Да са ни честити борбените Алекс, Камен, Вал и Вики! (АВГУСТ)

• 30 340
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте  Hug.
Сонитка, да ви е жив и здрав Сами. Да расте весело и щастливо дете. bdbaloni.
Фети, Неди ме умори от смях  hahaha. Ама си е право детето.
Бобче, радвам се,че майка ти ще има възможност да дойде и няма да си сама Grinning.Стискам палци на Йована бързо да се адаптира в градината Praynig.
Лъвичке, честита първа месечинка на Камен.

Марти, вие да не сте се преместили в ДЕ? Аз бях близо 2м в БГ и не съм разбрала  Embarassed Embarassed Къде сте точно, да не сме съседки  Praynig  Wink Wink

Дезита, в ДЕ сме само за 2 месеца (вече останаха 2 седмици), мъжо е командировка. Иначе сме в Карлсруе. Голямото преселение се очертава да е след 2 - 3 години Laughing.

В събота ходихме до Франкфурт и аз вече знам в какъв град искам да живея Mr. Green. Ето снимки от там:

http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=38060&id=1 … 220453&ref=nf

# 571
  • В светлината на слънцето
Върнахме се. Grinning Естествено, снощи целият блок научи, по-точно чу, радостното събитие - нашето завръщане в пълен състав. Crazy То не бе радост от старите играчки, то не бе чудо. Ами прави са си децата - не са били в София от началото на август.
Времето през почивните дни беше чудно - топло, топло... Дано така се задържи и до края на месеца, че имаме още едно отиване до там, вече за да затваряме къщата за зимата. Grinning
Сега, малко на патерица, но от сърце
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ! ВЯРВАМ, ЧЕ Е ПОЛУЧИЛ ПРЕКРАСНИ ПОДАРЪЦИ. КЪМ ТЯХ ДОБАВЯМ ОТ НАС ЕДИН БУКЕТ С ЦЕЛУВКИ И ПОЖЕЛАНИЕ ЗА УСМИХНАТИ ИГРИ!
Бобче, Валерия, прегръщам ви и двете и стискам палци всичко да мине по план! Hug
Марти, и аз бих живяла в този град, мдаааа... Blush
Фети, страхотен Неди, невероятен е!  Peace Съвсем право си е детето, да знаеш. Grinning
Димяни, прибра ли си вече Валката у дома? Heart Eyes
И още щях да пиша, но нещо изключих. Довечера - пак. Grinning

# 572
Почерп за днешната ни месечинка

Да ви е сладко!
БобчеHug
Димяни, как сте?

# 573
  • ГОре на черешата...
Честита месечинка на Камен  bouquet!

Димяни, дано скоро се включиш с добри новини Praynig!

# 574
ЛЪВИЧКЕ, ЧЕСТИТО ПЪРВО МЕСЕЧЕ НА МАЛКОТО ЛЪВЧЕ! ДА ГО НАГУШКАШ И НАЦЕЛУВАШ ЗДРАВО ОТ МЕН!

# 575
Здравейте  Grinning

В4ера направихме първата обиколка с новото колело и Сами е много нещастен, че днес вали и няма как да се излезе. Затова пък сега е горе и монтира новите части на легото, фабрикирайки камион за отпадъци, автобуси и релси с прикачвания.

Благодаря ви още веднъж за милите пожелания! vasq78 може и да ти се сбъдне пожеланието хохо  Crazy

Пуснах няколко фото от РД във ФБ, ако ви се гледа.

А сега казвам- честита месечинка на големия малък мъж Камен   bouquet

Боб4е, дано бързо си припомни всичко Йована и с радост да ходи на детска!

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 19:01 от sonita

# 576
5 реда и от мен Hug

Сонитка,да ти е жив и здрав Сами.Много обичан и усмихнат да расте  bouquet

Честита месечинка на Каменчо Heart Eyes

Ние сме болни.И аз и Ивон сме с р-во и повръщане TiredИзмъчи се,милото ми мишле.Дано утре е по-добре,а на Алекс да му се размине Praynig
За 40 дни 3 пъти хващам тоя вирус,май имунитет никакъв нямам.Даже и Т не вдигам ooooh!

Не съм чела на зад,че все няма време-погачи,Чисти молитви,лудница беше тези дни.Снимки има във Фейса,на когото му се гледат.

Целувки за всички Heart Eyes

# 577
Ооох Ади бързо, бързо да се оправяте  Heart Eyes и на дребчо дано му се размине, нали имат имунитет до 6 месец ужPraynig
Сонитка - тук ми намирисва на ШОШ  Crazy
Ади, Марти, Сонита, Мариета - хубави снимки гледах в ФБ-ка  Flutter
Димяни - пак се покри жено...ей.. baby_neutral

# 578
  • София
Аааа тук съм си аз ама не ми се пише мнохо само ви чета!
Валя не я изписаха както трябваше вчера защото е започнала да не хапва и естествено да сваля като вчера беше с 80 гр по малко от оня ден,а днес още - 50  Confused не знам защо така това дет утре сигурно ще и псуант изседвания!Днес акушерката каза,че е хапвала по добре и с мен по принцио в 13 и 16 хапна що годе...... дано има резултт утре нагоре!  Praynig
Вики е добре слушка,папка и спинка!  Heart Eyes
Утре сме на ортопед с нея Rolling Eyes трябваше и с Вал но няма как да е утре точно!

# 579
  • вкъщи
Димяни стискам палци да се започне да се храни малката кукла!Разбирам какво ти е свито,че не си е у дома,но вярвам ,че скоро ще е.Тя е силно момиче като мама и сестричката си.

Мони снощи се качи на едно чуждоп колело без помощни и го подкара,кара все едно винаги е карал,голям майтап.Сега стана и няма търпение да излизаме,ще го снимам да ви го покажа,кака му още не може,а той сам се научи,голяма скица е.

# 580
  • ГОре на черешата...
Мариета - хубави снимки гледах в ФБ-ка  Flutter

newsm78

Интересно, аз даже не съм регистрирана, камо ли снимки да качвам там Thinking...

Димяни, две свещички горят за двете принцески и вярвам, че днес ще има по-добри новини Praynig Heart Eyes Hug!

# 581
Димяни,  Praynig Praynig Praynig Сигурна съм, че днес новините ще са вече добри и скоро Валката ще си се прибере у дома. Hug
Днес май няма да успея да стигна до ФМ, за да гледам снимки. Confused
Лелка, хич не се учудвай за колелото. И Сашо подкара колело без помощни далеч преди кака си. Grinning

# 582
Мариета - хубави снимки гледах в ФБ-ка  Flutter

newsm78

Интересно, аз даже не съм регистрирана, камо ли снимки да качвам там Thinking...
Joy  Joy  Joy посмях се с вас ...
Димяни и от мен палци!  Hug

# 583
  • София
Здравейте  Hug.

Благодаря ви още веднъж за милите пожелания! vasq78 може и да ти се сбъдне пожеланието хохо  Crazy
Сонитка, ха дано Praynig.
Димяни, стискам палци всичко да бъде наред и Валя, да започне да хапва както трябва Praynig. А Вики е страхотна, едно малко сладко бонбонче е  Heart Eyes.
Ади, бързо оздравяване и на двечки ви  Praynig. Голям сладур е Алекс Heart Eyes.
Лу, и аз очаквам същите изблици на радост като се приберем. Тук играчките са им само няколко (други умишлено некупуваме, защото насам дойдохме със свръх багаж, а натам не ми се мисли с какво ще си тръгнем ooooh! ) и доста са им омръзнали.
Лелка, браво на Мони Peace. Приготвяте ли се за утре Wink?
Приятен ден   bouquet.

# 584
  • вкъщи
ООО Марти как се сети за утре?
Утре вечер в макдоналдс,а пък с приятелите в събота на детско парти.Утре сутрин пък на площадката ще празнуваме с децата,дето сме всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт