
Иначе няма нищо интересно --не ходихме никъде тази година и цяло лято бях на работа !
Сега ще излезна от края на септември малко отпуска !
Децата растът и имаме си някой грижи и проблеми но те си отминават после всичко влиза в релси и така........
е милички обичкам Ви !Пазете се и ВИЕ и МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИТЕ БОНБОНИ!
до скоро.......

Прав си е, няма да се срамуваш - като е казало 3 пъти "здрасти" и не са го чули, псувнята е била заслужена и както виждаш е дала ефект, отпушила е ушите на касиера.
...
.
. И колкото да не му се ще на Дребо - ще помага, иначе заявих, че неприбрани играчки летят директно през терасата
.

всичко ще е наред
Влезе ли в 9 месец?