Уред за кисело мляко

• 176 088
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Балчик
ДА, аз слагам едно бурканче от моето мляко. Т.е като подквасиш, отделяш едното бурканче за следваща закваска. Не е много. А 12 часа е максимумът, когато се кваси със суха закваска и когато не се топли предварително млякото. При мен лятото става за около 3 -4 часа, зимата за около 4-5.
Резервни бурканчета си купих от там, откъдето си взех машината- Ла редут. Тук не съм виждала да се продават резервни. Измери си твоите и можеш да ползваш подобни по размер - или от друг модел машина, или от детски пюрета.

# 121
  • Бургас
благодаря   bouquet

# 122
  • София
И аз имам уред за правене на кисело мляко, казва се одеало. Прави го идеално, досега не съм имала рекламации. Работи добре с краве или биволско мляко, даже и с овче когато има.
За една нощ и е готово!
 Sunglasses

# 123
  • Балчик
И аз имам уред за правене на кисело мляко, казва се одеало. Прави го идеално, досега не съм имала рекламации. Работи добре с краве или биволско мляко, даже и с овче когато има.
За една нощ и е готово!
 Sunglasses

Няма ли да престанете- подобен род постинги е за клюкарника. Ползвай си одеялото със здраве и пери на ръка, че пералните са скъпи.

# 124
Сега рекламират по телевизията някакъв уред за кисело мляко с две ванички. Някой да има вече опит с такъв уред? Аз съм навита много и сигурно ще си купя.

# 125
  • Балчик
Не съм го виждала този с двете ванички.

# 126
Здравейте,момичета.
Аз си купих тази машинка на Тефал и съм много доволна.
Прави чудесно кисело мляко и сирене.

# 127
  • Бургас
Не съм го виждала този с двете ванички.
той е на тефал.
моят ми прилича на една поставка за подгряване на шишета с капак. нищо особено. не бих дала 180лв за такъв уред. иначе е удобно и почти всеки ден правя  Simple Smile освен това е съвсем мъничък и заема малко място, което ми е важно. на тефал ми се видя доста голям  Thinking

# 128

Цитат
... една поставка за подгряване на шишета с капак. нищо особено. не бих дала 180лв за такъв уред. иначе е удобно и почти всеки ден правя  Simple Smile освен това е съвсем мъничък и заема малко място, което ми е важно. на тефал ми се видя доста голям  Thinking
Уреда е 169 лв.и си струва.С две ванички от по 1л. е по-удобно отколкото с бурканчета.Голям,голям колко да е голям.На мен домакинските уреди са ми болната тема и след като мога да си го позволя...защо пък не.

# 129
  • Бургас

Цитат
... една поставка за подгряване на шишета с капак. нищо особено. не бих дала 180лв за такъв уред. иначе е удобно и почти всеки ден правя  Simple Smile освен това е съвсем мъничък и заема малко място, което ми е важно. на тефал ми се видя доста голям  Thinking
Уреда е 169 лв.и си струва.С две ванички от по 1л. е по-удобно отколкото с бурканчета.Голям,голям колко да е голям.На мен домакинските уреди са ми болната тема и след като мога да си го позволя...защо пък не.
ами няма лошо. всеки си има мнение  Grinning

# 130
  • Балчик
НА мен пък неми е удобно в големи ванички, предпочитам порционните бурканчета, защото са един човек,за едно ядене. За таратор например,да,по-удобно е в големи. Но аз предимно в малките бурканчета квася мляко за гевезелък- с разни добавки и го ползваме за десерт.  Цената е висока за тефал-а, определено, но който иска- да си го купува.И аз съм луд на тая тема и давам много пари за уреди.

# 131
  • The point of no return
Момичета, страхотна тема  Peace

Почвам да проучвам уредите, щом и сирене могат да правят Grinning

Някоя от Вас да има такъв уред, купен от САЩ, мерси предварително!

# 132
  • Балчик
По интернет ли смяташ да го поръчваш- няма смисъл, защото ще платиш такси, ДДС. Иначе ти трябва и трансформатор за тока, който е към 65 лв мисля беше.По-добре от Европа или у нас също има машинки.

# 133
Имате ли представа от къде да си взема термометър готварски? И аз знам, че температурата на млякото трябва да е прецизна, за да се получи добре.

# 134
В аптеките се продават подходящи за целта термометри.

Общи условия

Активация на акаунт